Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Διαμάντια, το μυστικό της πρωτοποριακής αντηλιακής προστασίας!

Τα διαμάντια έκρυβαν πάντοτε ένα μυστικό, ομορφιάς!

Τα πολύτιμα ορυκτά θεωρούνται πηγή ζωής για την επιδερμίδα και για αιώνες χρησιμοποιούνται σε πολλά εναλλακτικά φάρμακα. Είναι μία πολυτελής περιποίηση, η οποία αυξάνει την ενέργεια του δέρματος έτσι ώστε να διατηρεί τη νεανικότητα και την ομορφιά του!

Γι΄αυτό και η πρωτοποριακή αντηλιακή σειρά
DIAMOND RARE περιέχει πούδρα από αληθινά διαμάντια!⇐ 🛒

Μία ισχυρή αντηλιακή αντιρυτιδική, αντιοξειδωτική κρέμα ημέρας για κανονικά, ξηρά και πολύ ξηρά δέρματα με SPF35 και SPF50.

Η πολύτιμη κρέμα ημέρας λειτουργεί σαν ασπίδα στις περιβαλλοντικές συνθήκες, μετατρέποντας το πέρασμα του χρόνου σε υγεία και ομορφιά. Χάρη στα δραστικά συστατικά της προσφέρει άμεσα αναζωογόνηση, λείανση και νεανική λάμψη. Παράλληλα, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ενώ επαναφέρει την πυκνότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

Προφυλάσσει με σύγχρονα εξαιρετικά φωτοσταθερά και ασφαλή φίλτρα, απορρόφησης, σκέδασης & ανάκλασης των ακτίνων UVΒ/UVA
• Συγκρατεί τα μόρια νερού και τα απελευθερώνει στην επιδερμίδα όταν τα χρειάζεται
• Ανακουφίζει από τις επιπτώσεις του καθημερινού στρες
• Χρησιμοποιείται και ως βάση για το μακιγιάζ

#vegan #oilfree

Η DIAMOND RARE είναι κατάλληλη για κανονικά, ξηρά και πολύ ξηρά δέρματα.

Ταυτόχρονα, είναι ιδανική για:

  • Φωτοευαίσθητο δέρμα.
  • Ανοιχτό φωτότυπο.
  • Πολύ ευαίσθητο δέρμα (βρέφη).
  • Δυσχρωμίες.

⇒Χρησιμοποιήστε τη σε όλο το πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ. Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε στεγνό δέρμα 20-30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο. Ανανεώστε συχνά, τουλάχιστον κάθε 2 ώρες, ιδιαίτερα αμέσως μετά το κολύμπι, το σκούπισμα με την πετσέτα και την εφίδρωση. Η ποσότητα που απαιτείται για το πρόσωπο ενός ενήλικα αντιστοιχεί σε 1 κουταλάκι του γλυκού. Η μείωση της ποσότητας ελαττώνει σημαντικά το επίπεδο προστασίας από τον ήλιο. Συνδυάζεται με όλα τα Serum & τις κρέμες. Για σπορ & ηλιοθεραπεία προτείνουμε πριν την εφαρμογή, η χρήση προϊόντος με βιταμίνη C καθώς σε συνδυασμό με την αντηλιακή κρέμα είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος προστασίας από τις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου.

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*