Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΠΑΙΔΙ - ΓΟΝΕΙΣ

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με φροντίδα και τα αγαπημένα προϊόντα SEPTONA!

Είναι ο μήνας της επιστροφής στην καθημερινότητα, στις δουλειές, στα σχολεία!

Η ξεγνοιασιά του καλοκαιριού δίνει τη θέση της στη φροντίδα τόσο του εαυτού μας όσο και της οικογένειας μας, και ποιος άλλος θα ήταν καταλληλότερος να μας χαρίσει αυτά τα τρυφερά συναισθήματα της χαλάρωσης και της περιποίησης εκτός… από τη SEPTONA!

Τα χαμόγελα, η ζωντάνια και το παιχνίδι σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και σχολεία δίνουν ξανά το “παρών” και φυσικά η βρεφική και παιδική φροντίδα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας κάθε γονιού!

Τα SEPTONA Calm n’ Care είναι εδώ για να στηρίξουν αυτή τη φροντίδα ξεκινώντας από το καθημερινό απολαυστικό μπανάκι των παιδιών μας!

Επίλεξε το αγαπημένο σου SEPTONA Calm n’ Care αφρόλουτρο ή σαμπουαν και αφρόλουτρο για βρέφη, αγόρια ή κορίτσια με φυσικά συστατικά και ήπια σύνθεση και χάρισε τους απαλότητα και μία μαγική στιγμή γεμάτη μπουρμπουλήθρες, χαρά και καθαριότητα!

Καθαρίζουν απαλά αφήνοντας υπέροχο άρωμα
✓ Δεν ξηραίνουν και δεν ερεθίζουν την επιδερμίδα του μωρού σας
✓ Κατάλληλα για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα

Για την ολοκληρωμένη φροντίδα μπάνιου του μωρού ή του παιδιού σου η SEPTONA διαθέτει μία πλήρη σειρά προϊόντων με βάλσαμο όπως σαμπουάν & αφρόλουτρο, κρέμα συγκάματος, ενυδατική και baby oil που θα καλύψουν κάθε ανάγκη!

✓ Κατάλληλα για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα
Ενυδατική:
✓ 12ωρη ενυδάτωση, θρέψη & προστασία
✓ Θρέφει και διατηρεί την επιδερμίδα του μωρού σας απαλή
✓ Χαλαρωτικό άρωμα λεβάντας που βοηθάει το μωρό να κοιμάται καλύτερα
✓ Μη λιπαρή υφή. Απορροφάται εύκολα
Συγκάματος:
✓ 4πλή προστασία από συγκάματα, ερεθισμούς, υγρασία & βακτήρια
✓ Απλώνεται εύκολα

Φυσικά όλο το καλοκαίρι δεν αποχωριστήκαμε καθόλου τα αγαπημένα μωρομάντηλα SEPTONA που μας χάρισαν καθαριότητα και φρεσκάδα κάθε στιγμή και για κάθε χρήση, γιατί να τα αποχωριστούμε τώρα; Επίλεξε το δικό σου αγαπημένο πακέτο!

Όσο για την απολύμανση των χεριών μας, και αυτό το καλοκαίρι τα αντισηπτικά μαντηλάκια και Gel SEPTONA μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους! Ετοιμάζομαστε λοιπόν για την επιστροφή στις καθημερινές μας υποχρεώσεις και τα έχουμε πάντοτε στην τσάντα μας σχολική και ενηλίκων κάθε στιγμή, για ένα φθινοπωρο χωρίς μικρόβια!

Κρατάμε τα μικρόβια μακριά αλλά δεν ξεχνάμε την απαλότητα των χεριών μας! Ανακάλυψε έναν μοναδικό κόσμο περιποίησης χεριών με τη νέα σειρά SEPTONA Senses!

Η SEPTONA δεν αφήνει απέξω τη γυναικεία φροντίδα που χρειάζεται η επιδερμίδα του προσώπου στο Ντεμακιγιάζ!

Τα υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ της SEPTONA αφαιρουν αποτελεσματικά το αδιάβροχο μακιγιάζ και τη μάσκαρα. Με σύνθεση εμπλουτισμένη με πρεβιοτικά και φιλική στο μικροβίωμα της επιδερμίδας σου.

 

Για κάθε λοιπόν ανάγκη περιποίησης, η SEPTONAσου έχει και ένα σύμμαχο φροντίδας!

Μετά τις καλοκαιρινές βουτιές, κάνε βουτιά στην απαλότητα και τη φροντίδα με SEPTONA!