Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Μαύρα στίγματα, 4 βήματα για να απαλλαγείτε από αυτά

Ναι, ξέρουμε ότι τα μαύρα στίγματα σε έχουν κάνει και εσένα να κολλήσεις ώρες μπροστά στον καθρέφτη, παλεύοντας με τα χέρια σου να τα εξαφανίσεις, τις περισσότερες φορές μάλιστα χωρίς αποτέλεσμα τραυματίζοντας την επιδερμίδα σου. Ας δούμε καταρχήν πως δημιουργούνται και ας πάρουμε με τη σειρά τα 4 απλά αλλά θαυματουργά βήματα, τα οποία αν τα τηρήσεις θα απαλλαγείς από τα ενοχλητικά μαύρα στίγματα!

Τι είναι τα μαύρα στίγματα

Οι πόροι του δέρματος γεμίζουν με νεκρά κύτταρα και πλεονάζουσα λιπαρότητα. Όταν αυτό το φαινόμενο συμβαίνει συχνά, οι πόροι διαστέλλονται και αρχίζουν να φαίνονται έντονα στο δέρμα ακόμα και με γυμνό μάτι. Αυτός είναι και ο λόγος που όσοι έχουν πιο λιπαρά δέρματα εμφανίζουν μεγαλύτερους πόρους, ενώ οι πιο τυχεροί με ξηρότερες επιδερμίδες μοιάζουν σα να μην έχουν καν πόρους! Τα μαύρα στίγματα προκύπτουν όταν μία μεγάλη ποσότητα σμήγματος και νεκρών κυττάρων οξειδώνονται, σκληραίνουν και φράσουν τον πόρο.

⇒ Όπως καταλαβαίνετε, η λύση της πίεσης του «μαύρου» σμήγματος δεν ωφελεί ουσιαστικά προς την πλήρη αφαίρεσή του, καθώς αφαιρείται μόνο το επιφανειακό σμήγμα αλλά όχι αυτό που υπάρχει βαθιά στον πόρο. Όσο η επιδερμίδα συνεχίζει να εκκρίνει πλεονάζουσα λιπαρότητα τα μαύρα στίγματα θα συνεχίζουν να δημιουργούνται.

4 Βήματα για να απαλλαγούμε!
1 . Καθαρισμός

Η βάση ενός υγιούς δέρματος είναι ο σωστός καθαρισμός. Επιλέγουμε καθαριστικά προϊόντα που απομακρύνουν αλλά και ρυθμίζουν τη λιπαρότητα!

Version Azaderm Cleanser καθαριστικό gel προσώπου ⇐🛒⇓

Gel προσώπου/σώματος για λιπαρά, μικτά δέρματα ή με ακμή, που απομακρύνει την περίσσια του σμήγματος και ελευθερώνει τους πόρους του δέρματος.

Bioderma Sebium Moussant Απαλό απολεπιστικό Gel ⇐🛒⇓

Για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες, σχεδιασμένο με μη-ερεθιστικές ουσίες ώστε να καθαρίζει απαλά και να μειώνει την έκκριση σμήγματος.

2 . Τονωτική λοσιόν

Το κατάλληλο Toner μετά τον καθαρισμό επαναφέρει το PH της επιδερμίδας, προστατεύοντας τον ανώτερο υμένα που αποτελεί το τελικό προστατευτικό σύνορο ανάμεσα στο δέρμα και στους εξωγενείς παράγοντες.

Caudalie Vinopure Clear Skin Purifying Toner Λοσιόν⇐🛒⇓

Κατά των Ατελειών για Μικτές προς Λιπαρές Επιδερμίδες. Εξυγιαίνει την επιδερμίδα, προσφέρει άμεση λάμψη, οι πόροι συσφίγγονται και οι ατέλειες μειώνονται.

Froika Ac Face Lotion F ⇐🛒⇓

Στυπτική Λοσιόν Για Καθαρισμό & Τόνωση του Λιπαρού Δέρματος.Προσφέρει προστασία μεγάλης διάρκειας κατά των μικροβίων και λειαίνει την επιδερμίδα αποτρέποντας την εμφάνιση γυαλάδας ή ερυθρότητας.

3. Επιθέματα

1 με 2 φορές την εβδομάδα βοηθήστε το δέρμα σας με ειδικά προϊόντα που απομακρύνουν τα μαύρα στίγματα όπως τα επιθέματα μύτης

Cettua Charcoal Nose Strip Επιθέματα Καθαρισμού Μύτης ⇐🛒⇓

Εξαφανίζουν τα μαύρα στίγματα, τη λιπαρότητα και τους ρύπους γύρω από την περιοχή της μύτης, με ενεργό άνθρακα.

4 . Μάσκες καθαρισμού

Επιλέξτε μάσκες καθαρισμού προσώπου που περιέχουν άργιλο, άνθρακα, καολίνη τα οποία απορροφούν στο μέγιστο την λιπαρότητα.

Galenic Purete Sublime Masque Exfoliant Express⇐🛒⇓

Απολεπιστική Μάσκα Καθαρισμού Για Λιπαρές – Μικτές Επιδερμίδες, που απορροφά την έκκριση σμήγματος, λειαίνει την υφή του δέρματος & καθαρίζει τους πόρους.

Genomed Elix Black Mask Μάσκα Προσώπου⇐🛒⇓

Καθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα και εξαφανίζει αποτελεσματικά τα μαύρα στίγματα, ιδανική για λιπαρά και ακνεϊκά δέρματα.

Μετρίασε λοιπόν την ποσότητα του σμήγματος που φράζει τους πόρους σου και δημιουργεί τα μαύρα στίγματα κρατώντας το δέρμα σου καθαρό και υγιές!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*