Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

My hair routine! Το #1 προϊόν μαλλιών που εξουδετερώνει τις οσμές!

Τα μαλλιά σου κουβαλούν μαζί τους τη ρύπανση της πόλης.

Πόσες ήταν οι φορές όπου επιστρέφοντας στο σπίτι θα ήθελες να είχες ένα προϊόν που θα εξουδετερώσει όλες τις οσμές από τα μαλλιά σου, ρύπανση, καπνός, μυρωδιές φαγητού; 

Όλες τις φορές!

Τώρα μπορείς να έχεις ένα προϊόν με τη δύναμη της Μέντας! 

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ

Εδώ και αιώνες ανά τον κόσμο, η Μέντα χρησιμοποιείται για τις τονωτικές και αναζωογονητικές της ιδιότητες. Το είδος Mentha aquatica L. είναι γνωστό για την υψηλή περιεκτικότητά σε πολυφαινόλες, και την επιστημονικά αποδεδειγμένη αντιοξειδωτική και απορρυπαντική δράση στο τριχωτό της κεφαλής.

Καλλιεργείται βιολογικά, στη Νοτιοδυτική Γαλλία. Μια εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα στο KLORANE BOTANICAL INSTITUTION και τη ΣΧΟΛΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ του κινεζικού Πανεπιστημίου Tsinghua έφερε στο φως τις άγνωστες αντιοξειδωτικές ιδιότητες αυτού του είδους όταν έρθει σε επαφή με το νερό.

Έτσι η KLORANE δημιούργησε τη μοναδική σειρά ANTI- POLLUTION!
Klorane Anti-Pollution Καθαριστικό Mist ⇐🛒⇓

Αυτό το φυσικό spray καθαρίζει και εξουδετερώνει τις οσμές που συσσωρεύονται στα μαλλιά ( από τη ρύπανση, μυρωδιές φαγητού) προσφέροντας μία πραγματική αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας που διαρκεί.

Θα γίνει το αγαπημένο σου #must have ειδικά μετά τη βραδινή σου έξοδο!

Προσέφερε ολοκληρωμένη καθαριότητα και περιποίηση κατά των ρύπων χρησιμοποιώντας όλη τη σειρά Anti-Pollution απολαμβάνοντας τη φρεσκάδα και τη δύναμη της μέντας!   ⇐🛒⇓

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*