Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

LIFESTYLE

EyeLEAD, γνώρισε τα μοντέρνα, στυλάτα και μοναδικά γυαλιά ηλίου αλλά και πρεσβυωπιάς & ανάγνωσης!

“Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας”, “να τα προσέχεις σαν τα μάτια σου”.,”τα μάτια είναι το σημείο όπου επικεντρώνεται η ταυτότητα ενός ανθρώπου”…

και άλλα τόσα είναι τα ρητά που μας επισημαίνουν τη σημαντικότητα αυτού του αισθητήριου οργάνου, των ματιών μας και τη σπουδαιότητα της όρασης που μας προσφέρουν!

Μέσα από αυτά επικοινωνούμε, διαβάζουμε, απορούμε, εκφράζουμε τα συναισθήματα μας, για αυτό και χρειάζεται να τα προστατεύουμε είτε από την ηλιακή ακτινοβολία, είτε χωρίς να τα ζορίζουμε στην περίπτωση πρεσβυωπίας με το διάβασμα κάνοντας το έτσι πιο ξεκούραστο για αυτά αλλά και τον εγκέφαλο μας.

Η Eyelead, Optical Quality Products, αποτελεί ένα brand της ελληνικής εταιρίας VITORGAN με γυαλιά πρεσβυωπίας και ηλίου για ενήλικες και παιδιά.

Τα γυαλιά πρεσβυωπίας Eyelead είναι κοινοποιημένα στον ΕΟΦ, φέρουν Πιστοποίηση CE και κατέχουν βεβαίωση διακίνησης Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων  Κατηγορίας Ι.

  • Με προηγμένο σύστημα Flex για ευκαμψία στους βραχίονες και ανθεκτικότητα του σκελετού.
  • Διαθέτουν σφαιρικούς φακούς υψηλής τεχνολογίας που διασφαλίζουν τη μέγιστη οπτική ποιότητα, προσφέροντας αντιχαρακτική αντοχή, υψηλή ευκρίνεια, φυσική απεικόνιση, ευκολία στον καθαρισμό και βέλτιστη υδροφοβική δράση.

Η σειρά EyeLead διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ενώ περιλαμβάνει όλες τις δυνατές διαβαθμίσεις φακών από 0,75 έως 4,00 βαθμούς σε τέταρτα & μισά!

Eyelead Γυαλιά Πρεσβυωπίας – Ανάγνωσης ⇐🛒

Είναι η ιδανική επιλογή για άνετο και ξεκούραστο διάβασμα!

Ανακάλυψε την ποικιλία σχεδίων και βρες τους ιδανικούς για εσένα βαθμούς εδώ⇐🛒

Και επειδή η χώρα μας έχει την εύνοια του ήλιου όλους τους μήνες, προστάτευσε τα μάτια σου από τη βλαβερή ακτινοβολία και τις αντανακλάσεις χειμώνα καλοκαίρι με τα
γυαλιά ηλίου EyeLEAD⇐🛒⇓

Σε εκπληκτικά σχέδια τα γυαλιά ηλίου Eyelead με polarized φακούς κατηγορίας 3 εξαιτίας του αποκλεισμού της διέλευσης των κατά 90 μοιρών οριζόντια πολωμένων ακτίνων του φωτός προς το μάτι, έχουν την ικανότητα να εμποδίζουν την αντανάκλαση του έντονου φωτός (ποσοστό απορρόφησης 82-92%) και να προσφέρουν στον χρήστη βελτιωμένη όραση.

Χάρη στο μοντέρνο σχεδιασμό τους και στην προστασία που προσφέρουν θα γίνει η αγαπημένη σου συλλογή!

 


Η VITORGAN είναι μία δυναμική εταιρεία με σύγχρονη οργάνωση, που δραστηριοποιείται στην παραγωγή, εισαγωγή, διάθεση και εξαγωγή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων (συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά και ιατροτεχνολογικά προϊόντα). Επενδύει συνεχώς στο σύγχρονο, ελκυστικό και ποιοτικό προϊόν στο ράφι, παρέχοντας εξατομικευμένες προτάσεις στο φαρμακείο και προσφέροντας προϊόντα που προάγουν την ποιότητα με στόχο την αναβάθμιση του τρόπου ζωής μας.

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*