Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Οι Viral Μάσκες προσώπου DrJart+ που πρέπει να τρέξεις να δοκιμάσεις για υπέροχη επιδερμίδα!

Είναι αρκετές και με εκπληκτικά αποτελέσματα! Γι’ αυτό το λόγο έγιναν άλλωστε και #viral! Οι μάσκες της DrJart+ έχουν συναρπάσει! Ποια να επιλέξεις…(αν και προτείνουμε να τις δοκιμάσεις όλες!) πάμε να τις δούμε αναλυτικά!

Την βλέπεις παντού στα social media και ήρθε η στιγμή να την δοκιμάσεις και εσύ!
Φυσικά αναφερόμαστε  στην #viral Cryo Rubber Mask από την Dr. Jart+ ! Αφέσου σε 40΄ αναζωογόνησης και απόλυτης ενυδάτωσης!

Μια πρωτοποριακή μάσκα εμπνευσμένη από την Κρυοθεραπεία που προσφέρει  αίσθηση δροσιάς στο δέρμα.

Μάσκα δύο βημάτων όπου μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε Υαλουρονικό Οξύ που κλειδώνει την υγρασία στο δέρμα ή σε Αλλαντοΐνη που επίσης κλειδώνει την υγρασία αλλά παράλληλα καταπραϋνει!

Περιλαμβάνει μια αμπούλα ορού, που μοιάζει με gel ώστε να εφαρμόσεις τον ορό πάνω στο δέρμα και έπειτα τη μάσκα στο πρόσωπο σου! Μετά την 1η κιόλας εφαρμογή η επιδερμίδα σου θα είναι απαλή, ενυδατωμένη, εμφανώς πιο υγιής και ήρεμη!

Είναι κατάλληλη για κανονικές, μικτές, λιπαρές και ξηρές επιδερμίδες.

Γιατί να βάλεις στη ρουτίνα σου μια sheet μάσκα Dr Jart+?
Μα γιατί μέσα σε 10 λεπτά καταπραΰνουν, ενυδατώνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα σου αποτελεσματικά!

Μια μάσκα φύλλου με εκχύλισμα φύλλων Aloe Vera ή Γλυκερίνης που προσφέρει καταπράυνση και ενυδάτωση και αφήνει μια αίσθηση ηρεμίας και άνεσης.

Μετά από 1 χρήση, ενισχύει τον φραγμό του δέρματος κατά 53%*
*Κλινική εξέταση σε 30 γυναίκες, μετά από χρήση του προϊόντος για 1 ώρα. Το αποτέλεσμα ποικίλλει ανάλογα με το άτομο

Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Για εσένα που η επιδερμίδα σου είναι υπερβολικά λιπαρή με μαύρα στίγματα σου έχουμε την κατάλληλη! Dr.Jart+ Dermask Pore·remedy Purifying Mud Mask!

Μια καθαριστική μάσκα με πράσινη λάσπη που έχει αποδειχθεί ότι αφαιρεί τη συσσώρευση ρύπων, μειώνει την εμφάνιση των μαύρων στιγμάτων και την υπερβολική λιπαρότητα και προσφέρει λεία επιδερμίδα σε μία μόνο χρήση!

Αυτή η πρωτοποριακή μάσκα λάσπης από την Κορέα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσκολλάται σε προβληματικές ζώνες διεσταλμένων πόρων όπως η μύτη. Επιπλέον, αφαιρείται αμέσως χωρίς να αφήνει υπολείμματα – αποκτάς πιο καθαρό, πιο λείο και πιο υγιές δέρμα.! Παρασκευάζεται με PHA και Πράσινη Λάσπη που βοηθά στην απομάκρυνση των ρύπων, των μαύρων στιγμάτων και της περίσσειας λιπαρότητας. Με θαλασσινό αλάτι που βοηθά στην απαλή απολέπιση των νεκρών κυττάρων για πιο λεία υφή. Δερματολογικά ελεγμένο. Κατάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα.
Κλινικά αποτελέσματα μετά από 1 χρήση*:
+ Μειώνει τη λιπαρότητα κατά 60%
+ Μειώνει τα ορατά μαύρα στίγματα
+ Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος κατά 33%
+ Ορατά συρρικνώνει τους πόρους κατά 31%

*Κλινικές δοκιμές σε 30 Ασιάτισσες μετά τη χρήση του προϊόντος μία φορά.

Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας ακόμη και τις ευαίσθητες.

Κάθε ημέρα είναι κατάλληλη για περιποίηση της επιδερμίδας σου είτε λέγεται Σάββατο είτε Δευτέρα! Βάλε στην εβδομαδιαία ρουτίνα ομορφιάς σου τις μάσκες DrJart+ και θα δεις το δέρμα σου να αλλάζει μορφή, από την πρώτη κιόλας χρήση!

Extra tip! Συνδύασε τη στιγμή φροντίδας σου με μία στιγμή χαλάρωσης! Δε θα το μετανιώσεις!