Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

BACK TO SCHOOL

Ελεύθερο παιχνίδι χωρίς εμπόδια και περιορισμούς, κρατώντας μακριά τις ψείρες.

Η επιστροφή στα θρανία μπορεί και φέτος να έχει τους περιορισμούς της μάσκας και των αντισηπτικών, γι’ αυτό και οι μικροσκοπικοί εχθροί που λέγονται ψείρες δεν έχουν θέση στο κεφαλάκι των παιδιών μας.

Αυτοί οι μικροί επισκέπτες μπορεί να προκαλέσουν αναστάτωση, μιας και η απομάκρυνση τους δεν είναι από τα πιο εύκολα πράγματα. Το κύριο σύμπτωμα της φθειρίασης δεν είναι άλλο από τη φαγούρα. Σε αυτό το στάδιο κάθε γονιός θα πρέπει να ελέγξει διεξοδικά το τριχωτό της κεφαλής του παιδιού για να εντοπίσει αν πράγματι υπάρχουν ψείρες ή είναι μόνο μια φαγούρα.

Οι ψείρες προτιμούν το ζεστό και υγρό περιβάλλον. Συνεπώς μπορείτε να τις εντοπίσετε πίσω από τα αυτιά ή στη βάση του αυχένα.

Υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν σημειώνεται καμία φαγούρα παρόλο που το άτομο έχει ψείρες, αλλά είναι πιο σπάνιο. Όπως όμως και να έχει θα πρέπει να γίνεται τακτικά έλεγχος για να προλάβουμε εξελιγμένες καταστάσεις.

Η πρόληψη λοιπόν είναι ο καλύτερος τρόπος για να τις αποφύγουμε.

Δε χρειάζεται να υπάρξει επιπλέον περιορισμός για τα παιδιά μας, και για αυτό φροντίζει η PHARMASEPT με την προληπτική αντιφθειρική λοσιόν 

X-lice Cologne⇐🛒

Αυτό το άοσμο αντιφθειρικό spray καθημερινής χρήσης προσφέρει εγγυημένη 48ωρη προστασία από τις ψείρες, με σύνθεση 20% IR3535 και φυτικά αιθέρια έλαια που την κάνει αποδεδειγμένα αποτελεσματική σε συνδυασμό με πρωτεΐνες μεταξιού που περιποιούνται και θρέφουν τα μαλλιά. Δεν τα λαδώνει και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Είναι δερματολογικά ελεγμένο. 

Χρησιμοποίησέ την στο κεφαλάκι του παιδιού σου εμποδίζοντας έτσι την εξάπλωση από άτομο σε άτομο, και έχε το δικό σου κεφάλι ήσυχο!

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*