Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

LIFESTYLE

Urban Oasis in Ellinikon! Απόλαυσε μία ευχάριστη διαμονή στην αθηναϊκή ριβιέρα, λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της Αθήνας!

Μέσα από τα Instagram stories σας έχουμε δείξει κάποιους από τους χώρους φιλοξενίας των γυρισμάτων μας, φυσικά δεν θα σας αφήναμε έτσι μιας και αξίζει να γνωρίσετε και εσείς κάποια από τα όμορφα σπίτια που διατίθενται προς ενοικίαση μέσω της airbnb!
Ο ολοκαίνουργιος κομψός μοντέρνος χώρος διαμονής είναι ιδανικός για ομαδικά και οικογενειακά ταξίδια. Μπείτε μέσα στο όμορφα σχεδιασμένο διαμέρισμά, όπου η σύγχρονη αισθητική συναντά την άνεση. Οι εσωτερικοί χώροι είναι προσεκτικά προετοιμασμένοι, με κομψά έπιπλα, μοντέρνες παλέτες χρωμάτων και άφθονο φυσικό φως. Κάθε λεπτομέρεια έχει εξεταστεί προσεκτικά για να δημιουργήσει έναν χώρο που να μοιάζει με ένα πραγματικό σπίτι μακριά από το σπίτι σας. Όχι πολύ μακριά από την Ακρόπολη, την πλατεία Συντάγματος και την Αθηναϊκή Ριβιέρα!
Ο χώρος

Θα λατρέψετε απόλυτα τη διαμονή σε αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα στο Ελληνικό, το οποίο προσφέρει άφθονο χώρο για εσάς και τους συνταξιδιώτες σας για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε. Βολική φιλοξενία 4 επισκεπτών.

Το διαμέρισμα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, πλήρες μπάνιο, πολύ άνετο ενιαίο χώρο καθιστικού, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζαρία και ευρύχωρο μπαλκόνι.

Τα ήσυχα υπνοδωμάτια είναι απίστευτα άνετα για να παραδοθείτε, προσφέροντας εκπληκτικά διπλά κρεβάτια στα οποία θα απολαύσετε έναν αναζωογονητικό ύπνο, κλιματισμό για να προσαρμόσετε τη θερμοκρασία σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και μεγάλες ντουλάπες για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας τακτοποιημένα χωρίς να τα έχετε διάσπαρτα σε όλο τον χώρο.

Το πλήρες μπάνιο περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για να απολαύσετε την ανανέωση, καθώς είναι απολύτως λειτουργικό, όμορφο και κομψό. Ζεστό νερό, σαμπουάν και αφρόλουτρο παρέχονται για την απόλυτη χαλαρωτική εμπειρία κολύμβησης. Επίσης, μην ανησυχείτε για τα άπλυτά σας. Υπάρχει διαθέσιμο πλυντήριο!

Η ανοιχτή κάτοψη της κουζίνας, του σαλονιού και της τραπεζαρίας σε έναν χώρο είναι ένας υπέροχος χώρος όπου θα πραγματοποιηθούν υπέροχες συγκεντρώσεις! Χρησιμοποιήστε ελεύθερα όλες τις συσκευές και τις παροχές της κουζίνας για να μαγειρέψετε τα πιο αγαπημένα σας γεύματα και να τα μεταφέρετε είτε στην τραπεζαρία με άνετα καθίσματα 4, είτε πηγαίνετε στο σαλόνι και απολαύστε το νόστιμο φρεσκομαγειρεμένο φαγητό σας ενώ παρακολουθείτε τηλεοπτική σειρά για να διασκεδάσετε.

Όταν χρειάζεστε λίγο καθαρό αέρα, το ευρύχωρο μπαλκόνι σας καλύπτει! Πάρτε τον καφέ ή το αγαπημένο σας ποτό και απολαύστε το ενώ κοιτάζετε τον καθαρό ουρανό και το μαγευτικό φως της ημέρας που σας προετοιμάζει για μια συναρπαστική αθηναϊκή περιπέτεια.

Παρέχεται δωρεάν wifi και υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις σε περίπτωση που φέρετε τα αυτοκίνητά σας για να διασκεδάσετε πολύ όταν εξερευνάτε τα κορυφαία αξιοθέατα της Αθήνας.

Ελάτε να απολαύσετε τη διαμονή σας!

Άλλα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε

Ολοκαίνουργιο κτίριο που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Αθήνας σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή.

– Αποδοτικότητα ενέργειας B+
– Θέρμανση διαμερίσματος – Φυσικό αέριο
– Χώρος στάθμευσης
– Διπλά τζάμια
-7 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του μετρό
-Κοντά στο Elliniko Project

Βρες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για τη διαμονή σου μέσω της Airbnb Urban Oasis in Ellinikon 
ή στην Athenean BnB / Tηλ 2109681505 / 6936828660 /  web: www.atheneanbnb.com  / e-mail: [email protected]
Καλή διαμονή!