Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

WELLNESS-ΕΥΕΞΙΑ

Πάσχα στην Πράγα: Η μαγεία του Μαραθωνίου και η κουλτούρα της πόλης

Η Πράγα, η μαγευτική πρωτεύουσα της Τσεχίας, είναι γνωστή για τα εντυπωσιακά της αξιοθέατα, την πλούσια ιστορία της και την εκπληκτική αρχιτεκτονική της. Αλλά το Πάσχα στην Πράγα μπορεί να γίνει ακόμα πιο μαγικό όταν συνδυαστεί με έναν από τους μεγαλύτερους μαραθωνίους στην Ευρώπη, τον Prague Marathon, που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα του Πάσχα, Κυριακή 5 Μαΐου του 2024. Εάν αναζητάς μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τον πνευματικό πλούτο του Πάσχα και τη φυσική πρόκληση του μαραθωνίου, τότε αυτό το ταξίδι είναι για εσένα.

Κατά τη διάρκεια του Πάσχα, η Πράγα ανθίζει με ζωντάνια και παράδοση. Οι δρόμοι γεμίζουν με τους ντόπιους και τους επισκέπτες που απολαμβάνουν την πασχαλινή κουζίνα της Πράγας και τις παραδοσιακές εκδηλώσεις. Ανακάλυψε τα μυστικά του κέντρου της πόλης, περπατώντας στους γραφικούς δρόμους της Πράγας, επισκέψου το χρυσό σοκάκι στο κάστρο της Πράγας και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βίτου, και απήλαυσε την πανοραμική θέα της πόλης από τον Πύργο της Πράγας.

Αλλά η εμπειρία δεν ολοκληρώνεται εδώ. Εάν είσαι λάτρης του τρεξίματος ή απλά αναζητάς μια πρόκληση, ο Prague Marathon είναι η ιδανική ευκαιρία. Με διαδρομή που διασχίζει τα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης, αυτός ο μαραθώνιος προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσεις την Πράγα με έναν μοναδικό τρόπο. Είτε είσαι έμπειρος δρομέας είτε αρχάριος, το γεγονός αυτό δεν έχει σημασία. Με προπονητικό πρόγραμμα και αφοσίωση, μπορείς να αντιμετωπίσεις την πρόκληση του μαραθωνίου και να απολαύσεις κάθε στιγμή του.

Λίγα λόγια για το Μαραθώνιο
Την Κυριακή 5 Μαΐου 2024 (09:00), ανήμερα Πάσχα, θα διεξαχθεί ο 28ος Μαραθώνιος της Πράγας, με μαραθώνιο, σκυταλοδρομία μαραθωνίου δύο ατόμων και Family Mile (1,6 χλμ.).

Κόστος εγγραφής μαραθωνίου
3201-6400 συμμετοχές: 95€
6400+ συμμετοχές: 115€

Διαδικτυακές επιλογές μαραθωνίου
Adidas t–shirt: 32€ (37€ επί τόπου)
Φωτογραφίες: 26,90€
Χάραξη μεταλλίου: 10€ (12€ επί τόπου)
Ασφάλεια ατυχήματος: 2,50€
Ασφάλεια ακύρωσης: 12% του ποσού εγγραφής

Πακέτο συμμετοχής μαραθωνίου
– Αριθμός συμμετοχής
– Χρονομέτρηση, e-mail και sms με την επίδοση
– Υδροδοσία κάθε 2,5 με 3 χλμ.
– Αναμνηστικό μετάλλιο στον τερματισμό
– Φύλαξη ιματισμού, αποδυτήρια, τουαλέτες, ντους
– Ιατρική υπηρεσία
– Pacemakers
– Προθέρμανση
– Πιστοποιημένη διαδρομή χωρίς κυκλοφορία
– Ειδικές προσφορές από τους συνεργάτες

Pacers: 3:15, 3:30, 3:45, 4:00, 4:15, 4:30, 5:00

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Dm family mile (1,6 χλμ.)
Κόστος εγγραφής: 2€ (έως 14 ετών), 10€ (από 15 ετών και άνω)

Πακέτο συμμετοχής: αριθμός, τσάντα εκκίνησης, επίσημο t-shirt, υδροδοσία στον τερματισμό, μετάλλιο.

Αφού ολοκληρώσεις το μαραθώνιο, επέστρεψε στη γοητευτική ατμόσφαιρα της Πράγας. Απόλαυσε τα πασχαλινά γεύματα και τα εορταστικά γλυκά με φίλους και οικογένεια, ή απλά χαλάρωσε σε ένα από τα πολλά καφενεία της πόλης, απολαμβάνοντας τον τοπικό καφέ ή ένα ποτήρι μπύρας. Αυτή η αξέχαστη εμπειρία θα σου επιτρέψει ν’ ανακουφιστείς από την προσπάθεια του αγώνα και να απολαύσεις την ομορφιά της πόλης κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος.

Το Πάσχα στην Πράγα είναι μια εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη. Όταν συνδυαστεί με τον Prague Marathon, γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή. Αυτό το ταξίδι είναι μια ευκαιρία να συνδυάσεις την πνευματική ανανέωση και την φυσική πρόκληση, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία που θα σε συνοδεύει για πάντα.

Ετοίμασε τις αποσκευές σου, επίλεξε τα πιο άνετα παπούτσια τρεξίματος και ετοιμάσου για ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια, πνευματική εμπειρία και φυσική απόδοση.

Και μην παραμελήσεις τη σημασία της αντηλιακής προστασίας κατά τη διάρκεια του Prague Marathon. Εδώ, σου προτείνουμε τρία αξιόπιστα αντηλιακά προϊόντα που θα φροντίσουν για την ασφάλεια και την άνεσή σου κατά τη διάρκεια του αγώνα:

Avene Fluide Sport Αντηλιακό για Αθλητές SPF50+ 100ml

Είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και το νερό και περιέχει συστατικά για ενυδάτωση και καταπράυνση του δέρματος.

Frezyderm Active Sun Screen Αντηλιακό SPF50+50ml

Ελαφριά υφή που απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει λιπαρότητα

Isdin Fotoprotector Fusion Gel Sport Αντηλιακό SPF50+ 50ml

Σχεδιασμένο για να αντέχει στον ιδρώτα και την ενέργεια της άθλησης, απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει ίχνη λευκώματος.