Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΥΓΕΙΑ

Στην εποχή του θέρους & των κουνουπιών, με την απόλυτη αντικουνουπική προστασία!

Το καλοκαίρι μπήκε επισήμως, ημερολογιακά, και είναι ίσως η πρώτη φορά που όλοι μας το αναμένουμε με τόση δίψα! Έπειτα από έναν πολύ πιεστικό χειμώνα και μετά το lockdown, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη θέλει να έρθει το καλοκαιράκι μαζί με το απέραντο γαλάζιο, τις ηλιόλουστες ακρογιαλιές, αλλά και εκείνες τις νυχτερινές ευωδιές που σε μαγεύουν…και είναι όλα τόσο όμορφα γύρω μας, όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, ανεβαίνει και η διάθεσή μας!

Όλα, εκτός από… κάποιους ενοχλητικούς επισκέπτες…

Ναι καλά καταλάβατε, μιλάμε για τους συνήθεις ύποπτους που είναι τα κουνούπια. Και τα οποία είναι σχεδόν πάντoτε παρόντα. Στο σινεμά, στην παραλία, στη βεράντα. Η ανάγκη για αντικουνουπική προστασία είναι μεγάλη για κάθε ηλικία, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος κάποια κουνούπια να είναι μολυσμένα και να δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα.

Μάλιστα τα τελευταία χρόνια, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ενημερώνει ότι θα πρέπει να λαμβάνουμε μέτρα προφύλαξης από τα κουνούπια, ώστε να μειώσουμε τον κίνδυνο λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου. Να θυμίσουμε, ότι ο ιός του Δυτικού Νείλου μεταδίδεται κυρίως με το τσίμπημα μολυσμένων «κοινών» κουνουπιών. Τα κουνούπια μολύνονται όταν τσιμπούν μολυσμένα πτηνά (ορισμένα είδη κυρίως άγριων πτηνών), που αποτελούν τη βασική δεξαμενή του ιού στη φύση.

Ως εκ τούτου λοιπόν, θα πρέπει να έχουμε πάντα κοντά μας ένα προϊόν, ικανό να μας προστατεύσει. Ένα προϊόν, που να φέρει την σφραγίδα μιας μεγάλης και αξιόπιστης φαρμακοβιομηχανίας, το οποίο σε αντίθεση με πολλά συνήθη σκευάσματα, θα κρατά τα κουνούπια και τα έντομα μακριά, χωρίς να μυρίζει στον άνθρωπο και ταυτόχρονα θα ενυδατώνει την επιδερμίδα (με τη δύναμη του υαλουρονικού οξέος).

→ Έτσι, θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε κάθε ώρα της ημέρας.  Όσες περισσότερες δε ώρες διαρκεί, τόσο το καλύτερο.

Ένα προϊόν, ιδανικά δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο για ενήλικες, παιδιά και βρέφη από 12 μηνών. Έχει μεγάλη σημασία επίσης, το προϊόν μας, να περιέχει ως δραστικό συστατικό το IR3535, το οποίο είναι απωθητικό φυσικής προέλευσης, που συστήνεται και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον ΕΟΔΥ.

⇒Το IR 3535 είναι ένα εντομοαπωθητικό σώματος που απωθεί και προστατεύει από ένα ευρύ φάσμα εντόμων: κουνούπια, το κουνούπι-τίγρη, σκνίπες, ψύλλους, τσιμπούρια, μύγες, μέλισσες, σφήκες.

Δοκίμασε το Repel Spray ⇐🛒

Η εντομοαπωθητική δράση του Repel® διαρκεί τουλάχιστον 6 ώρες και χαρίζει στο δέρμα την απαραίτητη προστασία από τα τσιμπήματα των εντόμων και όλους τους κινδύνους που αυτά ενέχουν.

• Το Repel® είναι άοσμο, χωρίς συντηρητικά και χωρίς parabens.

• Eίναι δερματολογικά ελεγμένο και είναι κατάλληλο και για παιδιά.

• Απλώνεται εύκολα και δεν αφήνει λιπαρότητα.

• Με δραστικό συστατικό που συστήνεται και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό

• Είναι ιδιαίτερα πρακτικό, και δεν αφήνει λιπαρότητα.

Είμαστε πανέτοιμοι να απολαύσουμε το ελληνικό καλοκαίρι, χωρίς τους ενοχλητικούς επισκέπτες!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*