Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΔΡΑΣ

5 ανδρικά βήματα περιποίησης από την Panthenol extra!

Οι σύγχρονοι άνδρες εξελίσσονται, απελευθερώνονται και καταρρίπτουν στερεότυπα που αφορούν στην καθημερινή περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας τους.

Όπως οι γυναίκες, έτσι και οι άντρες αντιμετωπίζουν συχνά μικροπροβλήματα όπως ερεθισμοί, ξηρότητα, ρυτίδες που τους προβληματίζουν και κάποιες φορές μπορεί να ρίχνουν και την ψυχολογία.

Γι΄ αυτό τον λόγο, σου έχουμε ετοιμάσει τον απόλυτο οδηγό περιποίησης με όλα τα στάδια φροντίδας της επιδερμίδας σου και σύμμαχο την Panthenol Extra!

Βήμα 1ο

Επειδή όλα ξεκινούν μ’ έναν καλό καθαρισμό…

Το Panthenol extra Blue Flames 3in 1 Cleanser,  ανδρικό αφρόλουτρο και σαμπουάν με νότες εσπεριδοειδών, ξύλου και καπνού που αναδεικνύουν το πορτοκάλι, την κανέλα και το κεχριμπάρι είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση σε σώμα, πρόσωπο και μαλλιά. Κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών και επιδερμίδας.

Αν πάλι προτιμάς νότες σοκολάτας, ξύλου και κεχριμπαριού τότε επίλεξε το Panthenol extra Men 3in 1 Cleanser, το αναζωογονητικό αφρόλουτρο και σαμπουάν για άντρες με ειδικά σχεδιασμένη 3 σε 1 φόρμουλα που καθαρίζει αποτελεσματικά πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Βήμα 2ο

Το δεύτερο στάδιο έχει να κάνει με την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου.

Δοκίμασε την Panthenol extra Men Face and Eye Cream, την ανδρική αντιρυτιδική κρέμα προσώπου και ματιών που ενυδατώνει αποτελεσματικά ενώ μειώνει ρυτίδες και ερεθισμούς. Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και χαρίζει μια μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης. Με μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα.

Βήμα 3ο

Και μετά το ξύρισμα τι;

Μα φυσικά το Panthenol extra Men Afrer Shave Balm, το ανδρικό ενυδατικό balm που καταπραΰνει τους ερεθισμούς, μειώνει τις κοκκινίλες που προκαλούνται από το ξύρισμα, ενώ προσφέρει μοναδική αίσθηση άμεσης ανακούφισης, τόνωσης και φρεσκάδας.

Βήμα 4ο

Και…Συνεχίζετε με το Panthenol extra Men Hair Styling Gel , ζελέ φορμαρίσματος μαλλιών για δυνατό και ελαστικό κράτημα που διαρκεί, χωρίς να βαραίνει την τρίχα και να αφήνει κατάλοιπα.

Βήμα 5ο

Για το τέλος, αφήσαμε το πιο σημαντικό στάδιο, το άρωμα!

Το άρωμα έχει μια ιδιαίτερη δύναμη. Είναι η αποτύπωση της προσωπικότητας μας, τονώνει την αυτοπεποίθησή μας, ενώ προσελκύει το ενδιαφέρον.

To Panthenol extra Blue Flames Eau De Toilette, είναι ένα ανδρικό άρωμα με νότες από πορτοκάλι, κανέλα και κεχριμπάρι. Κομψό & ακαταμάχητο, αναδύει τη φρεσκάδα των εσπεριδοειδών και τη ζεστασιά του ξύλου και του καπνού.

 μπορείς όμως να επιλέξεις και το

Panthenol extra Men Eau De Toilette, το ανδρικό άρωμα που χαρίζει ανατολίτικη γοητεία με πλούσιες νότες φρεσκάδας. Η δροσερή αύρα των λουλουδιών και των εξωτικών φρούτων πλημμυρισμένα με σοκολάτα καθώς και ο συνδυασμός ξύλου, κεχριμπαριού και μόσχου προκαλούν μια αισθησιακή ζεστασιά!

Tip: Συνδύασε τα αρώματα με τα αντίστοιχα 3 in 1 Cleanser και θα νιώσεις το άρωμα να διαρκεί όλη μέρα!

*Όλα τα προϊόντα που είναι δερματολογικά ελεγμένα.
Ανακαλύψτε και εσείς τα μυστικά της ανδρικής περιποίησης παρέα με την Panthenol extra!
Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*