Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΠΑΙΔΙ - ΓΟΝΕΙΣ

Καλέντουλα, τα οφέλη της στο ευαίσθητο βρεφικό δέρμα!

Η πρώτη του φροντίδα είναι σημαντική τόσο για εκείνο όσο και για εμάς!

Η φύση διαθέτει τα καλύτερα συστατικά περιποίησης για το ευαίσθητο βρεφικό δερματάκι, και η Καλέντουλα είναι ένα από αυτά! Ένα δημοφιλές φυτό με εξαιρετικές θεραπευτικές, καταπραϋντικές και αναδομικές ιδιότητες!

Γνωστή και ως κίτρινη μαργαρίτα, η καλέντουλα είναι εξαιρετική για χρήση στο εύθραυστο δέρμα των νεογέννητων και των μικρών παιδιών. Σε αυτές τις ηλικίες το δέρμα σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα και αποθηκεύει λίπος, ώστε να διασφαλίσει την υγιή λειτουργία των εσωτερικών οργάνων. Όμως το νεαρό δέρμα δεν μπορεί να προσαρμοστεί από μόνο του σε ξαφνικές αλλαγές της θερμοκρασίας. Τότε η καλέντουλα και οι καταπραϋντικές της ιδιότητες ενισχύουν την άμυνα και τον προστατευτικό ρόλο του νεαρού δέρματος. Λόγω των ισχυρών ιδιοτήτων της αναδομεί επίσης και προστατεύει!

Η WELEDA, για περισσότερα από 60 χρόνια, με τη σειρά προϊόντων της με Καλέντουλα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη γονέων και *μαιών ανά τον κόσμο!
*Δοκιμασμένα στη Γερμανία και στην Ελβετία το 2019 και στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2020
Weleda Καλέντουλα⇐🛒

  • Με βιολογική καλέντουλα που έχει συλλεχθεί με το χέρι
  • 100% πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά, χωρίς μικροπλαστικά συστατικά, γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο
  • Χωρίς χρωστικές ή συντηρητικές ουσίες, το ντελικάτο άρωμα προέρχεται αποκλειστικά από 100% φυσικά αιθέρια έλαια
Weleda Καλέντουλα κρέμα προσώπου⇐ 🛒

Τα προϊόντα Weleda baby περιποιούνται το λεπτό κι ευαίσθητο βρεφικό δέρμα με φυσικό τρόπο. Η Καλέντουλα περιβάλλει το δέρμα σε ένα προστατευτικό περίβλημα και το βοηθά να αναπτύξει τη φυσική του δομή και ανθεκτικότητα!

Weleda Καλέντουλα κρέμα για αλλαγή πάνας⇐ 🛒

Προστατεύει από την όξινη υγρασία στην περιοχή της πάνας, αφήνοντας το δέρμα να αναπνεύσει!

Weleda Βοτανόλουτρο Καλέντουλας⇐🛒

Ηρεμεί το ερεθισμένο δέρμα και υποστηρίζει τις φυσικές λειτουργίες του.

Tο να προσφέρεις στο μωρό σου τη φροντίδα και την περιποίηση που αγαπάει, δε σημαίνει ότι το κακομαθαίνεις… κι αν όμως σημαίνει, τότε αξίζει!

Ανακάλυψε όλη τη σειρά προϊόντων με Καλέντουλα της Weleda εδώ⇐🛒

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*