Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΥΓΕΙΑ

Έξαρση κρυολογημάτων & ιώσεων. Πως να προστατεύσω τον οργανισμό μου και να αντιμετωπίσω τα συμπτώματα.

Με τα πρώτα κρύα και τους συνωστισμούς στους κλειστούς χώρους, είτε είναι η δουλειά μας, είτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς, είτε οι χώροι διασκέδασης πάντοτε υπάρχει η πιθανότητα μετάδοσης του κοινού κρυολογήματος και των ιώσεων. 

Είτε ανήκεις σε εκείνους που θέλουν να προστατέψουν τον οργανισμό τους, είτε εμφάνισες τα πρώτα συμπτώματα σου έχουμε κάποια tips τόνωσης του ανοσοποιητικού αλλά και αντιμετώπισης αυτών των συμπτωμάτων.

Σίγουρα κάποια Tips τόνωσης του ανοσοποιητικού είναι:

💤 Ξεκουράσου αρκετά και συμπλήρωσε 8 ώρες ύπνου

🎾 Πήγαινε για προπόνηση και εξασκήσου κάνοντας την αγαπημένη σου δραστηριότητα

🍏 “Eat your greens”. Μην ξεχνάς τα φρούτα και τα λαχανικά από την διατροφή σου

❤️ Χαλάρωσε και μείωσε το στρες σου!

Η βιταμίνη C είναι πάντοτε ο πιο δυνατός μας σύμμαχος στην πρόληψη αλλά και στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος και των ιώσεων, μιας και στη δεύτερη περίπτωση βοηθά ώστε να περάσουν πιο γρήγορα τα συμπτώματα τονώντας παράλληλα το ανοσοποιητικό μας.

3 από τους λόγους γιατί να επιλέξεις την Ester-C® Plus Immune Complex της SOLGAR για να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου.

1. Περιέχει βιταμίνη D3, C & Εχινάκεια, συστατικά που βοηθούν στη διατήρηση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.
2. Παρέχει βιταμίνη C στην εστερική της μορφή για μεγαλύτερη απορρόφηση σε σχέση με την απλή βιταμίνη C και παραμονή στον οργανισμό για έως και 24 ώρες.
3. Κέρδισε το 1ο βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερο συμπλήρωμα για την άμυνα του οργανισμού» των «Supplement Awards 2023»!

Την Lanes αναβράζουσα βιταμίνη C τη γνωρίζεις ήδη, αν όχι ήρθε η ώρα να τη δοκιμάσεις!

Ιδανικό συμπλήρωμα για την τόνωση του ανοσοποιητικού, την ενίσχυση της άμυνας και τη θωράκιση του οργανισμού ενάντια στο κοινό κρυολόγημα. Χάρη στην πολύτιμη αντιοξειδωτική της δράση στην εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών, προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, γεγονός που είναι συνδεδεμένο και με την αντιγηραντική της ικανότητα.

Γνώρισε τις νέες φόρμουλες Sustenium myvitaC!

SUSTENIUM my vita C Gets me up: Συμβάλλει στην προετοιμασία της λειτουργίας του ανοσοποιητικού
SUSTENIUM my vita C Helps me out: Συμβάλλει στηv υποστήριξη της λειτουργίας του ανοσοποιητικού
SUSTENIUM my vita C makes my day: Συμβάλλει στη συντήρηση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού

Πονόλαιμος και βήχας; Τότε τα παρακάτω προϊόντα θα σου φέρουν την άμεση ανακούφιση!

Το Otosan Throat Gel Forte 14 Sticks Γεύση Λεμόνι είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν που προσφέρει μια γρήγορη και φυσική λύση για την αντιμετώπιση της οξείας φαρυγγίτιδας και την άμεση ανακούφιση από τον ερεθισμό του λαιμού και τη βραχνάδα.

Με την τριπλή του δράση:

  1. Καταπραΰνει τη φλεγμονή του λαιμού και τον ξηρό βήχα
  2. Σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ πάνω στον βλεννογόνο εναντίον των παθογόνων βακτηρίων και άλλων εξωτερικών παραγόντων
  3. Μαλακώνει και ενυδατώνει τον ερεθισμένο λαιμό παρέχοντας ένα παρατεταμένο αίσθημα φρεσκάδας.

Αντιμετωπίστε τον πονόλαιμο & τον βήχα με τις παστίλιες APIVITA,ένα συμπλήρωμα διατροφής, χωρίς ζάχαρη και με βιταμίνη C για να τονώσετε το ανοσοποιητικό σας!
5️⃣ παστίλιες την ημέρα είναι η συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Το Σιρόπι Pharmalead Propolis Plus Cough Relief  για παιδιά & ενήλικες ανακουφίζει τον ερεθισμένο λαιμό και τον βήχα, αντιμετωπίζει τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος και ενισχύει τη φυσική άμυνα του οργανισμού!

  • Η Πρόπολη είναι γνωστή από την αρχαιότητα για τις ευεργετικές της ιδιότητες. Τα συστατικά της παραδοσιακά συμβάλλουν στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού, ώστε να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος.
  • Το πανίσχυρο μέλι Μανούκα είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά και παρέχει εξαιρετικά διατροφικά οφέλη στον οργανισμό.
  • Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και τη μείωση της κόπωσης, αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου και συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των οστών ενώ παράλληλα προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες.
  • Ο Ψευδάργυρος συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Επιπλέον, το θυμάρι, ο κισσός, ο ευκάλυπτος, η αλθαία και ο γλυκάνισος είναι φυτά με παραδοσιακά αναγνωρισμένη συμβολή στην υγεία του αναπνευστικού συστήματος και της φαρυγγικής κοιλότητας.
  • Ενισχυμένη σύνθεση με προβιοτικά (Bacillus Coagulans, Bacillus Licheniformis, Bacillus Subtilis) για τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού και του ανοσοποιητικού συστήματος.Με γεύση πράσινο μήλο.

Όσο για τη ρινική συμφόρηση...ναι είναι ένα αρκετά ενοχλητικό σύμπτωμα που δυσκολεύει την αναπνοή στον ύπνο μας, στη δουλειά μας, αλλά πάντοτε υπάρχουν λύσεις! Επίλεξε εδώ το κατάλληλο για εσένα ρινικό αποσυμφορητικό και πάρε επιτέλους ανάσα!

Σε περίπτωση κοινού κρυολογήματος, καταρροή ή μυϊκούς πόνους χρησιμοποιείστε τη θεραπευτική κρέμα ευκάλυπτου της APIVITA  με 2️⃣ διαφορετικούς τρόπους.

💙Για μασάζ στο στήθος, τον λαιμό, τη μέση ή τα πονεμένα άκρα.
💙Σε περίπτωση καταρροής, εφαρμόζοντας την κάτω από τη μύτη.

Ο χειμώνας έχει τα θετικά και τα αρνητικά του, όταν όμως είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος μπορείς να αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση του!