Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Δυνατά μαλλιά και νύχια σε 2 βήματα!

Τα λαμπερά και υγιή μαλλιά είναι το σήμα κατατεθέν της αυτοπεποίθησης πολλών γυναικών αλλά και ανδρών! Αρκετές φορές θα αναρωτήθηκες πως θα αποκτήσουν και τα δικά σου την ίδια εικόνα και δύναμη…και…θα ήθελες να μάθεις το μυστικό τους.

Σίγουρα όλα ξεκινούν από τη διατροφή, δεν αρκεί όμως μόνο αυτό,  χρειάζεται να την συμπληρώνει και η κατάλληλη φροντίδα!

Αν λοιπόν έχεις παρατηρήσει είτε με την αλλαγή της εποχής, είτε λόγω του stress ή ακόμη και του κακού τρόπου styling, τα μαλλιά σου να έχουν:

  • χάσει τη δύναμη τους
  • τη λάμψη τους
  • να υπάρχει απώλεια τριχών

και τα νύχια σου:

  • να είναι θαμπά
  • να σπάνε εύκολα

τότε χρειάζεσαι τα παρακάτω 2 βήματα για να τα αναζωογονήσεις!

Βήμα 1ο
Phytophanere Δυναμωτικό Αναζωογονητικό Σαμπουάν ⇐🛒⇓

 

Το γεμάτο-βιταμίνες καθημερινό σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών, καθαρίζει απαλά το τριχωτό χάρη στην ήπια βάση του και βοηθά τα μαλλιά να ανακτήσουν την απαλότητα και την ελαφρότητα τους.

Ο Ψευδάργυρος και βιταμίνες B5 και B6 έχουν συνδυαστεί με εκχυλίσματα πίτουρου Ρυζιού μαζί με εκχυλίσματα Cinchona, γνωστό για τις διεγερτικές του ικανότητες.

Έτσι διεγείρει το τριχωτό και τα μαλλιά αποκτούν ξανά ζωντάνια και λάμψη! 

Βήμα 2ο 
συνδύασε με το
Phytophanere Συμπλήρωμα Διατροφής για τα Μαλλιά & τα Νύχια ⇐🛒⇓Δύναμη και ζωντάνια με 2 κάψουλες την ημέρα!

Με σύνθεση συστατικών αναγνωρισμένων για τη δύναμη και την ανάπτυξη που προσφέρουν στα μαλλιά & τα νύχια! Η βιταμίνη B6 συμβάλλει στην παραγωγή της κυστεΐνης, συστατικού της κερατίνης, ενώ η βιταμίνη Β8 και ο ψευδάργυρος ενισχύουν την ομορφιά και την ποιότητα των μαλλιών.

⇒ Tip: Συνίσταται να κάνετε 2 αγωγές 3 μηνών το χρόνο: Μία την άνοιξη και μία το φθινόπωρο.

Ανακάλυψε τώρα το Phytophanere πακέτο προσφοράς ⇐🛒⇓

 

Ακολούθησε και εσύ τα 2 αυτά βήματα και….
Τα μαλλιά και τα νύχια σου θα σε ευγνωμονούν!
Γιατί να εμπιστευθείς τη PHYTO;

Δημιουργήθηκε από το όραμα ενός πρωτοπόρου….του PATRICK ALES του κομμωτή διασημοτήτων και εστεμμένων της εποχής του, ο οποίος παρατήρησε ότι τα επιβαρυμένα με χημικά προϊόντα, δημιουργούσαν σοβαρό πρόβλημα στα χέρια των κομμωτών και φυσικά και στα μαλλιά των πελατών του. Μαγεμένος από τη φύση αποφάσισε να μελετήσει τη δύναμη των φυτών, την ιστορία της χρήσης τους στην παραδοσιακή ιατρική και το ρόλο που πιθανόν να έπαιζαν στην αποκάλυψη της φυσικής ομορφιάς των μαλλιών.

To 1965, o Patrick Ales παρουσίασε τη PHYTO στο κοινό, στο δικό του πλέον κομμωτήριο στα Ηλύσια Πεδία, ανοιχτό ακόμη και σήμερα, όπου η λίστα των πελατών του περιελάμβανε ονόματα όπως αυτό της Μπριζίτ Μπαρντό, Κατρίν Ντενέβ και Ζακλίν Κένεντυ Ωνάση και οι οποίες απολάμβαναν  τη νέα φυτική σειρά προιόντων φροντίδας μαλλιών!

PHYTO WAS BORN!

Και συνεχίζει ακόμη και σήμερα με 55 χρόνια καινοτομιών και βραβεύσεων για τα θαυμαστά αποτελέσματα της!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*