Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΔΡΑΣ

Mens Alert! Ανδρική σειρά “Το Γάλα” από βιολογικό γάλα γαϊδούρας!

Το ανδρικό δέρμα έχει και εκείνο τις δικές του ανάγκες κάθε εποχή, γι’ αυτό η Sostar δημιούργησε μία σειρά περιποίησης βασισμένη στο βιολογικό γάλα γαϊδούρας και για τον άνδρα!

Από την Αρχαία Αίγυπτο το γάλα γαϊδούρας ήταν συστατικό θεραπευτικών αγωγών, ιατρικών συνταγών αλλά και καλλυντικής χρήσης. Η παράδοση θέλει την βασίλισσα Κλεοπάτρα να κάνει μπάνιο σε γάλα γαϊδούρας για να διατηρεί λαμπερό και νεανικό το δέρμα της! Μάλιστα στις μετακινήσεις της συμπεριλαμβάνονταν τουλάχιστον 100 από τα συμπαθή τετράποδα ώστε να εξασφαλίζεται μόνιμη τροφοδοσία του πολύτιμου γάλακτος.

Στην Αρχαία Ελλάδα ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της Ιατρικής, χρησιμοποιούσε το γάλα γαϊδούρας για τη θεραπεία πολλών ασθενειών, ενώ στην Αρχαία Ρώμη το θεωρούσαν ως ποτό για την αριστοκρατία.

Γνωρίστε την ανδρική σειρά προϊόντων “Το Γάλα” από την Sostar!

Μην συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο για το πρόσωπό σου!
Η 𝛂𝛎𝛕𝛊𝛒𝛖𝛕𝛊𝛅𝛊𝛋ή 𝛋𝛒έ𝛍𝛂 𝛑𝛒𝛐𝛔ώ𝛑𝛐𝛖 𝛋𝛂𝛊 𝛍𝛂𝛕𝛊ώ𝛎 𝛂𝛑ό 𝛕𝛈𝛎 𝛂𝛎𝛅𝛒𝛊𝛋ή 𝛔𝛆𝛊𝛒ά 𝚻𝛐 𝚪ά𝛌𝛂  χάρη στην ενισχυμένη της σύνθεση προσφέρει αποτελεσματική αντιγήρανση και μείωση των λεπτών γραμμών έκφρασης.
#Tip: Μη λιπαρή σύνθεση, ιδανική για καθημερινή χρήση.

Το Sostar After-shave με βιολογικό γάλα γαιδούρας:
– Περιποίειται και ενυδατώνει την ταλαιπωρημένη απο το ξύρισμα επιδερμίδα.
– Παρέχει αντισηψία
– Δεν αφήνει περιττή λιπαρότητα και κατάλοιπα στην επιδερμίδα.

#Men Alert! Έχεις τριχόπτωση; Αν ναι συνέχισε να διαβάζεις!
Η υψηλή περιεκτικότητα σε βιολογικό γάλα γαϊδούρας του Gel Μαλλιών κατά της τριχόπτωσης από τη σειρά το Γάλα ενυδατώνει και θρέφει την τρίχα ενώ καινοτόμο δραστικό συστατικό Redensyl®, δρα κατά της τριχόπτωσης, αναδομεί και ενδυναμώνει την τρίχα, ενώ ενισχύει την τριχοφυΐα.
#tip: Εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα ομοιόμορφα μεταξύ των χεριών σου και δούλεψε σε ελαφρώς σκουπισμένα μαλλιά.

Συνδύασε το με το Ανδρικό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης!
Με το καινοτόμο δραστικό συστατικό Redensyl® και βιολογικό γάλα γαϊδούρας, και αυτό αναδομεί και ενδυναμώνει την τρίχα, ενώ ενισχύει την τριχοφυΐα.
#Tip : Απλώστε μια μικρή ποσότητα στα χέρια σας και εφαρμόστε στο τριχωτό της κεφαλής. Αφήστε για λίγα λεπτά να δράσει και αφαιρέστε με άφθονο νερό.