Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΘΛΗΣΗ

Γυμναστική το καλοκαίρι! Συμβουλές για να συνεχίσεις τον τρόπο ζωής!

Είναι η ζέστη και η πιο ξέγνοιαστη διάθεση που σε παρασέρνει για κοκτέιλ στο ηλιοβασίλεμα, και έχουν ως αποτέλεσμα η επίσκεψη στο γυμναστήριο το καλοκαίρι να αναβάλλεται συχνά.

Η σωματική άσκηση όμως είναι τρόπος ζωής και είναι σημαντικό να μη τη βγάζουμε από την καθημερινότητά μας!

Με κάποιες απλές συμβουλές θα αλλάξεις οπτική και θα δεις πως όλα μπορούμε να τα πετύχουμε ακόμη και το καλοκαίρι!

♦ Ξεκίνα να γυμνάζεσαι από τη Δευτέρα.

Η εμπειρία έχει δείξει πως αν ξεκινήσεις την εβδομάδα σου με γυμναστική έχεις περισσότερες πιθανότητες να διατηρήσεις τον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος της.

♦ “Κατέβασε” εφαρμογές που σου δίνουν κίνητρο να συνεχίσεις να γυμνάζεσαι.

Αν τρέχεις για παράδειγμα, θα αισθανθείς πολύ περήφανος με τον εαυτό σου όταν διαπιστώσεις στο τέλος της προπόνησης πόση απόσταση διήνυσες, τη μέση ταχύτητα με την οποία έτρεχες, πόσες θερμίδες έκαψες και όσο συνεχίζεις, να παρατηρείς την πρόοδο που σημειώνεις.

♦ Ζήτα τη βοήθεια του Pinterest.

Ακολούθησε ή δημιούργησε boards με γυμναστική και υγιεινές συνταγές. Είπαμε η γυμναστική είναι τρόπος ζωής και τα social media εφόσον είναι μέσα στη ζωή μας πλέον μπορούν να μας προσφέρουν κάτι και εδώ.

♦ Βρες χρόνο.

Ο χρόνος που δεν περισσεύει αποτελεί μία από τις πιο συχνές αιτίες διακοπής ή αμέλειας της άσκησης. Για να μην πέσεις σε αυτή την παγίδα, προγραμμάτισε να ξυπνάς 30 λεπτά νωρίτερα το πρωί έτσι ώστε να προλάβεις να επισκεφτείς το γυμναστήριο πριν πας στο γραφείο, διαφορετικά μην ξεχνάς το διαχρονικό κόλπο του να παίρνεις το σάκο με τα ρούχα γυμναστικής μαζί σου για μετά τη δουλειά!

♦ Βρες παρέα για το γυμναστήριο.

Όταν έχεις παρέα είναι ακόμα πιο εύκολο να ξεκινήσεις! Συντονίσου με κάποιον φίλο με κοινό ενδιαφέρον ή αν είσαι αρκετά κοινωνικός κάνε φίλους στο γυμναστήριο ώστε να έχεις έναν ακόμη λόγο να το επισκεφτείς!

♦ Να ανταμείβεις τον εαυτό σου.

Η αλλαγή στο σώμα σου είναι εμφανής, δεν τη μαρτυρά μόνο ο καθρέφτης σου αλλά και τα πολλά κομπλιμέντα που λαμβάνεις. Αντάμειψε τον εαυτό σου αγοράζοντας ένα καινούργιο φόρεμα ή ρούχα για το γυμναστήριο ώστε να “ντύσεις” με το πιο ωραίο κίνητρο την προσπάθεια σου!

♦ Επίλεξε το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής.

Η αθλητική σειρά Sport Series της Power Health μπορεί να καλύψει αποτελεσματικά κάθε σου ανάγκη!