Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΓΥΝΑΙΚΑ

Εγκυμοσύνη και θηλασμός: Φροντίστε το ευαίσθητο δέρμα σας, την ξεχωριστή αυτή περίοδο!

Διανύουμε την εβδομάδα θηλασμού, καθώς από το 1996 και κάθε χρόνο από 1η έως 7 Νοεμβρίου γιορτάζεται στην Ελλάδα η εβδομάδα θηλασμού. Σύμφωνα με τη συνάντηση κορυφής που έγινε το 1990 με θέμα τα παιδιά, ξεκίνησε να συζητείται η σημαντικότητα του θηλασμού την πρώτη ειδικά περίοδο του βρέφους η οποία είναι σημαντική για την επιβίωση και ανάπτυξη του, αλλά και για την υγεία της μητέρας.

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μία πολύ όμορφη και ξεχωριστή περίοδος για την κάθε γυναίκα. Ένας νέος μικρός άνθρωπος δημιουργείται στα σπλάχνα της και αυτό από μόνο του, είναι σίγουρα ένα θαύμα. Είναι μία εποχή χαράς, ηρεμίας και γλυκιάς προσμονής και δεν πρέπει να είναι σίγουρα, μία περίοδος στρες, παρά το γεγονός ότι αρκετές γυναίκες νοιώθουν αγχωμένες…

Πολλές γυναίκες επίσης, αισθάνονται άβολα με το σώμα τους, καθώς αρχίζει να αλλάζει μήνα με τον μήνα και αυτό είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση γι’ αυτές. Η φροντίδα του σώματος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης με προϊόντα χωρίς Parabens, συντηρητικά και αλλεργιογόνους παράγοντες θα σταθεί σύμμαχος στην υγεία του δέρματος και στην αυτοπεποίθηση.

Την περίοδο του θηλασμού οι ειδικές κρέμες και τα προϊόντα για την προστασία των θηλών, θα διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την περιποίηση της μητέρας αλλά και την προσαρμογή της σε αυτή τη νέα κατάσταση!

Αξιοποιείστε την τεχνογνωσία της INTERMED και τα προϊόντα για την περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού της σειράςn nj
PregnaDerm⇐🛒

Η σύσφιγξη του στήθους είναι εξίσου σημαντική για την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας – μητέρας, έτσι συνθέσεις κρεμών που περιέχουν ειδικά βιοδραστικά συστατικά και δερμοκοσμητικά βότανα, τα οποία ενισχύουν την ελαστικότητα και σφριγηλότητα του στήθους, είναι κατάλληλες και μπορούν να βελτιώσουν τη δερματική μικρο-κυκλοφορία ανακουφίζοντας από την αίσθηση πρηξίματος, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και μετά τον τοκετό.

Όσον αφορά τις γνωστές μας ραγάδες, που τόσο ταλαιπωρούν τις γυναίκες αισθητικά…αφεθείτε στην τεχνογνωσία προϊόντων, με συνδυασμό βιοδραστικών συστατικών και δερμοκοσμητικών βοτάνων, τα οποία συμβάλουν αποτελεσματικά στην πρόληψη της εμφάνισης των ραγάδων αλλά και στην αντιμετώπισή τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα ενισχύσετε την ελαστικότητα και την αντοχή του δέρματος σε κάθε περιοχή του σώματος που εμφανίζονται οι ραγάδες, στήθος, μηροί, γλουτοί.

Για την φροντίδα του δέρματός σας, εμπιστευθείτε τη δύναμη, την εμπειρία και την τεχνογνωσία της επιστήμης και εσείς απολαύστε το ταξίδι της εγκυμοσύνης… χαρείτε αυτούς τους μοναδικούς 9 μήνες, λίγο πριν αγκαλιάσετε το παιδί σας και πριν ακούσετε το μαγικό… Μαμά!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*