Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Αραίωση – Απώλεια μαλλιών, αντιμετώπισέ την άμεσα και αποτελεσματικά!

Η απώλεια μαλλιών είναι ένα εξελισσόμενο φαινόμενο που απασχολεί άνδρες αλλά και γυναίκες και εμφανίζεται με την αποκόλληση των τριχών από τα τριχοθυλάκια. Στην περίπτωση της φυσιολογικής απώλειας, τα μαλλιά αντικαθίστανται.

Η αραίωση των μαλλιών είναι μια εδραιωμένη κατάσταση , που προκαλείται από την έλλειψη ή την μειωμένη αναγέννηση των μαλλιών, μετά την πτώση τους (ακόμη κι αν δεν είναι ορατή). Εκδηλώνεται με χαμηλότερη πυκνότητα των μαλλιών σε συγκεκριμένες περιοχές του τριχωτού της κεφαλής, οι οποίες ορίζονται ως «περιοχές αραίωσης».

Η Crescina Transdermic HFSC έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της αραίωσης των μαλλιών, που προκαλείται από φυσιολογικά αίτια, όταν η ποιότητα και η ποσότητα των μαλλιών μειώνεται σταδιακά, λόγω της μειωμένης δραστηριότητας των τριχοθυλακίων.

H Crescina είναι μια αγωγή σε φιαλίδια: Η σύνθεση της βελτιώνεται διαχρονικά, προκειμένω να πετυχαίνει μεγαλύτερα αποτελέσματα. Η μελέτη του φαινομένου της αραίωσης των μαλλιών, επέτρεψε την ανάπτυξη σκευασμάτων με διαφοροποιημένες συγκεντρώσεις δραστικών συστατικών, κατάλληλων για την αγωγή των διαφόρων σταδίων αραίωσης.

Τα στάδια εξέλιξής της:

  • 1998 : Η σειρά Crescina βασίστηκε σε ένα σύστημα αγωγής που αναπτύχθηκε από την Labo το 1991, με στόχο την αναγέννηση των μαλλιών.
  • 2011 : Η εξέλιξη της σύνθεσης, με την ονομασία Crescina HFSC, είχε αποτελεσματικότητα ανάπτυξης νέων τριχών στο 100% των ατόμων που υποβλήθηκαν σε δοκιμή.
  • 2015 : Η Labo ανέπτυξε την Διαδερμική Τεχνολογία η οποία εξασφαλίζει, μέσω επιστημονικής μεθόδου, το ποσοστό των δραστικών συστατικών που διεισδύουν στους δερματικούς ιστούς (επιδερμίδα και δέρμα) του δέρματος και του τριχωτού της κεφαλής.
Ανακάλυψε και εσύ τις αγωγές Crescina Trandermic ⇐🛒

Τα Crescina διατίθενται για 3 στάδια αραίωσης και τριχόπτωσης σε ειδική ανδρική & γυναικεία σύνθεση με Σύνθεση για Ανάπτυξη και Πλήρης Σύνθεση για Ανάπτυξη & Κατά της Τριχόπτωσης!

CRESCINA TRANSDERMIC⇐🛒

Η αγωγή συνιστάται για χρήση τουλάχιστον 2 μηνών. Κάθε φιαλίδιο μίας δόσης πρέπει να εφαρμόζεται καθημερινά για 5 συνεχόμενες ημέρες και να ακολουθεί διάλειμμα 2 ημερών. Διατίθενται σε συσκευασίες των 20 φιαλιδίων ( για αγωγή ενός μήνα) Η αγωγή μπορεί να επαναληφθεί αρκετές φορές ετησίως.

CRESCINA ΑΝΑΠΤΥΞΗ🛒

CRESCINA ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ⇐🛒

Tips

  • Εάν θέλουμε να επαναλάβουμε την αγωγή κάνουμε διάλειμμα 2 μηνών.
  • Στα πλάγια σημεία του τριχωτού δεν εφαρμόζουμε το σκεύασμα απευθείας από το φιαλίδιο, αλλά χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα και απλώνοντας το σκεύασμα στην επιδερμίδα του τριχωτού από την κορυφή και προς τα κάτω.
  • Το κεφάλι να παραμένει σε όρθια στάση γέρνοντας ελαφρά προς τα πίσω κατά την εφαρμογή.
  • Ειδικά το καλοκαίρι η εφαρμογή προτείνεται να γίνεται μόνο το βράδυ.

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*