Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Το best seller αντηλιακό Natura Siberica και τα VEGAN organic shop αντηλιακά που θα λατρέψεις το φετινό καλοκαίρι!

Ήλιος, ζέστη, καλοκαιράκι και φυσικά δεν μπορούν να λειπουν από την τσάντα σου τα αντηλιακά της NATURA SIBERICA! Οι πιο αγαπημένες αντηλιακές κρέμες για την πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου! ​

Η best-seller αντηλιακή προσώπου Biome με SPF50, δεν μπορεί να λείπει από το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ, καθώς με τη μοναδική της σύνθεση που συμπεριλαμβάνει υαλουρονικό οξύ, σου προσφέρει όλα όσα έχεις ανάγκη κι αυτό το καλοκαίρι!​ Προστασία, ενυδάτωση, πρόληψη των λεπτών γραμμών, φρεσκάδα και λάμψη, από το πρωί έως το βράδυ!​

Ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα για μια φυσική υγιή λάμψη!

Αυτά που επίσης θα λατρέψεις είναι τα φρουτώδη VEGAN organic shop αντηλιακά για πρόσωπο και σώμα τα οποία θα τα επιλέξεις με βάση την υφή της επιδερμίδας σου αλλά και με το δείκτη προστασίας που επιθυμείς!

Η Κανονική προς Ξηρή επιδερμίδα έχει το δικό της αντηλιακό προσώπου με SPF50 με αντιοξειδωτικά και το εκχύλισμα βατόμουρου, πλούσιο σε ελλαγικό οξύ όπου βοηθούν στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης του δέρματος.

Όσο για τη λιπαρή επιδερμίδα προστατέψτε την από τις ακτίνες UV χρησιμοποιώντας την αντηλιακή κρέμα προσώπου με SPF 50+ με αντιοξειδωτικά και το εκχύλισμα cranberry, το οποίο είναι πλούσιο σε βιταμίνες καιπροάγουν την ανάπλαση του δέρματος και μειώνουν τις φθορές από επιθετικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, ενώ ο ψευδάργυρος βοηθά στη μείωση της παραγωγής λιπαρού σμήγματος.

Για το σώμα γνώρισε το Sunscreen Body Lotion SPF30 με μη λιπαρή αδιάβροχη υφή που απορροφάται εύκολα, παρέχοντας στο δέρμα αποτελεσματική προστασία από τις επιδράσεις των ηλιακών ακτίνων. Τα αντιοξειδωτικά και το εκχύλισμα καρότου γεμίζουν το δέρμα με ευεργετικές ιδιότητες και βοηθούν στη βελτίωση της όψης του δέρματος!

Για ενυδάτωση μετά τον ήλιο το Hydrating & Calming Body Lotion με έλαιο καρύδας και πανθενόλη θα ενυδατώσει σε βάθος το δέρμα, θα το καταπραΰνει και θα το προστατεύσει από την ξηρότητα που προκαλούν οι ακτίνες UV.