Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Skin Food, το μυστικό για απόλυτη θρέψη και ενυδάτωση της επιδερμίδας σου!

Αλλαγές των εποχών, αλλαγές στο δέρμα μας…Αισθάνεστε πως όση κρέμα και να βάλετε, δεν είναι ποτέ αρκετή, γιατί το δέρμα σας ζητάει κι άλλη ενυδάτωση;

Δε χρειάζεται να ανησυχείς διότι μπορείς να διατηρείς κάθε εποχή του χρόνου την επιδερμίδα σου ελαστική, ενυδατωμένη και με τέλεια υφή!

Το μυστικό βρίσκεται στη Skin Food της Weleda!

Πριν από 90 χρόνια δημιουργήθηκε η Skin Food με βάση την ολιστική προσέγγιση της Weleda σε σχέση με την υγεία και την ομορφιά. Η εταιρεία πιστεύει ακράδαντα πως ” η περιποίηση του δέρματος θα πρέπει να προσφέρει ομορφιά μέσω της τόνωσης και της έμπνευσης σώματος, νου και ψυχής.”

→Τα προϊόντα της σειράς δημιουργήθηκαν βασισμένα στην ήδη υπάρχουσα σύνθεση της αυθεντικής Skin Food – Κρέμας Σώματος και Χεριών, και θρέφουν, καταπραΰνουν το ξηρό δέρμα, μέσω της ίδιας ολιστικής προσέγγισης.

Ανακαλύψτε τα τέσσερα φανταστικά προϊόντα, καθένα με τη μοναδική του σύνθεση!
WELEDA SKIN FOOD⇐🛒

Χάρη στα φυσικά, πολύτιμα συστατικά της, η κρέμα Skin Food της Weleda θεωρείται εδώ και χρόνια ως υπερτροφή για το διψασμένο ξηρό δέρμα.

Για πολλούς είναι ένα πραγματικά ‘must have’ προϊόν ομορφιάς για καθημερινή χρήση, σε ταξίδια ή για περιστασιακή χρήση σε ξηρά σημεία του δέρματος.

Η αυθεντική Skin Food!

Το ξηρό, το εξαιρετικά ξηρό καθώς και το τραχύ δέρμα, σε περιοχές όπως τους αγκώνες και τα γόνατα, χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση. Τα σημεία αυτά διψούν για εντατική θρέψη. Σχεδόν έναν αιώνα πριν, η Weleda σχεδίασε την αυθεντική Skin Food – Κρέμα Σώματος και Χεριών, με μια εξαιρετική σύνθεση μοναδικών συστατικών. Η πλούσια θρεπτική κρέμα προσφέρει εντατική ενυδάτωση και μειώνει φυσικά το αίσθημα τραβήγματος και τον κνησμό στο ξηρό δέρμα.

Weleda Skin Food Rich⇐🛒

Εάν υπάρχει μόνο ένα αντικείμενο που θα παίρνατε μαζί σας σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί, θα ήταν αυτό το μικρό πράσινο μαγικό σωληνάριο! Bοηθά κάθε τύπο δέρματος και ηλικία στην αντιμετώπιση του ξηρού, τραχιού δέρματος σε πρόσωπο, αγκώνες, χέρια και πόδια – αφού αναπληρώνει ό,τι έχει ανάγκη η επιδερμίδα. Με εκχυλίσματα από απαλό άγριο πανσέ, καλέντουλα και χαμομήλι, σε μία πλούσια, παχύρρευστη βάση από έλαια και μελισσόκέρι, η κρέμα προσώπου, σώματος και χεριών βοηθά το δέρμα σας να επανέλθει στην καλύτερη του κατάσταση.

Βελτιώνει σημαντικά την ενυδάτωση του δέρματος, την ελαστικότητα και την απαλότητά του, ενώ ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων. Δερματολογικά ελεγμένη. Δίχως συνθετικές αρωματικές, χρωστικές και συντηρητικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο.

Η πιο ελαφριά εκδοχή!
Weleda Skin Food Light⇐🛒

Γνωρίστε το απαλό, δροσερό άγγιγμα της Skin Food Light! Είναι σαν μια τονωτική γουλιά για το διψασμένο, ξηρό δέρμα, προσφέροντας άμεση εντατική ενυδάτωση και προστασία από την αφυδάτωση. Η μεταξένια σύνθεση της απορροφάται άμεσα χωρίς να κολλάει, αφήνοντας το δέρμα απαλό και μεταξένιο. Αποτελεί τον τέλειο σύντροφο για να κρατάει το δέρμα σας ενυδατωμένο κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμη και για χρήση εκτός σπιτιού.

Η βουτυρένια εκδοχή για το σώμα!
Weleda Skin Food Body Butter⇐🛒

Είτε είναι καλοκαίρι, είτε χειμώνας, το ξηρό δέρμα αποζητά επιπλέον πλούσια ενυδάτωση. Η Skin Food Body Butter με βιολογικά βούτυρα καριτέ και κακάο θρέφει εντατικά το δέρμα και προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί, με το μοναδικό συνδυασμό ιδιαίτερων συστατικών. Η μοναδική βουτυρένια σύνθεση λιώνει στο δέρμα προσφέροντας μοναδικές στιγμές περιποίησης μετά το μπάνιο ή το ντους, αφήνοντας το δέρμα σας μεταξένια απαλό!

Ο ειδικός των χειλιών!
Weleda Skin Food Βούτυρο Χειλιών🛒

Τα ξηρά, σκασμένα χείλη δεν έχουν μόνο άσχημη όψη, αλλά αφήνουν και άσχημη αίσθηση. Μπορεί κανείς κυριολεκτικά να δει πόση ανάγκη έχουν από σωστή περιποίηση. Το Skin Food Lip Butter με βοτανικά εκχυλίσματα προσφέρει άμεση βοήθεια. Απλώς εφαρμόστε μικρή ποσότητα και νιώστε πώς θρέφει τα χείλη σας με τα φυσικά έλαια και κηρού, λιώνοντας στα χείλη σας, αφήνοντας την όμορφη λάμψη ενός lip gloss!

Απόλαυσε και εσύ τα θρεπτικά οφέλη της σειρά WELEDA Skin Food που εμπιστεύεται για τη φροντίδα της η Victoria Beckam την οποία συστήνει και για την περιποίηση των μοντέλων της στο London Fashion Week!

Άλλωστε υπάρχει ένα ακόμη extra tip:μπορείς να χρησιμοποιήσεις την αγαπημένη Skin Food αντί για highlighter σε κάθε σημείο του προσώπου που θέλεις να τονίσεις!

H WELEDA γιορτάζει 100 χρόνια!
Από το 1921!
Εξερευνήστε τη φύση από την παλάμη του χεριού σας εδώ⇐⇓

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*