Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΓΥΝΑΙΚΑ

Η ζωή είναι ωραία και στην εμμηνόπαυση!

Μία από τις πλέον σημαντικές περιόδους που κρύβει αρκετές προκλήσεις για το γυναικείο πληθυσμό είναι αναμφίβολα η μέση ηλικία κατά την οποία η πλειονότητα των γυναικών έχει σταδιακά μπει στη φάση της εμμηνόπαυσης. Πρόκειται για μια χρονική περίοδο που συνοδεύεται από τον τερματισμό της αναπαραγωγικής δυνατότητας και από συμπτώματα που προκαλούνται από τη σταδιακή μείωση των οιστρογόνων στο 80-85% των γυναικών.

Τα συμπτώματα αυτά ποικίλλουν σε αριθμό και ένταση, ενώ κάθε γυναίκα θα εμφανίσει διαφορετικούς συνδυασμούς ενοχλήσεων που θα επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής της λιγότερο ή περισσότερο.

Ποια είναι:
Εξάψεις, νυχτερινές εφιδρώσεις, αίσθημα ψύχους μετά τις εφιδρώσεις, διακοπτόμενος ύπνος με διαταραχές. Κεφαλαλγίες ή ημικρανίες και πόνοι στην κοιλιά, στην πλάτη, στη μέση και στο στήθος, αρθραλγίες, μυαλγίες. Αύξηση του σωματικού βάρους και του λιπώδους ιστού (συσσώρευση λίπους) στην κοιλιά. Νευρικότητα και ευερεθιστότητα, διαταραχές συναισθήματος, ευμετάβλητη διάθεση, φοβίες, κατάθλιψη. Διαταραχές και απώλεια μνήμης, αδυναμία συγκέντρωσης και προσήλωσης σε μια εργασία. Έλλειψη ενεργητικότητας. Κολπική ξηρότητα,
δυσπαρευνία, διαταραχές ουροποιητικού, συχνές κολπίτιδες και ουρολοιμώξεις, σημαντική ελάττωση της libido. Διαταραχές στο δέρμα, εμφάνιση ρυτίδων, ξηρότητα, δερματίτιδες. Επιπλέον, παρατηρείται αύξηση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας στο πρόσωπο, στις θηλές των μαστών και στη μέση γραμμή του σώματος και ελάττωση της επιθυμητής τριχοφυΐας στο τριχωτό της κεφαλής, σε μασχάλες και στην περιγεννητική περιοχή. Ταχυκαρδίες και έντονο αίσθημα παλμών, αρτηριακή υπέρταση.

Μέσα στους τρόπους αντιμετώπισης που προτείνουν οι γιατροί ή οι φαρμακοποιοί είναι και τα Συμπληρώματα διατροφής με συστατικά που ρυθμίζουν μη φαρμακευτικά τις ορμόνες της γυναίκας που συνεχώς μειώνονται και υπόσχονται δράση κατά των συμπτωμάτων συνολικά.

H VITABIOTICS η Νο.1 εταιρία βιταμινών στη Μεγάλη Βρετανία στην οποία απενεμήθη, δύο φορές στην ιστορία της μέχρι σήμερα, το ιδιαιτέρως τιμητικό βραβείο Queen’s Award for Enterprise in Innovation δημιουργήσε

το Menopace Original⇐ 🛒

Ένας ολοκληρωμένος συνδυασμός βιταμινών και μετάλλων για την υποστήριξη του οργανισμού κατά τη διάρκεια και μετά την Εμμηνόπαυση. Συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας, στην ανακούφιση από τις εξάψεις και από την ξηρότητα του κολπικού βλεννογόνου, στην κανονική λειτουργία της καρδιάς, στη διατήρηση της καλής υγείας οστών, χόνδρων και δοντιών και στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών και του δέρματος.

Για τα έντονα συμπτώματα στην εμμηνόπαυση δοκίμασε

το Menopace Plus🛒

Ιδανικό για τις γυναίκες στην Εμμηνόπαυση με έντονα συμπτώματα έξαψης που χρειάζονται ακόμη μεγαλύτερη υποστήριξη. Τα δισκία Menopace®  Original συμβάλλουν στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας και στη διατήρηση της οστικής μάζας, ενώ τα δισκία βοτάνων συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και στη διατήρηση της καλής υγείας του δέρματος.

Για δυσκολίες στον ύπνο κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης δοκίμασε

το Menopace Night ⇐🛒

Συνδυάζει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά του Menopace® Original που ανακουφίζουν από τα συμπτώματα της Εμμηνόπαυσης, πχ. εξάψεις, ξηρότητα κολπικού βλεννογόνου, οστεοπόρωση, χαλάρωση δέρματος, ψυχικές διαταραχές κ.α. Περιέχει επιπρόσθετα εκχυλίσματα βοτάνων που δρουν συνεργικά στο κεντρικό νευρικό σύστημα, συμβάλλοντας στη βέλτιστη χαλάρωση και σε ένα ξεκούραστο ύπνο.

Πηγή εισαγωγής: f.dialy
Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*