Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΔΡΑΣ

Το κατάλληλο δώρο για τον άνδρα που φροντίζει τον εαυτό του!

Οι γιορτές πλησιάζουν και οι ανταλλαγές των δώρων έχουν την τιμητική τους!

Τι δώρο να διαλέξω; Τι ταιριάζει στο χαρακτήρα τους;

Δυσκολεύεστε μήπως να επιλέξετε τι δώρο να πάρετε στον πατέρα, αδερφό, κολλητό ή σύντροφό σας; Σκέφτεστε πως όλες οι επιλογές σας φαντάζουν κοινότυπες ή ήδη υπάρχουν στην κατοχή τους;

Γι’ αυτό η Panthenol extra σας φέρνει την τέλεια και πρακτική λύση με το νέο πακέτο Gift Away Man που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς άνδρες που θέλουν να εκφράσουν τα δυνατότερα στοιχεία του χαρακτήρα τους και να ξεχωρίσουν!

Ένα πακέτο περιποίησης είναι πάντοτε ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση, ειδικότερα για την περίοδο των Χριστουγέννων!

Τι είναι ακράδαντα συνυφασμένο με την προσωπικότητα ενός άντρα;

Το άρωμά του!  Το DARK SHADOWS EAU DE TOILETTE είναι ένα αρρενωπό, εκλεπτυσμένο, προκλητικό άρωμα που ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στη δροσερή αύρα του νέρολι και στα πικάντικα αρώματα από σαφράν και πιπέρι. Με νότες από σανδαλόξυλο, σπόρους τόνκα και μόσχο. Είναι απόλυτη αρωματική συμφωνία!

Και όσο για την περιποίηση προσώπου;

Φυσικά και δεν την αφήνουμε στο περιθώριο μιας και η PANTHENOL EXTRA MEN FACE AND EYE CREAM,   η ανδρική αντιρυτιδική κρέμα προσώπου και ματιών είναι ειδικά σχεδιασμένη για ρυτίδες και ερεθισμούς. Ενυδατώνει σε βάθος, προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και χαρίζει μια μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης. Είναι κατάλληλη και για μετά το ξύρισμα! Με τη μη λιπαρή υφή της απορροφάται άμεσα! Σε αυτό το πακέτο θα την βρεις σε limited edition μέγεθος 100ml! Πρόλαβε την!

Έχεις ακόμη αμφιβολίες για το δώρο που θα διαλέξεις;

Το Gift Away Man είναι λοιπόν το κατάλληλο δώρου για τον άντρα που φροντίζει τον εαυτό του!