Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Αφυδατωμένα, θαμπά, ατίθασα μαλλιά; 3 βήματα και πες αντίο στην ξηρότητα τους!

Τα ξηρά μαλλιά εξακολουθούν να αποτελούν ένα από τα πιο κοινά προβλήματα ομορφιάς, αφού 1 στα 2 άτομα αναζητούν ενυδατικά οφέλη στα προϊόντα περιποίησης των μαλλιών τους!

Με το τέλος του καλοκαιριού τα μαλλιά μας χρειάζονται μία ιδιαίτερη φροντίδα, μιας και ο ήλιος, η θάλασσα μπορεί να τα έχουν αφυδατώσει αρκετά ειδικά αν από τη φύση της η τρίχα έχει προδιάθεση ξηρότητας.

Ξηρή λοιπόν είτε από τη φύση της ή λόγω των καθημερινών επιθέσεων, η τρίχα αυτού του τύπου είναι ευάλωτη και το υδρολιπιδικό φιλμ της έχει υποστεί μεταβολές. Με την απομάκρυνση του φυσικού προστατευτικού φραγμού μεταβάλλεται επίσης το περιτρίχιο και τα λέπια του ανασηκώνονται, με αποτέλεσμα η τρίχα να είναι διαπερατή και πιο πορώδης.

Πως μπορείτε να καταλάβετε αν έχετε ξηρά μαλλιά; Κάντε μόνες σας τη διάγνωση:

Αν τα μαλλιά σας είναι:

  • θαμπά
  • φριζάρουν
  • είναι ατίθασα

τότε τα μαλλιά σας είναι ξηρά.

Η PHYTO δίνει τη λύση σε 3 βήματα με τη σειρά PHYTOJOBA⇐🛒

Μία σειρά περιποίησης με τη δύναμη των φυτών που συνδυάζει το jojoba (γάλα και έλαιο) με το εκχύλισμα μολόχας χαρίζοντας απαλότητα και ενυδάτωση!

  • ΕΝΥΔΑΤΩΝΟΥΝ τα μαλλιά και τα κάνουν ανάλαφρα.
  • ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ την τρίχα ενισχύοντας το υδρολιπιδικό φιλμ.

Το άρωμα της είναι εκπληκτικό! Τόσο που θα το αγαπήσεις!

Ακολούθησε τα 3 βήματα⇐ 🛒⇓

→Το σαμπουάν Phytojoba⇐🛒 καθαρίζει απαλά το τριχωτό και ενυδατώνει τα ξηρά μαλλιά. Μυστικό: Ένα ενυδατικό σαμπουάν δεν κάνει πολύ αφρό, διότι δεν περιέχει αφριστικά στοιχεία τα οποία είναι κακοποιητικά για την τρίχα.

→Η μάσκα Phytojoba⇐🛒 ενυδατώνει εντατικά, αποκαθιστά το υδρολιπιδικό φιλμ και ξεμπλέκει τέλεια τα μαλλιά.

→Το ενυδατικό Leave in gel Phytojoba⇐ 🛒 ενισχύει και παρατείνει την ενυδάτωση. Διευκολύνει το ξέμπλεγμα και το styling των μαλλιών. Τα μαλλιά είναι απαλά, διαρκώς ενυδατωμένα, μεταξένια, λαμπερά και ανάλαφρα.Η συμβουλή της Phyto: Να χρησιμοποιείται καθημερινά σε ξηρά μαλλιά από το μέσο του μήκους τους ως τις άκρες. Μην ξεβγάλετε.

Ανακάλυψε και άλλες ρουτίνες περιποίησης από τη PHYTO εδώ⇐🛒

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*