Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

BACK TO SCHOOL

Ψείρες: Φέτος θα έχετε το κεφάλι σας… ήσυχο!

Κάθε φορά που ξεκινά η νέα σχολική χρονιά οι γονείς των μικρών μαθητών βρίσκονται σε εγρήγορση, καθώς φοβούνται μην κολλήσουν τα παιδιά τους ψείρες, αυτά τα παρασιτικά ζωύφια που έχουν την ικανότητα να κάνουν τη ζωή όλων πολύ δύσκολη.

Οι ψείρες του τριχωτού της κεφαλής είναι μικροσκοπικά έντομα χωρίς φτερά με έξι ποδαράκια για να μπορούν καλύτερα να κρατιούνται από την τρίχα. Αγαπούν ιδιαίτερα το σχολείο, είναι κοινωνικές και διαιωνίζονται με πολύ γρήγορο ρυθμό! Συνήθως, προτιμούν τις πιο θερμές περιοχές, όπως την περιοχή πίσω από τα αυτιά ή την περιοχή του αυχένα.

Μια ενήλικη ψείρα έχει μήκος 3-4 χιλιοστά: περίπου όσο το μήκος ενός σπόρου σησαμιού. Τα θηλυκά έχουν μεγαλύτερο μέγεθος. Οι ψείρες κανονικά είναι διαφανείς, αλλά αφού τραφούν με ανθρώπινο αίμα αποκτούν ένα καφέ-κοκκινωπό χρώμα. Γενικά τρώνε τέσσερις φορές την ημέρα. Δαγκώνουν το δέρμα του τριχωτού της κεφαλής και εγχέουν το σάλιο τους. Αυτό προκαλεί ερεθισμό και φαγούρα. Όταν απομακρύνονται από τα ανθρώπινα μαλλιά και συνεπώς από το αίμα, δεν μπορούν να επιβιώσουν παραπάνω από δύο με τρεις ημέρες.

Για να προστατέψουν οι γονείς τα παιδιά τους από αυτόν τον απρόσκλητο επισκέπτη θα πρέπει πάντα να έχουν στο ντουλάπι τους τα παρακάτω αντιφθειρικά προϊόντα:

Fleriana Αντιφθειρικό Προστατευτικό Σπρέι⇐🛒⇓

Προστατεύει το τριχωτό της κεφαλής από τις ψείρες. Με το φυσικό μόριο PMDBRO που περιέχει (μόριο που περιέχεται στον ευκάλυπτο της λεμονιάς- eucalyptus citiodora) απωθεί τις ψείρες και αποτρέπει την αποίκησή τους στο τριχωτό της κεφαλής και την εναπόθεση αυγών σε αυτή.

  • Με έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  • Εξαιρετικά αποτελεσματικό
  • Δεν λαδώνει τα μαλλιά
  • Διαρκεί 8 ώρες
  • Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά από 2 ετών και άνω
Fleriana Αντιφθειρικό Σαμπουάν⇐🛒⇓

Φυσικό σαμπουάν για τις ψείρες είναι μία ολοκληρωμένη φυσική λύση για την απομάκρυνση της ψείρας και της κόνιδας από το τριχωτό της κεφαλής. Καινοτόμα φόρμουλα, από φυσικές πρώτες ύλες με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στο 98% από την πρώτη εφαρμογή.

Η άμεση δράση του βασίζεται στο μείγμα φυτικών ελαίων από καρύδα (Coco nucifera) που περιέχει, το οποίο έχει την ικανότητα να εμποδίζει τις αναπνευστικές οδούς της ψείρας, αλλά και της κόνιδας, με αποτέλεσμα αυτές να πεθαίνουν με ασφαλή τρόπο από ασφυξία.

Χάρη στο μηχανικό τρόπο δράσης του προϊόντος, οι ψείρες και τα αβγά τους δεν δημιουργούν κάποια αντίσταση στα φυσικά αυτά συστατικά. Είναι ένα υποαλλεργικό, ασφαλές, μη τοξικό, φιλικό στο περιβάλλον, χωρίς parabens, αλκοόλ ή άλλα συστατικά που πιθανόν δημιουργούν αλλεργίες. Επίσης είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά συστατικά κι έτσι φροντίζει τα μαλλιά αφήνοντας μια δροσερή και καθαρή αίσθηση.

  • Πιστοποίηση CE- Ιατροτεχνολογικό προϊόν
  • Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά από τον 3ο μήνα της ηλικίας τους
  • Κλινικά αποδεδειγμένο βάσει in vivo κλινικών μελετών ότι εξοντώνει τις ψείρες και τις κόνιδες

Παίρνοντας, λοιπόν, τις κατάλληλες προφυλάξεις μπορείτε φέτος να έχετε το κεφάλι το δικό σας, αλλά και των παιδιών σας… ήσυχο!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*