Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

FITNESS-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ισχυρή Λιποτροπική φόρμουλα για απώλεια βάρους και σύσφιγξη!

Ετοιμαζόμαστε για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις και η φροντίδα του σώματος μας είναι στα Up⇑ της! Μιας και οι προηγούμενοι λιχούδικοι μήνες μπορεί να μας έχουν αφήσει κάποια περιττά κιλά, ειδικά στην περίοδο εγκλεισμού που βιώσαμε, η επιθυμία για απώλεια τους αλλά κυρίωςς για την απώλεια λίπους από το σώμα μας είναι σε προτεραιότητα!

Όσοι θέλουν να χάσουν βάρος συνιστάται να τρώνε σωστότερα και να έχουν περισσότερη δραστηριότητα. Όμως, αυτή η συμβουλή συχνά από μόνη της δε λειτουργεί, μιας και η πειθαρχία στη γυμναστική και στη σωστή διατροφή είναι απαραίτητη και απαιτητική,  έτσι αρκετοί οι άνθρωποι δεν επιτυγχάνουν το στόχο που περίμεναν και μπορεί να απογοητεύονται αφήνοντας στην άκρη την προσπάθεια.

Για αυτόν τον λόγο, πολλοί στρέφονται σε συμπληρώματα που μπορούν πραγματικά να τους βοηθήσουν να χάσουν βάρος.

→ Ένα από αυτά είναι το συζευγμένο λινελαϊκό οξύ (CLA), ένα φυσικό λιπαρό οξύ που βρίσκεται σε κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα. Έρευνες δείχνουν ότι συμβάλλει στην απώλεια λίπους, στην αύξηση της μυϊκής μάζας και του μεταβολισμού. 

Το Mega CLA της Natures Plus⇐🛒

 

Ο δυνατός σύμμαχος σας, βοηθάει τη γλυκόζη να μπει στα μυϊκά κύτταρα πιο αποτελεσματικά, εμποδίζοντάς την, ώστε να μετατραπεί σε λίπος. Συμβάλλει στην εισαγωγή των λιπαρών στις κυτταρικές μεμβράνες των μυών και των συνδετικών ιστών, όπου χρησιμεύουν ως καύσιμα.

Το Mega CLA :

  • Έχει Ισχυρή λιποτροπική φόρμουλα
  • Ρυθμίζει το σωματικό βάρος
  • Ενδυναμώνει το μυϊκό σύστημα
  • Συμβάλλει στην Καύση σωματικού λίπους
  • Στη Μείωση της αντίσταση στην ινσουλίνη
  • Συμβάλλει στην πρόληψη του διαβήτη τύπου 2 & της αθηροσκλήρωσης.
  • Ενισχύει και βοηθάει το ανοσοποιητικό σύστημα.
  • Μειώνει τη χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια, δρώντας ευεργετικά στην καρδιά.

Το MEGA CLA 1200® προέρχεται από 100% φυσικές/φυτικές πηγές και είναι παρασκευασμένο με τις πλέον υψηλές προδιαγραφές χωρίς γλουτένη.

Η Ράνια Θρασκιά και η Natures Plus με καλεσμένη την επιστημονική σύμβουλο της Natures Plus σας δίνουν ειδικές συμβουλές για αποτελεσματικό και φυσικό αδυνάτισμα.

Αποκαλύψτε το σώμα σας!
Τέλος στο τοπικό & ολικό πάχος αποκτώντας ένα σφιχτό σώμα!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*