Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Λατρεύεις το γιαούρτι και τα οφέλη του; Η Korres φέρνει αυτό το Superfood και στην αντηλιακή προστασία!

Τη γνωρίσαμε πρώτη φορά πέρυσι και την αγαπήσαμε! Και φέτος η αντηλιακή σειρά Korres Γιαούρτι έρχεται με την υψηλή προστασία της να φροντίσει το δέρμα μας κάτω από τον ήλιο!

Μια σειρά προϊόντων, που μας προστατεύει με την πρώτη κιόλας εφαρμογή, από το ευρύ φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας UVA-UVB και τη φωτογήρανση.

Xαρίζει άμεσα δροσιά και ενεργή ενυδάτωση που διαρκεί, βοηθώντας μας να απολαύσουμε τον ήλιο με τρόπο ασφαλή και φιλικό για το δέρμα και τη θάλασσα. Η ισχυρή ενυδατική δράση και μοναδική δροσιά του γιαουρτιού, έχει αναπτυχθεί χωρίς σιλικόνες, ενώ ξεχωρίζουν οι διαφανείς – στο δέρμα υφές, ιδανικές και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Ένα superfood για το δέρμα με βαθιές ρίζες στην παράδοσή μας και ένα love story για την KORRES που ξεκίνησε πριν 23 χρόνια! H έμπνευση για το πρώτο προϊόν KORRES με γιαούρτι -το εμβληματικό Yoghurt Cooling Gel- ήταν η Ελληνική παράδοση, η εικόνα της γιαγιάς που με φροντίδα απλώνει ένα παχύ στρώμα γιαουρτιού στην ηλιοκαμένη πλάτη των εγγονιών.

Το γιαούρτι είναι φυσική πηγή πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, με τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσα μία αναζωογονητική αίσθηση δροσιάς, παράλληλα με την ισχυρή ενυδατική δράση που θρέφει το δέρμα. Ειδικότερα τα τρία αντηλιακά προσώπου της σειράς ενισχύονται με δραστική ουσία που προέρχεται από προϊόν ζύμωσης του φασκόμηλου και με εκχύλισμα bisabolol + ginger root, και τα δύο πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες.

Ένας Πλήρης Κύκλος: Από τη Φύση στην Επιδερμίδα και Ξανά Πίσω!

Με σεβασμό προς το περιβάλλον οι συσκευασίες του συνόλου των προϊόντων είναι 90% ανακυκλώσιμες. Για τα χάρτινα υλικά της συσκευασίας έχει επιλεχθεί χαρτί με πιστοποίηση FSC (Forest Stewardship Council). Το ‘tree-tick’ σύμβολο επιβεβαιώνει ότι η παραγωγή του χαρτιού υπακούει στις αρχές αειφορίας, θωρακίζοντας την επιβίωση των δασών και συμβάλλοντας στη διατήρηση της ισορροπίας του οικοσυστήματος.

Recycle Lab : Οι άδειες συσκευασίες καλλυντικών μεταμορφώνονται σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, που επιστρέφουν στα χέρια όσων ανακυκλώνουν.

Must have προϊόν της σειράς η κρέμα-gel προσώπου+ματιών

 

Ανακαλυψε ολόκληρη την Aντηλιακή σειρά KORRES Γιαούρτι και απόλαυσε το εκπληκτικό καλοκαίρι με την απόλυτη superfood προστασία για το δέρμα σου!