Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Αφυδατωμένη επιδερμίδα; Όλα τα tips για ενυδάτωση, επανόρθωση και λάμψη!

Αρχές φθινοπώρου και η πρώτη νότα δροσιάς κάνει την εμφάνιση της,η ανανέωση κάθε τέτοια περίοδο είναι επιθυμητή σε όλα τα επίπεδα ξεκινώντας όμως από την εμφάνιση μας και ειδικότερα την επιδερμίδα η οποία έχει αφυδατωθεί και ταλαιπωρηθεί πολύ από την εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο, από το θαλασσινό αλάτι, αλλά και από την έντονη ζέστη.

Επικεντρωνόμαστε λοιπόν στο σωστό καθαρισμό και τη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος, ώστε να μπορούν να ενεργά συστατικά να διεισδύσουν στα βαθύτερα επίπεδα της επιδερμίδας για να επαναφέρουν τη φυσική ελαστικότητα και την λάμψη της!

Tip #1

Ο σωστός καθαρισμός και η απολέπιση της επιδερμίδας, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και την θαμπή όψη, καθώς επίσης απελευθερώνει τους πόρους με αποτέλεσμα την διείσδυση των ενεργών συστατικών που έχουν τα ενυδατικά και αντιγηραντικά προϊόντα.

→ Η απολέπιση πρέπει να γίνεται 2-3 φορές την εβδομάδα εφόσον χρησιμοποιούμε ένα προϊόν με λεπτούς κόκκους που δεν προκαλεί εκδορές.

Το απολεπιστικό προϊόν της σειράς «Το Γάλα»⇐🛒

περιέχει φυσικούς κόκκους από κουκούτσι αμυγδάλου που δεν τραυματίζουν το δέρμα. Επιπλέον περιέχει δραστικά στοιχεία όπως γάλα γαϊδούρας και αλόη, τα οποία αφήνουν την επιδερμίδα απαλή και φρέσκια.

Tip #2

Εφόσον έχουμε απελευθερώσει τους πόρους της επιδερμίδας από νεκρά κύτταρα και ρύπους, εφαρμόζουμε μια ενυδατική και καθαριστική μάσκα προσώπου, ώστε να αφαιρέσουμε τα μαύρα στίγματα και να ενυδατώσουμε την αφυδατωμένη επιδερμίδα σε βαθύτερα επίπεδα.

Η μάσκα προσώπου βαθιάς ενυδάτωσης “Το Γάλα”⇐🛒

εμπλουτισμένη με γαϊδουρινό γάλα, γλυκερίνη, αλλαντοΐνη και ουρία. Ο πανίσχυρος συνδυασμός των συστατικών της, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα, επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα και μειώνει τις ρυτίδες, αφήνοντας την επιδερμίδα δροσερή και απαλή.

Tip #3

Έχοντας πλέον μια επιδερμίδα απαλλαγμένη από λιπαρότητα, νεκρά κύτταρα και μαύρα στίγματα, εφαρμόζουμε τον ορό της αγαπημένης μας σειράς ο οποίος λόγω της λεπτόρευστης υφής του απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, την κρέμα ματιών για να χαρίσουμε ελαστικότητα στη περιοχή και να μειώσουμε μαύρους κύκλους και το πρήξιμο για ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα. Τέλος εφαρμόζουμε την κρέμα προσώπου η οποία ανάλογα τις απαιτήσεις της επιδερμίδας μας, μπορεί να είναι είτε αντιρυτιδική, είτε ενυδατική.  Η κρέμα προσώπου δίνει ελαστικότητα και λάμψη στην επιδερμίδα ενώ παράλληλα την θρέφει με τα δραστικά συστατικά ώστε να μειωθούν οι βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας.

Επίλεξε προϊόντα από τις σειρές Sostar για την περιποίηση του προσώπου σου!⇐🛒

Tip #4

Το πρόσωπο μας δεν είναι το μόνο που ταλαιπωρήθηκε από τον ήλιο και την θάλασσα. Η επιδερμίδα του σώματος μας αφυδατώθηκε και έχασε την λάμψη της. Ένα απαλό body lotion το οποίο ενυδατώνει και δεν αφήνει κατάλοιπα είναι ακριβώς ότι χρειάζεται το δέρμα μας για να είναι λαμπερό και να διατηρηθεί το μαύρισμα για όσο περισσότερο χρονικό διάστημα γίνεται.

Δοκίμασε το Sostar Body Lotion της σειράς”Το Γάλα”⇐🛒
Tip #5

Για να τονίσουμε το υπέροχο μαύρισμα μας, εφαρμόζουμε ένα spray λάμψης για το πρόσωπο και το σώμα. Έτσι συνεχίζουμε να είμαστε εντυπωσιακές κρατώντας ακόμη την καλοκαιρινή μας διάθεση!

To Sostar Morning Glow Shine & Moisture 🛒

με πανθενόλη, αλόη και εκχύλισμα αγγουριού ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, ενώ τα μεταλλικά στοιχεία προσθέτουν φυσική λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπο και στο σώμα.
Extra tip: Χρησιμοποίησε το πριν και μετά το μακιγιάζ για να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα και να προσθέσεις λάμψη!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*