Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΥΓΕΙΑ

Ερεθισμένα κόκκινα μάτια; Η ανακούφιση έχει το όνομα Flora Vision!

Πόσες ήταν εκείνες οι φορές που μετά από μία δύσκολη μέρα ο καθρέφτης σου έκανε focus στα κόκκινα ερεθισμένα μάτια σου, και παρότι είχες όλη την καλή διάθεσή να συνεχίσεις για ένα χαλαρό ποτό μετά τη δουλειά, όσο έπεφτε το φως τόσο πιο πολύ παρέπεμπε η κατάσταση σε moonlight ταινία! Το μακιγιάζ άψογο, τα μάτια όμως έδειχναν άλλα… 

Τα κόκκινα και κουρασμένα μάτια μπορεί να είναι αποτέλεσμα συμπτωμάτων που συνδέονται με την επιπεφυκίτιδα, τη φαγούρα, αλλά και το αίσθημα καύσου και ερεθισμού που προκαλούνται από την έκθεση στο ηλιακό φώς, τον αέρα και την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Δε χρειάζεται να τα ταλαιπωρείς άλλο ούτε εκείνα ούτε τη διάθεσή σου, γι’ αυτό καλό είναι να έχεις πάντοτε μαζί σου το Flora Vision Spray Red Eyes!

Tο 1ο κολλύριο σε μορφη spray! Περιεχει Υαλουρονικό, κουρκουμά και χαμομήλι!

♦ Ανακουφίζει άμεσα τα κόκκινα και κουρασμένα μάτια

♦ Ιδανικό για κόκκινα κουρασμένα μάτια από τον υπολογιστή

♦ Το χρησιμοποιούμε και όταν φοράμε τους φακούς επαφής και δεν αφαιρεί/ αλλοιώνει  το make up

♦ Curcuma Longa (Κουρκουμάς) : Έχει αντιμικροβιακές, αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και διπλή αντιοξειδωτική δράση που εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες. Μειώνει τον κνησμό, τις τσίμπλες, τη φλεγμονή και τον ερεθισμό.

♦ Χαμομήλι : Έχει ισχυρή αντισηπτική, αντιερεθιστική, αντιμολυσματική, αντιφλεγμονώδη και αντισπασμωδική δράση, καθώς και αντιαλλεργικές ιδιότητες.

♦ Ευφράζια:  Επιταχύνει την επούλωση και απομακρύνει τα βακτήρια από τα μάτια. Έχει αντιφλεγμονώδη δράση, βοηθά στην ξηροφθαλμία, βελτιώνει την όραση, καταπραΰνει το κριθαράκι, μειώνει την ερυθρότητα και τον καύσο, ενυδατώνει.

♦ Υαλουρονικό Νάτριο 0,3% : Ένα εξαιρετικά υδρόφιλο φυσιολογικό πολυμερές, με βιοφυσικές ιδιότητες, παρόμοιες των φυσικών δακρύων στο βέλτιστο μοριακό βάρος.

♦ P-Plus: Έχει φιλμογενείς και ενυδατικές ιδιότητες και ενισχύει την αποτελεσματικότητα του υαλουρονικού νατρίου.

SCO (Μίγμα διοξειδίου του χλωρίου, χλωρίτη και χλωρικού άλατος): Με συστατικά που βρίσκονται φυσιολογικά στα ανθρώπινα δάκρυα – όπως χλωριούχο νάτριο, οξυγόνο και νερό – είναι ένα καλά ανεκτό συντηρητικό που έχει αποδειχθεί περισσότερο ασφαλές για την οφθαλμική επιφάνεια  από άλλα χημικά συντηρητικά.

♦ Ηλεκτρολύτες: Ca++, Μ++, Κ+, Cl–, Na+ Προάγουν την υγεία του ματιού

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ανοικτά ή κλειστά μάτια διασφαλίζοντας μέγιστη άνεση με την εφαρμογή του προΐόντος.

  • Δεν περιέχει συντηρητικά
  • Είναι συμβατό με όλους τους τύπους φακών επαφής
  • Δεν θολώνει την όραση
Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα ματιών Flora Vision εδώ⇓