Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Τη βραδιά του Αγ. Βαλεντίνου, ξεχωρίστε, με πλούσια, λαμπερά μαλλιά και … κατακτήστε τον!

Το χειμώνα τα μαλλιά μας χρειάζονται μία ιδιαίτερη φροντίδα, καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες και η υγρασία μπορεί να τα επηρεάσουν σημαντικά και να χάσουν την λάμψη τους.

Αν λάβουμε μάλιστα υπόψη κάποιες ημερομηνίες – ορόσημα, που θα θέλαμε να εντυπωσιάσουμε τους άλλους και κυρίως τον σύντροφό μας, κάνοντας εμφάνιση με πολύ λαμπερά μαλλιά, όπως εκείνη που πλησιάζει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τότε χρειάζεται να ασχοληθούμε ακόμη πιο σοβαρά με τη φροντίδα τους!

Η ημέρα προστάζει λάμψη και κομψότητα και φυσικά τα μαλλιά μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας θελκτικής εμφάνισης! Ωστόσο, για να είναι τα μαλλιά μας λαμπερά, δυνατά και μεταξένια, δεν αρκεί μόνο μία ημέρα, αντίθετα θα πρέπει να ακολουθούμε μία συστηματική φροντίδα που θα διασφαλίζει την καλή τους υγεία.

Ας αρχίσουμε επομένως εγκαίρως, και τι καλύτερο συνδυαστικά με την περιποίηση τους(μάσκες, έλαια κλπ) να επιλέξουμε ένα συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο θα ενισχύσει εσωτερικά τα μαλλιά μας και ταυτόχρονα τα νύχια και το δέρμα μας! Τριπλά κερδισμένη!

Το Tonosan Skin-Hair-Nails σε εύχρηστη μορφή φιαλιδίου με υπέροχη γεύση φρούτων και τη μοναδικά εμπλουτισμένη σύνθεση του με βιοτίνη, βιταμίνη C, βιταμίνη D και ψευδάργυρο αποτελεί την ιδανική επιλογή καθώς ενισχύει τη φυσιολογική κατάσταση μαλλιών, νυχιών και δέρματος.

Ειδικά σχεδιασμένο συμπλήρωμα διατροφής, για την ενίσχυση και διατήρηση της υγιούς κατάστασης του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και κερατίνης με αποτέλεσμα την νεανική & φωτεινή όψη του δέρματος, τα υγιή και λαμπερά μαλλιά χάρη στη βιοτίνη, τον ψευδάργυρο και τη βιταμίνη C προάγει και τον σχηματισμό δυνατών και γερών νυχιών, ενισχύει την καλή κατάσταση των οστών και των δοντιών (βιταμίνη D) συμβάλλει στην αντιοξειδωτική προστασία των κυττάρων (βιταμίνη C, κουρκουμίνη) λειτουργεί καταλυτικά για την αναγέννηση και την ενισχυμένη ενυδάτωση των ιστών με τη δράση του υαλουρονικού οξέος.

Τώρα γνωρίζεις το μυστικό της προετοιμασίας για να είσαι λαμπερή κάθε ημέρα, αλλά με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ίσως είναι η καλύτερη στιγμή να εντάξεις το Tonosan Skin-Hair-Nails στην ρουτίνα ομορφιάς σου!