Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΥΓΕΙΑ

3 Βότανα για ισχυρή Τόνωση, Ενέργεια και ενίσχυση του Ανοσοποιητικού.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι εξαιρετικά απαιτητικός και οι πολλές  υποχρεώσεις προκαλούν κούραση, αδυναμία και εξάντληση. Η τόνωση του οργανισμού αποτελεί ένα ζωτικής σημασίας στοιχείο για ευεξία και επιτυχημένη αντιμετώπιση των προκλήσεων της ζωής που μπορεί να επιτευχθεί μέσω διαφόρων παραγόντων, όπως η υγιεινή διατροφή, η φυσική άσκηση, ο υγιεινός ύπνος και η θετική νοοτροπία.

Επιπλέον, τα προσαρμογόνα βότανα μπορούν να αποτελέσουν αποτελεσματική συμπλήρωση για την ενίσχυση της ενέργειας, της αντοχής αλλά και της άμυνας του οργανισμού απέναντι σε λοιμώξεις και χρόνιες παθήσεις.

⇒Τα προσαρμογόνα βότανα είναι μη τοξικές ουσίες με πολλές φαρμακευτικές ιδιότητες που μειώνουν τη σωματική και πνευματική κόπωση ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν τον οργανισμό από το άγχος, το stress, καθώς και παθήσεις του νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος. Το όνομα τους εξάλλου προέρχεται από την αποτελεσματικότητα τους να αυξάνουν την προσαρμοστικότητα του οργανισμού σε στρεσογόνες καταστάσεις.

Τα 3 περισσότερο μελετημένα και χρησιμοποιημένα προσαρμογόνα βότανα της φύσης είναι τα Panax ginseng, Siberian ginseng και η Rhodiola rosea.

Το Panax Ginseng είναι ένα από τα πιο διάσημα βότανα για τόνωση και ενέργεια. Συστήνεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων για καθημερινή χρήση στην κόπωση γιατί βελτιώνει την ενέργεια, τη σωματική υγεία και ευεξία ενώ μειώνει σημαντικά τη κόπωση που σχετίζεται με ασθένεια. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθάει στην πρόληψη ασθενειών.

Το Siberian Ginseng είναι ένα άλλο δημοφιλές βότανο για την αύξηση της ενέργειας και της αντοχής. Μειώνει την σωματική και πνευματική κόπωση. Βοηθάει τους αθλητές να αυξήσουν την αντοχή τους και τη διάρκεια της άσκησης. Αυξάνει τη λιπόλυση και αποθηκεύει τη γλυκόζη στους μύες διευκολύνοντας έτσι την εκτέλεση της άσκησης. Έχει επίσης αποδεδειγμένη αντιφλεγμονώδη δράση.

Η Rhodiola Rosea ενισχύει την πνευματική και σωματική απόδοση αυξάνοντας τη συγκέντρωση και ενισχύοντας το μεταβολισμό ενώ συμβάλλει στην αποκατάσταση διαταραχών όπως η κόπωση και η κατάθλιψη. Μειώνει σημαντικά τα συμπτώματα του Συνδρόμου Επαγγελματικής Εξουθένωσης (burnout) από την 1η εβδομάδα χορήγησης.

Γνώρισε το Πολυβιταμινούχο DERBIMED για Δύναμη και Ενέργεια σε άλλο επίπεδο!

Αυτά τα 3 ξεχωριστά βότανα περιέχονται στη μοναδική και εξελιγμένη σύνθεση του πολυβιταμινούχου DERBIMED μαζί με το Συνένζυμο Q10, 12 Βιταμίνες(Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β12, Α, C, D, E, Φολικό οξύ, Βιοτίνη) και 8 ιχνοστοιχεία (Μαγνήσιο, Σίδηρος, Ψευδάργυρος, Σελήνιο, Χρώμιο, Χαλκός, Μαγγάνιο, Μολυβδαίνιο).

Η συνεργική δράση των παραπάνω 24 συστατικών

  • προσφέρει σωματική και πνευματική τόνωση και ενέργεια
  • μειώνει την σωματική και πνευματική κόπωση,
  • αυξάνει την αντοχή και την απόδοση κατά τη σωματική άσκηση,
  • προστατεύει από το άγχος και το στρες
  • ενισχύει την άμυνα του οργανισμού απέναντι σε λοιμώξεις

Το Πολυβιταμινούχο DERBIMED είναι μια ολοκληρωμένη λύση για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν την υγεία τους, να αντιμετωπίσουν την κόπωση, να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα και να απολαμβάνουν μια ζωή γεμάτη ενέργεια και ευεξία.