Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΠΑΙΔΙ - ΓΟΝΕΙΣ

Επιλέξτε τη σωστή πάνα για το μωρό σας! Πάνα Vs Πάνα βρακάκι Pampers με τεχνολογία stop & protect!

Η αλλαγή πάνας αποτελεί την καθημερινότητα κάθε γονιού, στόχος είναι λοιπόν να γίνεται με τον πιο εύκολο τρόπο τόσο για το μωρό όσο και για τους γονείς! Σε αυτό παίζει το μεγαλύτερο ρόλο η σωστή επιλογή πάνας!

♦ Απορροφητικότητα : Μια καλή πάνα κρατά την υγρασία μακριά από το δέρμα του μωρού σας, προστατεύοντάς το από τον ερεθισμό, τα εξανθήματα και το σύγκαμα.

♦ Απαλότητα και Ελαστικότητα : Η απαλή επιφάνεια και τα ελαστικά πλαϊνά προσφέρουν απαλή προστασία στο ευαίσθητο δερματάκι του μωρού σας, ενώ ταυτόχρονα εφαρμόζουν άνετα στο σώμα του.

♦ Δείκτης Υγρασίας : Ο ειδικός Δείκτης Υγρασίας είναι μια γραμμή πάνω στην πάνα η οποία από κίτρινη γίνεται μπλε, για να σας ενημερώνει ότι το μωρό σας πιθανόν χρειάζεται αλλαγή πάνας.

♦Καμπυλωτή εφαρμογή στην κοιλίτσα : Διαθέτει μια ειδική καμπύλη στο μπροστινό μέρος της πάνας, η οποία “αγκαλιάζει” το υπόλειμμα του ομφάλιου λώρου, βοηθώντας να παραμείνει στεγνό και να αερίζεται για να επουλωθεί.

Συμβουλές για μητέρες

Τα νεογέννητα χρειάζονται κατά μέσο όρο 7-8 πάνες την ημέρα. Μετά τις πρώτες λίγες εβδομάδες, το μωρό σας μπορεί να χρειάζεται μόνο 5-6 πάνες την ημέρα. Να θυμάστε ότι τα νεογέννητα μεγαλώνουν πολύ γρήγορα, και το μικρότερο νούμερο πάνας μπορεί να τους κάνει μόνο για λίγες εβδομάδες.

Τα Pampers από το 1978 που ήρθαν στην Ελλάδα, μέσα από μία σειρά από διαδοχικές καινοτομίες έχουν γίνει η Νο1 επιλογή κάθε γονιού!

Τα Pampers Pants, η λεγόμενη πάνα βρακάκι είναι μία από αυτές τις καινοτομίες κάνοντας την αλλαγή και τη χρήση της πολύ πιο εύκολη! Σχεδιασμένα από απαλά υλικά έρχεται πλέον με την τεχνολογία της Stop & Protect Pocket σε συνδυασμό με την περιμετρική εφαρμογή 360 μοιρών να προσφέρουν έως και 12 ώρες απόλυτη προστασία από διαρροές! Έχουν επίσης εξαιρετικά απορροφητικό πυρήνα που απορροφά αμέσως την υγρασία, και διπλά προστατευτικά στα ποδαράκια που προλαμβάνουν τις διαρροές.

Προτεραιότητα η ασφάλεια του μωρού: Είναι δερματολογικά ελεγμένες και δεν περιέχουν αλλεργιογόνες αρωματικές ουσίες (όπως ορίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό αριθμ. 1223/2009 για τα καλλυντικά προϊόντα). Έχουν εγκριθεί από τους δερματολόγους της Skin Health Alliance ως ασφαλείς για την επαφή με το δέρμα του μωρού.

Οι πάνες βρακάκι με μία ματιά!

 

 

Ανακάλυψε τα μεγέθη των Pampers Pants αλλά και όλες τις πάνες Pampers εδώ ⇓