Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΠΑΙΔΙ - ΓΟΝΕΙΣ

Το καλύτερο δώρο για τα μωράκια σας!

Γιορτινές ημέρες και τα δώρα έχουν την τιμητική τους!

Το μεγαλύτερο δώρο όλων όμως είναι η αγάπη και η τρυφερότητα, ειδικότερα στη βρεφική ηλικία από όπου ξεκινούν να διαμορφώνονται και να καταγράφονται όλα τα συναισθήματα στη μνήμη ενός ανθρώπου! 

Η φροντίδα των γονιών προς το βρέφος αποτελεί το πρώτο δέσιμο με την οικογένεια και η PHARMASEPT το γνωρίζει πολύ καλά προσφέροντας χρόνια τώρα έναν κόσμο γεμάτο απαλότητα!

Το καλύτερο δώρο για το μωρό μας μαζί με την αγάπη μας είναι μία ολοκληρωμένη σειρά απαλού καθαρισμού, περιποίησης και ενυδάτωσης που σέβεται απόλυτα την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα!
Το Baby Care Box⇐🛒

περιέχει τα απαραίτητα προϊόντα βρεφικής φροντίδας και ένα μπουρνούζι-κάπα για να προσφέρετε την ιδανική περιποίηση από την 1η κιόλας μέρα!

Ταυτόχρονα, μέσω του Baby Care Box ενισχύουμε το σπουδαίο έργο της Αμυμώνης, καθώς με κάθε αγορά βοηθάτε κι εσείς σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία.

To Baby Care Box περιλαμβάνει:
1. Απαλό αφρόλουτρο για σώμα & μαλλιά

 Ένα εξαιρετικά απαλό αφρόλουτρο για το σώμα και τα μαλλιά, ειδικά σχεδιασμένο για την περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας.

Με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες που σέβονται την υδρολιπιδικό φραγμό της επιδερμίδας του μωρού.

Κατάλληλο για χρήση από την 1η μέρα.

ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ & ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ
ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ: SOAP, SULFATES, COLORANTS
2. Νερό καθαρισμού για πρόσωπο, σώμα και περιοχή αλλαγής πάνας

  Βρεφικό νερό καθαρισµού χωρίς ξέβγαλμα, για την απαλή περιποίηση προσώπου και σώματος και περιοχή αλλαγής πάνας.

Εμπλουτισμένο με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες, καθαρίζει απαλά την ευαίσθητη επιδερμίδα του βρέφους.

Ιδανικό για χρήση από την 1η µέρα.

Οδηγίες χρήσης: Εφαρµόστε ένα βαµβάκι στην αντλία και πιέστε 1-2 φορές µέχρι να εµποτιστεί και στη συνέχεια καθαρίστε µε απαλές κινήσεις την επιδερµίδα του µωρού σας. Δε χρειάζεται ξέβγαλµα. Αποφύγετε την επαφή µε τα µάτια.

ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ & ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ
ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ: SOAP, ALCOHOL, COLORANTS
3. Κρέμα αλλαγής πάνας

Κρέμα εντατικής προστασίας και φυσικής αδιαβροχοποίησης της ευαίσθητης επιδερμίδας, κατάλληλη για χρήση σε κάθε αλλαγή πάνας.

Εμπλουτισμένη με φυτικά εκχυλίσματα που προσφέρουν αίσθηση ανακούφισης στην επιδερμίδα και με οξείδιο του ψευδαργύρου φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας που δημιουργεί ένα αδιάβροχο φιλμ προστασίας.

Οδηγίες χρήσης: Καθαρίστε καλά την επιδερμίδα στο εσωτερικό των μηρών και στην περιοχή της πάνας, είτε με το Extra Sensitive Bath είτε με το Micellar Water και στη συνέχεια απλώστε την κρέμα με απαλές κυκλικές κινήσεις.

ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ & ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ
ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ: SILICONES, ALCOHOL, MINERAL OIL, COLORANTS
 4. Απαλή κρέμα για σώμα & πρόσωπο

Απαλή κρέμα για σώμα και πρόσωπο, ιδανική για την καθημερινή ενυδάτωση, θρέψη και καταπράυνση της βρεφικής επιδερμίδας.

Με συστατικά φυσικής προέλευσης, ενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνες, κατάλληλα για την ισορροπία και ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού καθώς και για την ανακούφιση από

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ
ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ: SILICONES, ALCOHOL, MINERAL OIL, COLORANTS
Και φυσικά το αγαπημένο μπουρνούζι-κάπα!
Χάρισε μοναδική απαλότητα στο μωρό σου με τη φροντίδα της PHARMASEPT!

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*