Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

BACK TO SCHOOL

Διώξε μακριά τις ψείρες από το κεφαλάκι του παιδιού σου

Back to School!

Ο Σεπτέμβριος έφτασε και απέμειναν λίγες μόνο ημέρες για την επιστροφή των παιδιών μας στα θρανία. Μαζί με αυτά όμως επιστρέφει και ο φόβος για την εμφάνιση ενός ανεπιθύμητου και ενοχλητικού επισκέπτη.. .της ψείρας.

Οι ψείρες του κεφαλιού είναι άπτερα έντομα με έξι πόδια.Οι δαγκάνες στα πόδια τους είναι προσαρμοσμένες έτσι ώστε να προσκολλώνται στις τρίχες της κεφαλής και κυρίως στις πιο θερμές περιοχές αυτής,πίσω απο τα αυτιά και στον αυχένα.Είναι διαφανείς και έχουν μήκος 3-4 χιλιοστά. Τρέφονται με ανθρώπινο αίμα και έτσι αποκτούν ένα καφε-κοκκινωπό χρώμα.

Ενώ οι ώριμες ψείρες δε μπορούν να επιζήσουν για πάνω από 2 μέρες μακριά από το ανθρώπινο κεφάλι, τα αυγά  μπορούν να επιβιώσουν μέχρι και για 10 μέρες μακριά μας(π.χ. στα ρούχα, τα κλινοσκεπάσματα, τις χτένες, τις πετσέτες, τα παιχνίδια ή τα χαλιά). Οι νεαρές ψείρες ονομάζονται νύμφες. Σε 10 μέρες από την εκκόλαψή τους ενηλικιώνονται και μπορούν να κάνουν καινούργια αυγά. Έτσι γνωρίζετε πως αν υπάρχουν αυγά στα μαλλιά, πολύ εύκολα θα  προσβληθείτε από ψείρες για άλλη μια φορά.

Οι ψείρες κολλάνε εύκολα από παιδικό κεφαλάκι σε παιδικό κεφαλάκι και για αυτό πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα και δραστικά.

Εφοδιάσου με το πλήρες Σετ Αντιφθειρικής Αγωγής Panthenol Extra Kids Anti lice Lotion & Shampoo⇐🛒

που περιλαμβάνει την Αντιφθειρική Λοσιόν που εξαλείφει ψείρες και κόνιδες χωρίς επιβλαβή εντομοκτόνα και το Σαμπουάν καθημερινής χρήσης με πικρόξυλο, ξύδι φρούτων και υπέροχο άρωμα φράουλας. Το σετ περιλαμβάνει ειδικό χτενάκι για τον καθαρισμό των μαλλιών μετά την εφαρμογή της λοσιόν και για την εύκολη απομάκρυνση της κόνιδας. Δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο ακόμα και για βρέφη άνω των 6 μηνών.

Panthenol Extra Kids Anti lice Lotion→  Η Αντιφθειρική λοσιόν που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ψείρες και κόνιδες σε λίγα μόνο λεπτά. Φόρμουλα βασισμένη στη διμεθικόνη, χωρίς επιβλαβή εντομοκτόνα. Η διμεθικόνη δρα με μηχανικό τρόπο και βάσει της κλινικά αποδεδειγμένης δράσης της, εξοντώνει τις ψείρες προκαλώντας τους ασφυξία και αφυδάτωση. Η Panthenol Extra Kids Anti Lice Lotion είναι εμπλουτισμένη με πανθενόλη και γλυκερίνη, για ταυτόχρονη ενυδάτωση και περιποίηση των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής.

Panthenol Extra Kids ShampooΣαμπουάν καθημερινής χρήσης για παιδιά, με πικρόξυλο, ξύδι φρούτων, πανθενόλη και υπέροχο άρωμα φράουλας. Συνδυάζεται με την αντιφθειρική λοσιόν Panthenol Extra Kids Anti Lice Lotion δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα για υγιή και καθαρά μαλλιά όλο τον χρόνο. Ιδανικό κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου, των διακοπών, αλλά και σε όλες τις ομαδικές δραστηριότητες των παιδιών.

Δερματολογικά & οφθαλμολογικά ελεγμένο.

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*