Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

BACK TO SCHOOL

Ψείρες & κόνιδες, εξοπλιζόμαστε κατάλληλα για την εξάλειψη τους σε 15 λεπτά!

Οι ανέμελες μέρες του καλοκαιριού φθάνουν στο τέλος και ξεκινούν οι προετοιμασίες για τις σχολικές υποχρεώσεις. Για να μην σας κυριεύσει ο φόβος και ο πανικός, προετοιμαστείτε κατάλληλα. Φτιάξτε μια λίστα με όλα όσα πρέπει να κάνετε και προμηθευτείτε και ιεραρχείστε τα! Μην παραλείψετε να προσθέστε στη λίστα σας το πλήρες Σετ Αντιφθειρικής Αγωγής της Panthenol Extra Kids, για να είστε έτοιμοι για αντεπίθεση σε περίπτωση που οι φόβοι σας για ψείρες και κόνιδες επαληθευτούν.

Το σετ περιλαμβάνει:

  • την Panthenol extra Kids Αντιφθειρική Λοσιόν που εξαλείφει αποτελεσματικά ψείρες και κόνιδες σε μόλις 15’ με μία μόνο χρήση, χωρίς επιβλαβή εντομοκτόνα
  • και το Σαμπουάν καθημερινής χρήσης με υπέροχο άρωμα φράουλας. Δώρο το ειδικό χτενάκι για τον καθαρισμό των μαλλιών μετά την εφαρμογή της λοσιόν και για την εύκολη απομάκρυνση της κόνιδας.

⇒ H Αντιφθειρική λοσιόν αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ψείρες και κόνιδες σε λίγα μόνο λεπτά με φόρμουλα βασισμένη στη διμεθικόνη, χωρίς επιβλαβή εντομοκτόνα. Η διμεθικόνη δρα με μηχανικό τρόπο και βάσει της κλινικά αποδεδειγμένης δράσης της, εξοντώνει τις ψείρες προκαλώντας τους ασφυξία και αφυδάτωση. Η Panthenol Extra Kids Anti Lice Lotion είναι εμπλουτισμένη με πανθενόλη και γλυκερίνη, για ταυτόχρονη ενυδάτωση και περιποίηση των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο ακόμα και για βρέφη άνω των 6 μηνών.

⇒ Το Σαμπουάν καθημερινής χρήσης για παιδιά, με πικρόξυλο, ξύδι φρούτων, πανθενόλη και υπέροχο άρωμα φράουλας, συνδυάζεται με την αντιφθειρική λοσιόν Panthenol Extra Kids Anti Lice Lotion δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα για υγιή και καθαρά μαλλιά όλο τον χρόνο. Ιδανικό κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου, των διακοπών, αλλά και σε όλες τις ομαδικές δραστηριότητες των παιδιών. Δερματολογικά & οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Και φέτος, δεν χρειάζεται να σας απασχολούν ψείρες & κόνιδες… είσαστε κατάλληλα εξοπλισμένοι!