Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Το No1 βήμα για το ξηρό δέρμα που διψάει!

Το ξηρό δέρμα οφείλεται σε διάφορες αιτίες…μπορεί να έχει προκύψει απλά από τη χρήση σκληρών καλλυντικών προϊόντων που αφυδατώνουν την επιδερμίδα και την μετατρέπουν σε ξηρή μετά από χρόνια χρήση των λάθος προϊόντων, ή να οφείλεται στην ατοπική δερματίτιδα.

Στην πρώτη περίπτωση σταματώντας τη χρήση των λάθος προϊοντων και περιποιούμενοι την επιδερμίδα με την κατάλληλη ενυδατική μαλακτική κρέμα το δέρμα μας θα επανέλθει σχετικά άμεσα στην αρχική του ελαστική κατάσταση! Στη δεύτερη περίπτωση είναι αναγκαία μία επίσκεψη στο δερματολόγο καθώς η ατοπική δερματίτιδα χρειάζεται να αντιμετωπιστεί άμεσα με πιο συγκεκριμένα μέτρα ενυδάτωσης!

Η Dexeryl Mαλακτική κρέμα είναι ειδικά σχεδιασμένη να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ξηρού δέρματος όλης της οικογένειας!

Είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν που ενδείκνυται ως κρέμα προστασίας του δέρματος για τη θεραπεία σημείων και συμπτωμάτων ξηρότητας του δέρματος, ειδικά σε ορισμένες δερματικές παθήσεις (όπως ατοπική δερματίτιδα, ιχθύαση…).

Χάρη στη νέα, απαλλαγμένη από parabens, βελτιωμένη σύνθεση, το Dexeryl ενυδατώνει αποτελεσματικά κι επανορθώνει το δέρμα σας στο πρόσωπο και το σώμα, για άμεση αίσθηση ανακούφισης.

Είναι κατάλληλη και για τη φροντίδα του εύθραυστου δέρματος του μωρού ή του βρέφους σας, έτσι η μαλακτική κρέμα Dexeryl συνιστάται από τη γέννηση.

Πως δρα η Dexeryl μαλακτικη κρέμα:

Το φιλμογενές αποτέλεσμα της λευκής μαλακής παραφίνης και της υγρής παραφίνης:

  • εμποδίζει φυσικά την εξάτμιση και έτσι προλαμβάνει την αφυδάτωση (απώλεια νερού),
  • έχει αποτέλεσμα ασπίδας προστασίας έναντι των εξωτερικών επιθέσεων.
  • Επιπλέον, το ενυδατικό αποτέλεσμα της γλυκερόλης βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας της υγρασίας του δέρματος.
  • Χάρη στη σύνθεσή της, η κρέμα DEXERYL® επίσης μειώνει και προλαμβάνει τους ερεθισμούς.

Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση κρέμας στο δέρμα που χρήζει θεραπείας μια με δύο φορές την ημέρα, ή πιο συχνά αν είναι απαραίτητο αλλά ποτέ περισσότερο από 6 φορές καθημερινά.