Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Απώλεια βάρους: Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε ένα υγιές και σφριγηλό σώμα!

Η απώλεια βάρους είναι μια διαδικασία που απασχολεί πολλά άτομα τα οποία στην προσπάθειά τους να χάσουν εύκολα και γρήγορα κιλά ακολουθούν αυστηρές δίαιτες που προκαλούν τα αντίθετα αποτελέσματα. Αν θέλει πραγματικά κάποιος να αποκτήσει ένα υγιές και λεπτό σώμα θα πρέπει να αλλάξει ουσιαστικά και αμετάκλητα τον τρόπο ζωής του.

Παρακάτω κάποιες απλές συμβουλές για να αποκτήσουμε το σώμα που επιθυμούμε!

Άσκηση το πρωί

Σύμφωνα με μια μελέτη στο British Journal of Nutrition, όσοι έκαναν καρδιαγγειακή άσκηση το πρωί σε κατάσταση νηστείας (δηλαδή πριν από το φαγητό) έκαιγαν 20% περισσότερο λίπος από εκείνους που έτρωγαν ένα γεύμα προηγουμένως. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν το σώμα είναι σε κατάσταση νηστείας, καίει λίπος για ενέργεια αντί για υδατάνθρακες. Ως εκ τούτου, η γυμναστική για μόλις 20 λεπτά κάθε πρωί μπορεί να κάνει θαύματα!

Επαρκής ύπνος

Μια μελέτη του 2010 στο περιοδικό Annals of Internal Medicine διαπίστωσε ότι μόνο τρεις επιπλέον ώρες ύπνου είχαν ως αποτέλεσμα οι συμμετέχοντες να καίνε 400 θερμίδες τη νύχτα. Επιπλέον, τα άτομα που συμπλήρωναν 8,5 ώρες ύπνο τη νύχτα έχασαν 60% λιγότερους μύες από εκείνα που συμπλήρωναν 5,5 ώρες. Ο επιπλέον ύπνος βοήθησε αισθητά στην ενίσχυση του μεταβολισμού τους.

Νερό

Σε μελέτη του 2013 στο Journal of Clinical and Diagnostic Research διαπιστώθηκε ότι γυναίκες που έπιναν 500 ml νερό πριν από κάθε γεύμα έχασαν περισσότερο βάρος και μείωσαν τον δείκτη μάζας σώματος χωρίς καμία άλλη διατροφική αλλαγή. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να προσπαθήσετε να πίνετε μισό λίτρο νερό πριν από κάθε γεύμα, για να ενισχύσετε τον μεταβολισμό σας και να μειώσετε την πείνα σας.

Περισσότερη πρωτεΐνη

Η αύξηση της πρόσληψης πρωτεΐνης είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ενισχύσετε τον μεταβολισμό σας και να χάσετε περισσότερο βάρος. Η πρωτεΐνη αυξάνει το αίσθημα πληρότητας, μειώνει την πείνα και φυσικά σας βοηθά να καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες. Είναι επίσης εξαιρετική μέθοδος για την οικοδόμηση μυών, που έχει ως αποτέλεσμα περισσότερη απώλεια λίπους.

Μείωση στρες

Το καθημερινό άγχος και τα υψηλά επίπεδα στρες μπορεί να είναι απίστευτα αντιπαραγωγικά για όσους θέλουν να χάσουν βάρος. Το στρες και το άγχος ανεβάζουν τα επίπεδα κορτιζόλης, η οποία προκαλεί πείνα και λιγούρες για παχυντικά τρόφιμα. Αυτό μπορεί γρήγορα να οδηγήσει σε υπερκατανάλωση τροφής αν δεν είστε προσεκτικοί.

Βάρη

Εάν δεν είστε λάτρης της δίαιτας, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κρατήσετε το βάρος σας υπό έλεγχο είναι η προπόνηση με αντιστάσεις. Η προπόνηση με βάρη όχι μόνο σας βοηθά να κάψετε θερμίδες αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να χτίσετε επιπλέον μυς. Για κάθε επιπλέον κιλό μυών που παίρνετε, το σώμα σας θα καίει περισσότερες θερμίδες ακόμα και όταν είστε σε κατάσταση απραξίας.

Ορός σώματος

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα καλό θα ήταν να εφαρμόζετε και κάποιον ειδικό ορό για σύσφιξη της επιδερμίδας και αντιμετώπιση του τοπικού πάχους.

Ιδανικός είναι ο ορός σώματοςSculptingSerumwithCaffeine & Escin της σειράς Inalia.

Περιέχει εξειδικευμένα δραστικά συστατικά που βοηθούν στη σύσφιξη της επιδερμίδας και σμιλεύουν τη σιλουέτα. Τα φλαβονοειδή καφεΐνη, εσκίνη, θεοβρωμίνη και θεοφυλλίνη συνδυάζονται για να τονώσουν τη μικροκυκλοφορία και να ενεργοποιήσουν τη λιπόλυση αντιμετωπίζοντας το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα.

Η φόρμουλα του ορού είναι εμπλουτισμένη με πρόδρομα μόρια υαλουρονικού οξέος και σιλανόλες, έτσι ώστε να χαρίσουν στο δέρμα ελαστικότητα και να βελτιώσουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού.