Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Οι καλύτερες κρέμες ματιών για την αντιμετώπιση μαύρων κύκλων & πρηξίματος που χρειάζεται το νεσεσέρ σου τώρα!

Η χρήση κρέμας ματιών μπορεί να ακούγεται περιττή μιας και πολλοί επενδύουν απλά σε ένα καλό καθαριστικό προσώπου και σε μία κρέμα χωρίς να χρησιμοποιούν τίποτα γύρω από τα μάτια ή να τοποθετούν από την κρέμα προσώπου, ένα από τα βασικά λάθη περιποίησης το οποίο με το χρόνο θα δείξει τα αρνητικά αποτελέσματα του μαύροι κύκλοι, σακούλες, πρήξιμο, λεπτές γραμμές.

Όλα αυτά μπορούν να προληφθούν ή να απαλυνθούν αρκεί να χρησιμοποιείς την κατάλληλη για εσένα κρέμα ματιών!

Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πιο λεπτό και πιο ευαίσθητο σε σύγκριση με άλλες περιοχές του σώματος, οι κρέμες ματιών περιέχουν συχνά χαμηλότερη συγκέντρωση συστατικών για την καταπολέμηση των θεμάτων της περιοχής χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς – ακόμη και στους πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος. Αξίζει λοιπόν να επενδύσεις σε μία στοχευμένη θεραπεία ματιών και θα δεις αμέσως διαφορά στη φωτεινότητα, τη λάμψη αλλά και την ενυδάτωση των ματιών σου κάτι που θα νιώσεις ακόμη και στο άπλωμα του concealer σου!

Σου έχουμε τις καλύτερες κρέμες ματιών για την αντιμετώπιση μαύρων κύκλων, πρηξίματος και λεπτών γραμμών και εσύ απλά απόλαυσε το φωτεινό αποτέλεσμα!

Youth Lab Youth Shot For Eyes

Μία κρέμα άμεσης λάμψης και σύσφιξης για την περιοχή των ματιών που μακροπρόθεσμα καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης, χαρίζοντας ορατά πιο ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα. Ένα «σφηνάκι» νεανικότητας και φρεσκάδας, σε μια hi-tech συσκευασία, με εργονομικό απλικατέρ από κράμα μετάλλων (ψευδάργυρο, αλουμίνιο, μαγνήσιο και χαλκό) προκειμένου να δίνει άμεση αίσθηση δροσιάς και τόνωση στην περιοχή.

Ένα εξειδικευμένο “beauty tool” που προσφέρει την αναζωογονητική εμπειρία της κρυοθεραπείας μέσα από τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις μασάζ, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και την αποσυμφόρηση της γύρω περιοχής. Ιδανικό για «φρεσκάρισμα» της περιοχής των ματιών μέσα στην ημέρα!

Κατάλληλη για γυναίκες ηλικίας +25 με μαύρους κύκλους, κατακράτηση, οιδήματα, με λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Clinéa 2 κρέμες για να επιλέξεις τη δική σου!

Διάλεξε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου, και δες την περιοχή των ματιών σου να ξαναγεμίζει με ενυδάτωση & λάμψη!
H Clinéa Eye Smoothie θα ενυδατώσει και θα απαλύνει τους μαύρους κύκλους με Υαλουρονικό οξύ και Τετραπεπτίδιο για ένα πιο φωτεινό, ξεκούραστο βλέμμα! Μία υπέροχη κρέμα ματιών με smoothie υφή πουδουλεύει μέρα και νύχτα για να φέρει το φως στα μάτια σου, δηλαδή…κάτω από αυτά.
Από την άλλη η Clinéa Anti Puff Stuff Eye Cream, θα σου χαρίσει λάμψη και θα μειώσει τις «σακούλες». Κράτα τις σακούλες μόνο για τα ψώνια και όχι κάτω από τα μάτια σου! Αυτή η ελαφριά gel-κρέμα θα μειώσει την όψη από τα «μαξιλαράκια» για ένα ξεκούραστο βλέμμα!
La Roche Posay Hyalu B5 Eye Serum!

Ένα Serum ματιών που γεμίζει τις ρυτίδες και μειώνει τους μαύρους κύκλους. To Hyalu B5 Eye Serum της La Roche-Posay είναι ένας δερματολογικός επανορθωτικός ορός ματιών συμπυκνωμένος με δύο τύπους υαλουρονικού οξέος, βιταμίνη Β5 και 10% δερματολογικό σύμπλεγμα ματιών [Καφεΐνη, Βιταμίνη Β3, Βιταμίνη Β5, Hepes].

Η περιοχή των ματιών ενυδατώνεται άμεσα και φαίνεται πιο φωτεινή. Το περίγραμμα των ματιών φαίνεται πιο αναζωογονημένο και σφριγηλό. Διαθέτει αποκλειστικό roller μασάζ για αποτελεσματική μείωση της εμφάνισης πρηξίματος. Κατάλληλο και για την ευαίσθητη επιδερμίδα.

Filorga Time Filler Eyes 5XP

Μία πολυδιορθωτική αντιρυτιδική κρέμα ματιών που στοχεύει ταυτόχρονα 5 περιοχές γύρω από τα μάτια: πόδι χήνας, ρυτίδες κάτω από τα μάτια, γραμμές συνοφρυώματος, χαλάρωση βλεφάρων και μαύρους κύκλους.

Χάρη στο υψηλής ακρίβειας κοκτέιλ ενεργών συστατικών του [χαλαρωτικά πεπτίδια + φυτικά βλαστοκύτταρα + NCEF], χρησιμοποιείται για να χαλαρώσει τα χαρακτηριστικά, ώστε να μειώσει τις γραμμές του συνοφρυώματος χωρίς να παγώνουν οι εκφράσεις του προσώπου.

Ρυτίδες: Ένα τρίο δραστικών συστατικών που συνδυάζει το πλούσιο υαλουρονικό οξύ, το ισχυρό πεπτίδιο και ένα δραστικό συστατικό που αναζωογονεί την επιφάνεια, χαλαρώνει τα χαρακτηριστικά και λειαίνει τις ρυτίδες γύρω από την περιοχή του περιγράμματος των ματιών.

Καπάκια και βλεφαρίδες: Ένα σύμπλεγμα ανύψωσης δρα κατά της χαλάρωσης των άνω βλεφάρων, ενώ μια διεγερτική ματρικίνη συνδυάζει την προβιταμίνη Β5 για να πυκνώσει τις βλεφαρίδες

Κύκλοι κάτω από τα μάτια: Παρέχει μια απαλυντική δράση στo πόδι της χήνας χωρίς να ερεθίζει το δέρμα, αιχμαλωτίζει το νερό και γεμίζει έντονα το δέρμα για να εξομαλύνει τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια

Επίλεξε εκείνη που θα καλύψει τις δικές σου ανάγκες και μη ξεχνάς πόσο σημαντική είναι η χρήση της πρωί και βράδυ! Μόλις δεις τα πρώτα αποτελέσματα θα μας θυμηθείς και δεν θα την αποχωριστείς ποτέ ξανά!