Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Tα sos για μία υγιεινή φροντίδα σώματος και μαλλιών!

Μία λαμπερή και μυρωδάτη επιδερμίδα ακτινοβολεί υγεία!

Δεν ξεχνάμε λοιπόν τα απαραίτητα βήματα και τα #must have προϊόντα!

Γνώρισε και εσύ την ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας

Hygienic της PHARMASEPT⇐ 🛒

Τα προϊόντα της περιέχουν ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, είναι εμπλουτισμένα με συστατικά πλούσιας ενυδατικής και καταπραϋντικής δράσης και ενισχυμένα με το πατενταρισμένο σύστημα καθαρισμού και απόσμησης Pharmasept, που προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένη αποσμητική δράση και καθαρή εφίδρωση όλο το 24ωρο.

Το σώμα σου θα λατρέψει αυτά τα 2 προϊόντα!

Hygienic Shower 🛒Αφρόλουτρο καθημερινής χρήσης για σώμα, πρόσωπο και ευαίσθητη περιοχή. Ενισχυμένο με το πατενταρισμένο σύστημα καθαρισμού και απόσμησης της Pharmasept, χωρίς αλκάλια & σαπούνι και με pH 5.5, χαρίζει απαλότητα χωρίς να ξηραίνει ή να ερεθίζει την επιδερμίδα.

Hygienic Intim Care Foam Wash ⇐🛒 Για την περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής & των αιμορροΐδων, είναι ένας υποαλλεργικός αφρός καθαρισμού με pH 5.5 και φυτικά εκχυλίσματα για καθημερινή φροντίδα. Η τριπλή δράση του ανακουφίζει από συμπτώματα κνησμού και τοπικής ξηρότητας, απομακρύνει την κακοσμία και προστατεύει από μικροοργανισμούς και μολύνσεις.

Το scrub που σέβεται την επιδερμίδα!

Τα νεκρά κύτταρα του δέρματος πρέπει να απομακρύνονται για να αποκαλύπτουν μία λαμπερή επιδερμίδα έτοιμη να δεχτεί την απαραίτητη ενυδάτωση!

To Hygienic cleansing scrub της PHARMASEPT⇐🛒

είναι ένα απαλό scrub κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα, ενισχυμένο με το πατενταρισμένο σύστημα καθαρισμού και απόσμησης της Pharmasept. Είναι πλούσιο σε φυσικούς μικρόκοκκους Βερίκοκου & Ρυζιού, αντιοξειδωτικούς και ενυδατικούς παράγοντες που τονώνουν την επιδερμίδα.

Η ενυδάτωση, το άλφα και το ωμέγα!

Το επόμενο βήμα μετά το ντους και το scrub είναι φυσικά η ενυδάτωση της επιδερμίδας μας! Με αυτό τον τρόπο θα ανανεωθεί, θα λάμψει και θα αποφύγουμε τυχόν ξεφλουδίσματα που αλλοιώνουν το μαύρισμα μας.

Hygienic Extra Calm Lotion⇐ 🛒

Ένα απαλό γαλάκτωμα για σώμα και πρόσωπο εμπλουτισμένο με φυσικά εκχυλίσματα που προσφέρουν καταπραϋντική και ενυδατική δράση. Ιδανικό για ξηρή επιδερμίδα με αίσθημα κνησμού. Η μελετημένη σύνθεσή του είναι πλούσια σε ενυδατικούς παράγοντες όπως το Υαλουρονικό οξύ, το οποίο συμβάλλει στην αύξηση της ικανότητας δέσμευσης της υγρασίας στο δέρμα, αλλά και τη Βιταμίνη E που επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και συμβάλλει στην ανανέωσή της.

Ασφαλής προστασία κατά των οσμών!
Hygienic Deo Roll-On⇐ 🛒

 

Αποσμητικό κρεμώδους υφής και 24ωρης αποτελεσματικότητας για ευαίσθητες επιδερμίδες. Ενισχυμένο με φυσικούς αποσμητικούς παράγοντες που δε φράζουν τους πόρους, επιτρέποντας τη φυσική εφίδρωση της επιδερμίδας. Χωρίς άλατα αλουμινίου, οινόπνευμα & ταλκ.

Τα χέρια μας συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται, η κρέμα που θα έχεις πάντοτε μαζί σου!
Hygienic Intensive Hand Cream⇐ 🛒

Κρέμα με συστατικά ενυδατικής και επανορθωτικής δράσης για σκληρά, σκασμένα ή ταλαιπωρημένα χέρια. Εμπλουτισμένη με 10% Ουρία και φυτικά εκχυλίσματα, είναι κατάλληλη για την εντατική φροντίδα των χεριών.

Οι φτέρνες μας είναι το αδύναμο σημείο…
Hygienic Foot Care⇐🛒

Καθημερινό λούσιμο; Κανένα πρόβλημα!
Το Hygienic Hair Care Daily Shampoo⇐🛒

είναι εμπλουτισμένο με φυτικά εκχυλίσματα, ιδανικά για την απαλή φροντίδα των μαλλιών και την καθημερινή περιποίηση του ευαίσθητου τριχωτού της κεφαλής. Τα βιομιμητικά φωσφολιπίδια συμβάλλουν στη διατήρηση της υγρασίας των μαλλιών, ενώ η Προβιταμίνη Β5 και οι Πρωτεϊνες Μεταξιού χαρίζουν λάμψη, όγκο και ελαστικότητα διατηρώντας τα απαλά και ευκολοχτένιστα.

Απόλαυσέ την καθημερινότητα σου, με αληθινή φροντίδα για κάθε επιδερμίδα!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*