Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

BACK TO SCHOOL

Ψείρες…αλτ! Μακριά με Repel Antilice!

Ο ερχομός του Σεπτεμβρίου σηματοδοτεί τις περισσότερες φορές και τον ερχομό ενός αλλιώτικου στρατού: της ψείρας.

Μην πτοείστε, έχετε και εσείς τα δικά σας όπλα: Repel Antilice της Uni-pharma.

Repel Antilice Prevent

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό Σύστημα Εξόντωσης και Απώθησης ψειρών με άοσμα δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης, απόλυτα φιλικό για τα παιδικά κεφάλια, αλλά και για τα κεφάλια των ενηλίκων.

Το Repel® Anti-lice Prevent είναι μια ενυδατική λοσιόν που προστατεύει τα μαλλιά από τoν αποικισμό των ψειρών χωρίς να διαταράσσει το μικρο-περιβάλλον του τριχωτού της κεφαλής, χωρίς να ξηραίνει ή να λαδώνει τα μαλλιά.

Η ειδικά σχεδιασμένη σύνθεσή του περιέχει Υαλουρονικό Οξύ και IR3535, δύο συστατικά-κλειδιά για ασφαλή και υγιεινή προστασία. Η σύνθεση του αυτή επίσης, εξασφαλίζει ότι η απώθηση των ψειρών διατηρείται για τουλάχιστον 48 ώρες από την εφαρμογή. Αυτό δίνει το πλεονέκτημα να τοποθετείται κάθε 2 μέρες και όχι κάθε μέρα, όπως σχεδόν όλα τα άλλα αντίστοιχα προϊόντα.

Είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Η χρήση του συνιστάται προληπτικά στα παιδιά κατά την σχολική περίοδο ή την κατασκήνωση και σε άτομα που συνωστίζονται συχνά σε μέσα μαζικής μεταφοράς, δημόσιους χώρους και λοιπά μέρη όπου δύναται να υπάρχει επαφή με κοινόχρηστα καθίσματα κλπ.

Repel Antilice Restore

Το Repel® Anti-lice Restore, ένα Ιατροτεχνολογικό προϊόν, αποτελείται από Lotion/Shampoo & ειδικά σχεδιασμένο χτενάκι, και απαλλάσσει αποτελεσματικά το τριχωτό της κεφαλής από τις ψείρες και τις κόνιδες. Εφαρμόζεται σε περιπτώσεις που ήδη υπάρχει διαπιστωμένη προσβολή από ψείρες.

Έχει τριπλή δράση:

  1. Σκοτώνει ψείρες και κόνιδες μέσα σε 15 λεπτά
  2. Εξαλείφει και τα υπολείμματα από τις κόνιδες χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο χτενάκι που περιέχει.
  3. Αφήνει τα μαλλιά καθαρά μετά από απλό ξέβγαλμα

Μηχανισμός δράσης:

Χάρη στο μοναδικό συνδυασμό διμεθικόνης και παραγώγων ελαίου καρύδας που περιέχει, επικάθεται στις ρίζες δημιουργώντας ένα προσωρινό τεχνητό φραγμό στις αναπνευστικές οδούς των ψειρών με αποτέλεσμα την νέκρωση των οργανισμών, μέσα σε 15 λεπτά, λόγω ασφυξίας.

Το Repel® Anti-lice Restore αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα τις ψείρες με απόλυτα φυσικό/μηχανικό τρόπο. Η ειδικά μελετημένη του σύνθεση:

  • Καταπολεμά αποτελεσματικά ψείρες και κόνιδες με μία μόνο εφαρμογή.
  • Καθαρίζει τα μαλλιά και τα αφήνει απαλά και ευκολοχτένιστα.
  • Δεν προάγει φαινόμενα προσαρμογής των ψειρών στην θεραπεία.
  • Είναι δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο για παιδιά άνω των 2 ετών και ενήλικες.

Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί μετά από θεραπεία αποφθείρωσης για την διατήρηση των αποτελεσμάτων και την αποφυγή νέας αποίκησης του κεφαλιού.

Δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς χημικά βιοκτόνα, χρώματα, αρώματα και parabens.