Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

LIFESTYLE

2022 resolution: Μερικά tips για ευ ζην και υγεία!

Με αφορμή την έναρξη της νέας χρονιάς καλό θα ήταν να πάρουμε στυλό και χαρτί και να γράψουμε τους νέους στόχους που επιθυμούμε να κατακτήσουμε το νέο έτος. Άλλωστε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε μια νέα αρχή!

Καλό θα ήταν λοιπόν με τη νέα να χρονιά να ξεκινήσουμε κάποια από τα παρακάτω για να βάλουμε τις βάσεις για μια πιο όμορφη ζωή:

  • Να περνάμε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μας
  • Να επιλέξουμε ένα χόμπι που μας ευχαριστεί
  • Να βρίσκουμε χρόνο για να διαβάσουμε ένα καλό βιβλίο
  • Να φροντίζουμε τη διατροφή μας
  • Να αποφεύγουμε κακές συνήθειες (ποτό, κάπνισμα, ξενύχτια…)
  • Να ξεκινήσουμε γυμναστική

Όσον αφορά τη γυμναστική καλό θα ήταν αυτήν τη χρονιά να μην μείνουμε μόνο στα λόγια, αλλά να κάνουμε πράξη όλα όσα έχουμε προγραμματίσει.

Για παράδειγμα, στην περίπτωση που κάποιος θέλει να έχει άμεσα αποτελέσματα μπορεί να επιλέξει τα προϊόντα της

αθλητικής σειράς Power of Nature Sport Series 🛒⇓ που καλύπτουν κάθε ανάγκη της αθλητικής δραστηριότητας.

→Σχετικά με τη διατροφή επιλέγουμε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β που ενισχύουν την καλή πνευματική κατάσταση. Τα όσπρια, το κρέας, τα αυγά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα φρούτα και τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά είναι ιδανικές.

→ Εκτός από το σώμα θα πρέπει να φροντίζουμε και την ψυχική μας κατάσταση. Όσο μπορούμε να αποβάλλουμε τις αρνητικές σκέψεις και να εκπαιδεύσουμε το μυαλό μας να εστιάζει μόνο στη θετική πλευρά. Αυτό είναι ίσως και το πιο σπουδαίο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας.

Σύμφωνα με έρευνες, ο κρόκος ροδιόλας έχει θεραπευτικές ιδιότητες που βοηθούν στην ψυχολογική μας κατάσταση, καθώς ανακουφίζει από το άγχος, ενισχύει τη διανοητική απόδοση και βελτιώνει τη διάθεση.

Η συνεργιστική φόρμουλα Think Positive της Power Health🛒⇓ περιέχει τις βιταμίνες Β1, Β5, Β6, Β12 και εκχυλίσματα Κρόκου και Ροδιόλας.

  • Οι βιταμίνες Β1, Β5, Β6, Β12 συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.
  • Οι βιταμίνες Β1, Β6 και Β12 συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη φυσιολογική ψυχολογική λει­τουργία.
  • Το παντοθενικό οξύ συμβάλλει στη φυσιολογική νοητική επί­δοση.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία, ανεβασμένη διάθεση και πολλά χαμόγελα!

photos: @powerhealthhellassa / @costavasaloshd 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*