Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Καινοτόμα αντηλιακά με υαλουρονικό, συνδυασμό UV φίλτρων & βιταμίνες – Προστασία, ενυδάτωση & ανάπλαση!

Μπορεί ο καιρός τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού να ήτανε άστατος, όμως τώρα μπαίνουμε για τα καλά στην καρδιά του, τις ζεστές ημέρες, τις ατελειώτες βουτιές στο νερό, την ηλιοθεραπεία και τις βόλτες στα νησιώτικα σοκάκια!

Το αντηλιακό γίνεται πλέον το βασικό αξεσουάρ μας!

Προστάτεψε το πρόσωπο σου με την ευρέος φάσματος και υψηλής αντηλιακής προστασίας Luxurious SunCare κρέμα προσώπου με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Ε και ειδικό συνδυασμό UV Φίλτρων που προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, ενυδατώνει σε βάθος και προάγει τη φυσική αναπλαστική ικανότητα του δέρματος. Η ιδανική αυτή αντηλιακή κρέμα, δεν αφήνει γυαλάδα και αίσθηση λιπαρότητας, έχει ματ αποτέλεσμα, αδιάβροχη σύνθεση, δεν περιέχει paraben, οινόπνευμα και τεχνητά χρώματα/αρώματα και είναι δερματολογικά ελεγμένη.

Ενώ για το σώμα, το Luxurious SunCare Body Cream που α το βρεις σε SPF50, 30, 15 με υαλουρονικό οξύ, θα ενυδατώσει και θα αναπλάσει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα δημιουργεί έναν μανδύα UV προστασίας από τα ηλιακά εγκαύματα και την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης αλλεργιών που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία.

Και τα 2 μπορείς να τα βρεις επίσης στο εκπληκτικό FAMILY PACK Luxurious!

Και επειδή πολλές από εμάς, αναζητούμε μία αντηλιακή κρέμα με καλυπτικότητα, δοκίμασε τη Luxurious Sun Care Silk Cover Natural Beige BB Cream SPF50 & Bronze Beige BB Cream SPF50!

Η εξειδικευμένη της σύνθεση, εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, σφραγίζει την υγρασία της επιδερμίδας ενισχύοντας τη φυσική αναπλαστική ικανότητα του δέρματος. Χάρη στη Βιταμίνη Ε που περιέχει, προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική προστασία και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Προλαμβάνει τη φωτογήρανση και τις δυσχρωμίες εξαιτίας της ηλιακής ακτινοβολίας. Ένα προϊόν, που δεν πρέπει να απουσιάζει από καμία τσάντα!

Για τα μάτια μας μόνο! Η Luxurious Anti- ageing Sunscreen Eye Cream SPF 30☀️ με Υαλουρονικό, Shea butter, Πανθενόλη, Εκχυλίσματα Χρυσάνθεμου και Φυκιών, προστατεύει από την ακτινοβολία UVA και UVB ενώ μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Κάτι εξίσου σημαντικό με την προστασία μας είναι ο οικολογικό ρόλος που έχουν πλέον τα αντηλιακά Luxurious, καθώς οι συσκευασίες προέρχονται από ανακυκλώμενο πλαστικό που φθάνει ακόμη και το 83%.

Και επειδή πάντα θέλουμε μία έξτρα ενυδάτωση για τις ώρες που βρισκόμαστε στη θάλασσα, ή στην εξοχή, υπάρχει το πιο εξελιγμένο ενυδατικό και αντιοξειδωτικό spray προσώπου και σώματος Luxurious Sun Care Hydrating Antioxidant Face & Body Spray Mist!

 

Ένα υπέροχο mist, που προσφέρει φροντίδα στην ταλαιπωρημένη και ερεθισμένη από τον ήλιο επιδερμίδα, βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποιεί τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος. Τονώνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα και καταπραΰνει από τους μικροερεθισμούς, το αίσθημα καψίματος και το ερύθημα. Περιέχει: υαλουρονικό οξύ, προβιταμίνη Β5, απόσταγμα σταφυλιού, εκχύλισμα αγγουριού, εκχύλισμα χαμομηλιού.

Αυτό το καλοκαίρι απολαύστε άφοβα τον ελληνικό ήλιο, αλλά πάντα με υψηλή προστασία και με γνώση απέναντι στα προβλήματα υγείας που μπορεί να δημιουργήσει.

Καλό καλοκαίρι!