Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

LIFESTYLE

Superbrands 2019: Το 2happy.gr ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις

 Ο θεσμός Superbrands Greece, εντάσσεται στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands που εκπροσωπείται σε 91 χώρες και έχει στόχο να αναδείξει τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε 39 κλάδους της Ελληνικής οικονομίας. Διεξήχθη για έκτη φορά στην Ελλάδα και παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες των τελευταίων ετών, μέσα από το θεσμό δόθηκε το θετικό κέλευσμα προς όλες τις επιχειρήσεις για τον συνεχή έλεγχο της ποιότητας των υπηρεσιών τους, οι οποίες ανεβάζουν ναι μεν τον πήχη ψηλά αλλά με τον τρόπο αυτό κερδίζουν και μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του καταναλωτικού κοινού. 

Σε μία λαμπερή βραδιά γεμάτη επιχειρηματικές παρουσίες διεξήχθη o  θεσμός και για το 2019 στο Μέγαρο Μουσικής, με οικοδεσπότες τους ταλαντούχους ηθοποιούς – performers Λάμπρο Φισφή, Δημήτρη Μακαλιά και Ζήση Ρούμπο όπου το έξυπνο χιούμορ τους κέρδισε τα χαμόγελα και τη διάθεση των καλεσμένων.

Η επιλογή των κορυφαίων επιχειρήσεων είναι το αποτέλεσμα σχετικής ψηφοφορίας τόσο από μια κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων όσο και από το καταναλωτικό και το επιχειρηματικό κοινό, το οποίο βαθμολόγησε τις εταιρείες κατά τη διενέργεια πανελλαδικής έρευνας κοινής γνώμης της εταιρίας Marc.

To 2happy.gr   βραβεύθηκε στον τομέα ηλεκτρονικού εμπορίου!

Με ποιοτικά προϊόντα και συνεχώς αναπτυσσόμενες υπηρεσίες, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή, στηριζόμενες από την πλατφόρμα της  GENERATION Y κέρδισε μία θέση ανάμεσα στις κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις του 2019!

Όπως επισημαίνει και ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Αντώνης Ε. Γκορτζής “Το κλειδί για την κατανόηση της αξίας ενός προϊόντος ή υπηρεσίας, είναι η ικανότητα να διατηρεί αφοσιωμένους πελάτες προσελκύοντας όμως και καινούριους. 

Τα Brands λοιπόν που διακρίθηκαν και φέτος μπορούν όχι μόνο να διατηρούν τη σταθερότητα τους, αλλά και να βελτιώνονται διαρκώς.

Σε μία εποχή που τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί πλέον δεδομένο στο σύγχρονο οικονομικό γίγνεσθαι και ιδιαίτερα στον επιχειρηματικό χώρο, συνιστά μεγάλο επίτευγμα λοιπόν για όλες τις βραβευμένες εταιρείες να μπορούν να κερδίζουν την προτίμηση του κόσμου και των ειδημόνων της αγοράς.

Η βραδιά έκλεισε με το θετικό μήνυμα της συνεχής προσπάθειας για ανάπτυξη και τη στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων!

Περισσότερες φωτογραφίες
Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*