Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Σβήσε κάθε ίχνος κυτταρίτιδας με τον 3πλό συνδυασμό προϊόντων από τη σειρά SAUNA & SPA της NATURA SIBERICA!

Είναι πάντοτε επίκαιρη και μας ακολουθεί για χρόνια ειδικότερα μετά την ηλικία των 25 ετών, όχι, δεν θα επιτρέψουμε στην κυτταρίτιδα να μας γεμίζει με αμφιβολίες για το σώμα μας θα την αντιμετωπίσουμε και θα την καταπολεμήσουμε αποτελεσματικά! 

Η NATURA SIBERICA είναι σύμμαχος μας και εμείς θα σου δώσουμε 3 απαραίτητα βήματα με προϊόντα SAUNA & SPA!

Δοκίμασέ τα, και θα μας θυμηθείς!

Βήμα 1: Hot Salt Scrub, Απολεπιστικό καταπολέμησης της κυτταρίτιδας​!

Περιέχει έλαιο βιολογικής αρκεύθου, σιβηρικό αλάτι rapa, επιλόβιο και μέλι από την οροσειρά Altai. Η θερμαντική επίδραση του απολεπιστικού βοηθάει τα δραστικά συστατικά να διεισδύσουν ακόμα πιο βαθιά στα κύτταρα της επιδερμίδας. Το εκχύλισμα βιολογικής αρκεύθου περιέχει ρητίνη, λιπαρά οξέα, φυτικό κερί, οργανικά οξέα και χρωστικές ενώ είναι εξαιρετικά πλούσιο σε βιταμίνη C.

Τα συστατικά αυτά αποκαθιστούν ενεργά τη δομή της επιδερμίδας, αφήνοντάς την σφριγηλή και ελαστική. Το σιβηρικό αλάτι rapa είναι πλούσιο σε μακροστοιχεία και ιχνοστοιχεία που ενισχύουν την ανοσία και αναγεννούν τα κύτταρα του δέρματος ενώ παράλληλα διατηρούν την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Οι κόκκοι του αλατιού απολεπίζουν απαλά τα νεκρά κύτταρα, λειαίνουν την επιφάνεια της επιδερμίδας και ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος στους υποδόριους ιστούς. Το βιολογικό πράσινο τσάι συμβάλλει στην αποτοξίνωση, καθαρίζει σε βάθος και τονώνει την επιδερμίδα, βελτιώνοντας έτσι την ανθεκτικότητά της στους εξωτερικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Το μέλι από την οροσειρά Altai περιέχει μεγάλη ποικιλία από μεταλλικά άλατα, όπως και βιταμίνες А, С, Р, Н, Е, К και βιταμίνες της ομάδας Β, που διευκολύνουν την αποστράγγιση των υγρών από τους ιστούς, ενυδατώνουν, … και συσφίγγουν την επιδερμίδα, ενεργοποιώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τη σύνθεση κολλαγόνου.

Βήμα 2: Siberian Mud Body Wrap, Σιβηρική λάσπη​ Κατά της Κυτταρίτιδας

Νιώστε την τονωτική ενέργεια του σιβηρικού Body Wrap λάσπης. Εμπλουτισμένο με μπλε άργιλο rapa, ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, επιταχύνει τη μεταβολική διαδικασία στα κύτταρα της επιδερμίδας, διευκολύνει την απώλεια βάρους και εξαφανίζει την κυτταρίτιδα.  Πλούσια σε σαπωνίνες, τανίνες, ασκορβικό οξύ, καροτίνη, οργανικά οξέα και ιχνοστοιχεία, το εκχύλισμα βιολογικού φασκόμηλου και το έλαιο βιολογικού δενδρολίβανου έχουν ενεργή τονωτική δράση και ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος και τη μεταβολική διαδικασία, απαλύνοντας και συσφίγγοντας τη δομή της επιδερμίδας.

Η μπλε άργιλος rapa έχει αντικυτταριτιδική δράση, λειαίνει την επιφάνεια της επιδερμίδας και μειώνει αισθητά την όψη «φλοιού πορτοκαλιού», ενώ διευκολύνει επίσης τη μεταβολική διαδικασία στα κύτταρα της επιδερμίδας. Η λευκή ισλανδική λειχήνα αποτοξινώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από τους βλαβερούς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Ο σωστός τρόπος χρήσης ⇓
Βήμα 3 : Rich Massage Butter, Βούτυρο σώματος​ για Μασάζ κατά της Κυτταρίτιδας 

Δοκϊμασε αυτό το πλούσιο βούτυρο σώματος για μασάζ με βούτυρο βιολογικού καριτέ, ρόκα Σιβηρίας, αχίλλειά και λευκό κερί. Είναι η απόλυτη θεραπεία σύσφιξης και σμίλευσης. Η ρόκα Σιβηρίας αποτελείται κατά το ένα τρίτο από λιπαρά οξέα, τα οποία μαλακώνουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Το βούτυρο βιολογικού καριτέ συμβάλλει στην αναγέννηση και την ανανέωση της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της, ενώ της χαρίζει συνολική λάμψη. Η αχίλλειά έχει εξαιρετική τονωτική δράση και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος ενώ καταπραΰνει σε βάθος την επιδερμίδα.

Το λευκό κερί περιέχει βιταμίνη Α και ελεύθερα λιπαρά οξέα που αναζωογονούν και αναδομούν την επιδερμίδα ενώ παράλληλα ενεργοποιούν τη μεταβολική διαδικασία. Επιπλέον, η βιταμίνη Α απορροφάτε εύκολα από την επιδερμίδα, αφήνοντάς την λεία και απαλή.

O σωστός τρόπος χρήσης του Massage butter είναι το βράδυ! ⇓
Απόλαυσε την ανανεωμένη επιδερμίδα σου! Με το συνδυασμό των τριών αυτών προϊόντων της σειράς SAUNA & SPA εξαφάνισε κάθε ίχνος κυτταρίτιδας!