Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΥΓΕΙΑ

Γυαλιά ανάγνωσης EyeLead με φίλτρο Blue light, προστάτευσε τα μάτια σου από τις ψηφιακές οθόνες

Ο χρόνος που περνάμε πλέον μπροστά από μια οθόνη έχει αυξηθεί σημαντικά, ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια, καθώς οι αλλαγές από την πολύωρη εργασία στον υπολογιστή, το ατελείωτο scrolling στα social media, η παρακολούθηση περισσότερων ταινιών και σειρών ακόμα και το gaming έγιναν κομμάτι της καθημερινότητας μας την περίοδο της καραντίνας και συνεχίζουν ακόμη.

Το Blue Light (μπλε φως)  που εκπέμπεται από τις ψηφιακές οθόνες επηρεάζει τόσο τα μάτια μας όσο και την υγεία μας.

Παρόλο που δε μπορούμε να αποφύγουμε την επαφή με τις ψηφιακές οθόνες, υπάρχει τρόπος να περιορίσουμε την ακτινοβολία και να μειώσουμε την ποσότητα που λαμβάνουν τα μάτια μας.

Με γυαλιά που έχουν φίλτρο blue light.

Τι είναι το φίλτρο Blue light;

Είναι ένα φίλτρο προστασίας των ματιών από την ακτινοβολία οθόνης, τα οποία φιλτράρουν το μπλε φως που εκπέμπεται από τις ψηφιακές συσκευές, αλλά όχι το φυσικό μπλε φως του ήλιου, που βοηθά το σώμα να διατηρείται σε εγρήγορση και ενισχύει τη διάθεση, τη μνήμη και γενικά την υγεία μας.

Γνώρισε τα EyeLead Blue Light γυαλιά ανάγνωσης⇐🛒

Τα Γυαλιά ανάγνωσης με φίλτρο στους φακούς που προστατεύει τα μάτια από τη μπλε ακτινοβολία κάθε είδους οθόνης (Η/Υ, κινητό, τηλεόραση, τάμπλετ, ηλεκτρονικά παιχνίδια).

  • Μειώνουν την καταπόνηση των ματιών και την ξηροφθαλμία
  • Αποτρέπουν τη θολή εικόνα στις ψηφιακές οθόνες
  • Μειώνουν τους πονοκεφάλους και τις ημικρανίες
  • Βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου

Επιπλέον, τα γυαλιά ανάγνωσης Eyelead  διαθέτουν προηγμένο σύστημα Flex, που ενισχύει σημαντικά την ευκαμψία του βραχίονα και την ανθεκτικότητα του σκελετού. Παράλληλα, οι ασφαιρικοί φακοί υψηλής τεχνολογίας διασφαλίζουν τη μέγιστη οπτική ποιότητα, προσφέροντας αντιχαρακτική αντοχή, υψηλή ευκρίνεια, φυσική απεικόνιση, ευκολία στον καθαρισμό και βέλτιστη υδροφοβική δράση.

Διατίθεται χωρίς βαθμό πρεσβυωπίας και σε 5 διαβαθμίσεις βαθμών:
1,00 – 1,50 – 2,00 – 2,50 – 3,00

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*