Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

2 Happy Blog!

Άνοιξη και αλλεργίες, μπορείς να τις αντιμετωπίσεις φυσικά!

Η Άνοιξη είναι μία εποχή που αγαπάμε ιδιαίτερα, η οποία όμως πάντα σφραγίζεται με τις γνωστές σε όλους μας αλλεργίες, που μας δημιουργούν πολλά και ποικίλα προβλήματα. Η εποχική αλλεργική ρινίτιδα, το βρογχικό άσθμα, η επιπεφυκίτιδα, ο έντονος κνησμός, ο ξηρός βήχας, που προκαλούνται εξαιτίας των αλλεργιών, αποτελούν συχνές καταστάσεις για μία ομάδα ανθρώπων, ταλαιπωρώντας..

Διαβάστε Περισσότερα

Φωτογήρανση, όσα χρειάζεται να ξέρεις πριν το καλοκαίρι και την έκθεση στον ήλιο!

Μπορεί φέτος να μύρισε πολύ νωρίς καλοκαιράκι…όμως πόσο προετοιμασμένοι είμαστε για την έλευση του;;; Η μυρωδιά των γιασεμιών, τα γλυκά απογεύματα, ξεγνοιασιά, θάλασσα, αλμύρα ξεκούραση και… ΗΛΙΟΣ!!! Εδώ είμαστε! Ήρθε η στιγμή να πιάσουμε το θέμα ήλιος… Ο ήλιος ο ζωοδότης, με το θεραπευτικό του φως! Κάθε φορά που απολαμβάνουμε τον ήλιο, νιώθουμε το φως..

Διαβάστε Περισσότερα

Για τα μάτια σου μόνο! Η φροντίδα που χρειάζεσαι για να τα διατηρείς υγιή!

Την όραση μας από τις πιο σημαντικές αισθήσεις μας, οφείλουμε να την προσέχουμε! Τα μάτια μας λοιπόν χρειάζονται την κατάλληλη φροντίδα που δυστυχώς στην πλειοψηφία την αμελούμε, θεωρώντας τα ως δεδομένα. Είναι γεγονός ότι στην καθημερινότητά μας, με τον σύγχρονο τρόπο ζωής, τα μάτια μας επιβαρύνονται, κυρίως με τις οθόνες με τις οποίες είμαστε όλοι..

Διαβάστε Περισσότερα

Πάσχα στην Πράγα: Η μαγεία του Μαραθωνίου και η κουλτούρα της πόλης

Η Πράγα, η μαγευτική πρωτεύουσα της Τσεχίας, είναι γνωστή για τα εντυπωσιακά της αξιοθέατα, την πλούσια ιστορία της και την εκπληκτική αρχιτεκτονική της. Αλλά το Πάσχα στην Πράγα μπορεί να γίνει ακόμα πιο μαγικό όταν συνδυαστεί με έναν από τους μεγαλύτερους μαραθωνίους στην Ευρώπη, τον Prague Marathon, που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα του Πάσχα, Κυριακή 5..

Διαβάστε Περισσότερα

Μυστική συμμαχία: Πώς το μαγνήσιο και η Βιταμίνη D συνεργάζονται για την υγεία μας

Η υγεία μας είναι ένας θησαυρός που πρέπει να φροντίζουμε καθημερινά και η σωστή διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Μέσα σε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε, ένας ιδιαίτερα ευεργετικός συνδυασμός είναι αυτός του μαγνησίου με τη βιταμίνη D. Το μαγνήσιο αποτελεί ένα σημαντικό μέταλλο που συμμετέχει σε πληθώρα βιολογικών διεργασιών στον οργανισμό. Είναι..

Διαβάστε Περισσότερα

Ανοιξιάτικα κρυολογήματα, οι παγίδες του καιρού που μας επηρεάζουν.

Ξύπνησες με λίγο συναχάκι και πονόλαιμο; Μη σου κάνει εντύπωση το πως… οι απότομες αλλαγές του καιρού είναι μία από τις αιτίες. Μέχρι να μπει για τα καλά η ζέστη, αυτές οι αλλαγές της θερμοκρασίας από τις πρωινές στις βραδινές ώρες, το ξαφνικό αεράκι και το γεγονός πως δεν ξέρεις πόσο ελαφρά ή ζεστά να..

Διαβάστε Περισσότερα

Διαχείριση Βάρους και Ενεργειακό Έλλειμμα: Ας γνωρίσουμε το Glicoper!

Σκέφτεσαι συνεχώς την απώλεια βάρους; Δεν είσαι μόνη/μόνος! Αποτελεί ένα θέμα που απασχολεί πολλούς, όχι μόνο για λόγους εμφάνισης αλλά και υγείας.  Ανεξάρτητα από το μοντέλο διατροφής που μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια κιλών, το ζητούμενο είναι πάντα η επίτευξη ενεργειακού ελλείμματος.  Η ενέργεια δηλαδή που λαμβάνουμε μέσω της τροφής να είναι λιγότερη από αυτή που καταναλώνουμε. Αδιαμφισβήτητα, και για ένα αποτέλεσμα..

Διαβάστε Περισσότερα

Ανακουφίστε τα μάτια σας με τις αυτοθερμαινόμενες κομπρέσες Ophthalmogen EYE10

Η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη με παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την υγεία των ματιών μας. Από το περιβάλλον μέχρι τη συνεχή χρήση ηλεκτρονικών συσκευών και τη χρήση φακών επαφής, αυτοί οι παράγοντες μπορούν να οδηγήσουν σε συμπτώματα οφθαλμικής κούρασης, ερεθισμού, ξηροφθαλμίας, βλεφαρίτιδας, και ακόμα και σε θολή όραση. Μια αποτελεσματική λύση που προσφέρει ανακούφιση..

Διαβάστε Περισσότερα

Συχνές μυϊκές κράμπες, σπασμοί και πιασίματα…γι’ αυτό δεν πρέπει να ξεχνάς το μαγνήσιο σου!

Χαμηλά επίπεδα μεταλλικών στοιχείων στο σώμα μας μπορεί να προκαλέσουν κράμπες και σπασμούς στους μύες. Γι’ αυτό το μαγνήσιο είναι πολύ σημαντικό για τη χαλάρωση των μυών! Όταν το σώμα μας στερείται μαγνησίου, πράγμα που μπορεί να συμβεί ακούσια, μπορεί να προκληθούν οδυνηροί σπασμοί. Εάν αντιμετωπίζετε συχνά πόνους, ανεξήγητα πιασίματα , σπασμούς ή κράμπες, ίσως..

Διαβάστε Περισσότερα

Τσουκνίδα: μήπως είναι το νέο matcha;

Η τσουκνίδα έχει γίνει το νέο «ρόφημα ευεξίας»! Λόγω του πράσινου χρώματος, της πλούσιας σε τανίνες γεύσης και των διεγερτικών ιδιοτήτων του, έχει συγκριθεί με το τσάι matcha. Ναι καλά διάβασες! Πάμε να δούμε γιατί! Η τσουκνίδα είναι γνωστή για τα πολλά οφέλη της και χρησιμοποιείται από τα αρχαιότητα! Στην καθημερινή χρήση της από την..

Διαβάστε Περισσότερα