Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΠΑΙΔΙ - ΓΟΝΕΙΣ

Kandoo! Τα Υγρά Παιδικά Βιοδιασπώμενα Μαντηλάκια για την εκπαίδευση της τουαλέτας!

Η Ατομική υγιεινή είναι Εκπαιδευτική προτεραιότητα για τους γονείς.

Τα παιδιά άνω των 2 ετών θέλουν να κάνουν πράγματα μόνα τους. Τα υγρά Βιοδιασπωμενα παιδικά μαντηλάκια Kandoo τα βοηθούν να  αναπτύξουν τις δεξιότητες τους!

Είναι μια υπέροχη ευκαιρία βελτίωσης της ζωής των γονέων και των παιδιών τους! Είναι η στιγμή που το παιδί από τα 2 έτη αρχίζει να αναγνωρίζει και να υποστηρίζει τον εαυτό του και το πρώτο πράγμα που δοκιμάζει είναι η χρήση της τουαλέτας χωρίς κάποια βοήθεια. Μέχρι πριν δεν υπήρχαν προϊόντα προσωπικής φροντίδας σχεδιασμένα για παιδιά 2-7 ετών.

Τα υγρά παιδικά μαντηλάκια Kandoo είναι μια εύκολη, εύχρηστη, διασκεδαστική και ασφαλής για τα παιδιά διαδικασία, που τα κάνει πιο πρόθυμα και καλύτερα να επιτύχουν τον στόχο τους.

Σήμερα οι καταναλωτές είναι περισσότερο ενήμεροι για το περιβάλλον και τα μαντηλάκια που περιέχουν πλαστικά. Τα υγρά μαντηλάκια που περιέχουν πλαστικό, θα απαγορευτούν στην Αγγλία στο πλαίσιο σχεδίων για την αντιμετώπιση της ρύπανσης των υδάτων, δήλωσε η υπουργός Περιβάλλοντος Therese Coffey στο BBC News. Όλο και περισσότερες χώρες θα αρχίσουν να ακολουθούν αυτό το νομικό πλαίσιο για την υγιεινή μας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Τα Kandoo είναι πρωτοπόρος ηγέτης  στα βιοδιασπώμενα παιδικά μαντηλάκια, τα οποία κυκλοφορούν στην αγορά από το 2002. Πρεσβευτής του brand είναι o βάτραχος Diddit!

Τα Kandoo υποστηρίζουν τους γονείς για την εκπαίδευση των παιδιών τους (ηλικίας 2-7 ετών) στην τουαλέτα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους, καθώς βοηθά τα παιδιά να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να είναι αυτάρκη, αναπτύσσοντας ένα «Χαρούμενο και ανεξάρτητο καθεστώς υγιεινής»!

Τα μαντηλάκια Kandoo είναι βιοδιασπώμενα, χωρίς να περιέχουν μη βιοδιασπώμενα παράγωγα.

Φιλικά για τον καταναλωτή με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, αφού μπορούν να απορριφθούν στην τουαλέτα.

Διατίθεται σε δυο τύπους:

Kandoo με άρωμα πεπόνι

Kandoo χωρίς άρωμα για ευαίσθητα δέρματα

 

Τι τα κάνει διαφορετικά και πρακτικά!
  • Είναι Υγρά μαντηλάκια ειδικά σχεδιασμένα για σχολαστικό καθαρισμό
  • Καθαρίζουν ΚΑΛΥΤΕΡΑ από το χαρτί υγείας μόνο του
  • Είναι μη υφασμένα
  • Δερματολογικά ελεγμένα
  • Εγκεκριμένα από παιδίατρους
  • Κατάλληλα για Ευαίσθητο δέρμα
  • Μικρά σε μέγεθος για να τα πιάνουν εύκολα τα μικρά χεράκια των παιδιών
  • Εύκολα στη χρήση, διασκεδαστικά & φιλικά προς τα παιδιά με ευχάριστο άρωμα
  • Βιοδιασπώμενα: Αποδεδειγμένη δυνατότητα βιοδιάσπασης , συμβατή με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία

Είναι σχεδιασμένα για να εκπαιδεύουν τα παιδιά ώστε να τα καταφέρνουν μόνα τους στην τουαλέτα, και να αναλαμβάνουν την ευθύνη τους να σκουπίζονται μόνα τους, με απόλυτη επιτυχία και χαρά.

Ενδείκνυνται για την εύκολη και άνετη καθημερινή υγιεινή των παιδιών./ Κατάλληλα για Καθημερινή Χρήση. / 1 συσκευασία Kandoo 2+1 ΔΩΡΟ περιέχει 3×55=165 υγρά μαντηλάκια

Ο βάτραχος Diddit είναι ο καλύτερος σύμμαχος τους για την εκπαίδευση της τουαλέτας!