Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

FASHION

Τα πιο στυλάτα και ανατομικά σανδάλια του φετινού καλοκαιριού είναι εδώ από τη Scholl!

Σοκάκια, παραλίες, βόλτες, βόλτες, βόλτες….! Το καλοκαίρι είναι πολλά υποσχόμενο και εσύ πανέτοιμη για αυτό! Απόλαυσε κάθε μαγευτικό σημείο της πόλης, των νησιών μας και γιατί όχι του εξωτερικού με άνεση! 

Όσο και αν δεν τους δίνουμε τη σημασία που τους αρμόζει τα πόδια μας, μας στηρίζουν συνεχώς και συσσωρεύουν ολόκληρη την κούραση. Ξανασκέψου το την επόμενη φορά που θα θελήσεις να αγοράσεις εκείνα τα παπούτσια που πληγώνουν και πονούν το πέλμα έχοντας αντίκτυπο στο υπόλοιπο σώμα αλλά και στη μέση μας. Η Scholl είναι εδώ με τα πιο ανατομικά αλλά και τα πιο μοδάτα σχέδια του καλοκαιριού να απογειώσει το στυλ σου!

Το ελληνικό καλοκαίρι δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Φέτος ξεχώρισε στη θάλασσα με τα δικά σου Scholl Bahia!

Με εξαιρετικά απαλό και ευέλικτο σχεδιασμό! Η σόλα και το εσωτερικό vamp έχουν υφή “sand effect” για να εξασφαλίσουν καλύτερο κράτημα ακόμα και με βρεγμένα πόδια. Τα Scholl Bahia χαρακτηρίζονται από την αυθεντική ανατομία Bioprint® για να διατηρεί το πόδι στη σωστή θέση, επιπλέον η εμβληματική πόρπη Scholl® κάνει το επάνω μέρος ρυθμιζόμενο. Χάρη στο ειδικό υλικό που το χαρακτηρίζει, τα Scholl Bahia σκουπίζονται πολύ γρήγορα και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθούν άνετα σε spa και γυμναστήρια!

Ανακάλυψε τα εκπληκτικά σχέδια και χρώματα της σειράς Bahia!

Απόλαυσε ατελείωτες καλοκαιρινές βόλτες στην πόλη ή στα νησιώτικα σοκάκια με την άνεση που σου προσφέρουν τα αγαπημένα Scholl Boa Vista Up!

Μία σαγιονάρα με τεχνολογία Scholl Bioprint®. Το πέλμα ποδιού είναι εργονομικά σχεδιασμένο γύρω από τη φυσική ανατομία του ποδιού για να εξασφαλίζει σταθερότητα, υποστήριξη και σωστή θέση του ποδιού κατά το περπάτημα. Το Boa vista up διαθέτει επάνω μέρος σε παστέλ χρώμα που αγκαλιάζει απαλά το πόδι, ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Η πόρπη στο επάνω μέρος επιτρέπει τη βέλτιστη προσαρμογή στο πόδι.

Σε δύο παστέλ χρώματα που θα λατρέψεις! Ροζ και κίτρινο!

Ένα basic styling μπορεί να αναβαθμιστεί με ένα statement παπούτσι! Βοca Cross σε γκρι και σε ροζ εσύ ποιο θα διαλέξεις για φέτος;

Αυτό είναι το πιο μοδάτο σανδάλι Scholl της χρονιάς. Αυτό το χοντρό στυλ χαρακτηρίζει ολόκληρη τη σειρά Boca. Αυτά τα σανδάλια θα κάνουν κάθε ρούχο μοναδικό. Το ειδικό πέλμα με τεχνολογία Scholl Memory Cushion® καλωσορίζει απαλά το πόδι σας ανακατανέμοντας την πίεση σε ολόκληρο το πέλμα, κάνοντας κάθε βήμα πιο ελαφρύ.

Με αίσθημα φροντίδας προς το περιβάλλον! Ανακάλυψε σήμερα το δικό σου Scholl Greeny που θα σε κάνει να νιώθεις μοναδική!

H σειρά Greeny αποτελεί ® τη δέσμευση της Scholl στο να παράγει άνετα, μοντέρνα υποδήματα χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες στηρίζοντας το βιώσιμο κύκλο παραγωγής! Η Greeny είναι μια απόλυτη καινοτομία στον κόσμο της Scholl που προτείνει για πρώτη φορά ένα παπούτσι φτιαγμένο με φιλικά προς το περιβάλλον ανακυκλωμένα υλικά γιατί η φροντίδα του εαυτού μας και των ποδιών μας εδώ συνεπάγεται με τη φροντίδα του κόσμου στον οποίο ζούμε!

Τα μοντέλα της σειράς Greeny είναι όλα κατασκευασμένα με ανακυκλωμένο πλαστικό που συλλέγεται από τον καθαρισμό του ωκεανού. Επιπλέον, όλα τα χρώματα και οι εκτυπώσεις εφαρμόζονται με ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΗ που ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΟΥΤΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.

Classic and Fabulous και πάντοτε στη μόδα τα αγαπημένα Pescura!

Χάρη στο ανατομικό ξύλινο πέλμα που διαθέτουν ενθαρρύνουν στη σωστή βάδιση και τονώνουν τους μύες στις γάμπες και τους μηρούς. Κατασκευασμένα με ξύλο οξιάς, διαθέτουν εργονομικό σχήμα για στήριξη των σωστών σημείων κατά το περπάτημα και εξαιρετικά ανθεκτική σόλα με ραβδώσεις.

Μπορείς να τα βρεις στο always classy ζαχαρί χρώμα, με τακούνι ή ίσια!

Δημιούργησε το δικό σου απόλυτο comfy chic look βάζοντας την τελική πινελιά με τα υπέροχα και ανατομικά σανδάλια της Scholl Footwear!