Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΔΡΑΣ

OneBlade! O νέος τρόπος να τριμάρεις, να διαμορφώνεις και να ξυρίζεις κάθε μήκος τρίχας

Εσύ ανήκεις στην ομάδα του One Blade;

Αν όχι, μήπως να το ξανασκεφτείς…

Ξυραφάκια, μηχανές που σε δυσκολεύουν, άγριο και ερεθισμένο δέρμα και μικροτραυματισμοί; Η Philips τα κάνει όλα αυτά παρελθόν με την ” One Blade” σχεδιασμένη να κόβει τις τρίχες και όχι το δέρμα! 

To OneBlade τα κάνει όλα

Είναι ο νέος τρόπος να τριμάρεις, να διαμορφώνεις και να ξυρίζεις κάθε μήκος τρίχας!

Μία επαναστατική νέα τεχνολογία που σχεδιάστηκε για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος. Το σύστημα διπλής προστασίας, η ειδική του επικάλυψη για απαλή ολίσθηση σε συνδυασμό με τα στρογγυλεμένα άκρα, κάνει το ξύρισμα πιο εύκολο και άνετο. Η τεχνολογία που διαθέτει, παρέχει μια
ταχύτατα κινούμενη λεπίδα (200 κινήσεις ανά δευτερόλεπτο) διασφαλίζοντας αποτελεσματικό ξύρισμα, ακόμα και στις πιο μακριές τρίχες.

Ξεχάστε τα πολλαπλά βήματα και εργαλεία με την OneBlade! ⇐🛒 ⇓

Άνετο ξύρισμα

Δεν παρέχει τόσο βαθύ ξύρισμα όσο μια συμβατική λεπίδα κι έτσι το δέρμα δεν ερεθίζεται. Πηγαίνετε αντίθετα από τη φορά της τρίχας και ξυρίστε οποιοδήποτε μήκος με ευκολία. Το OneBlade ακολουθεί το περίγραμμα του προσώπου σας, για να μπορείτε να τριμάρετε, να ξυρίζετε αποτελεσματικά και άνετα όλες τις περιοχές του προσώπου σας.

Ομοιόμορφο τριμάρισμα

Τριμάρετε τη γενειάδα σας σε ακριβές μήκος με ένα από τα 4 αποσπώμενα χτενάκια για γένια. 1 χιλ. για “γένια τριών ημερών”, 2 χιλ. για κοντά γένια, 3 χιλ. για κοντό τριμάρισμα και 5 χιλ. για μακριά γενειάδα.

Διαμορφώστε

Δώστε τέλειο σχήμα με τη λεπίδα διπλής όψης. Μπορείτε να ξυριστείτε προς κάθε κατεύθυνση, έχοντας τέλεια ορατότητα και βλέποντας εύκολα κάθε τρίχα που κόβετε. Διαμορφώστε το στυλ σας σε δευτερόλεπτα!

Εύκολη χρήση & Αντοχή 

Ανθεκτική τεχνολογία OneBlade για Υγρό και Στεγνό ξύρισμα με μπαταρία ιόντων λιθίου μεγάλης διάρκειας. Οι λεπίδες είναι σχεδιασμένες να έχουν διαρκή απόδοση έως και 4 μήνες, με εύκολη αντικατάσταση χωρίς ταλαιπωρία.

Αυτό δεν είναι ξυριστική μηχανή, είναι το OneBlade!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*