Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΔΡΑΣ

Ανδρική περιποίηση υψηλής φροντίδας με συνθέσεις πλούσιες σε βότανα και θρεπτικά συστατικά!

Έχουν περάσει πλέον ανεπιστρεπτί οι εποχές, που η φροντίδα της ανδρικής επιδερμίδας, θεωρούταν ταμπού. Πλέον ο άνδρας ανεξαρτήτου ηλικίας, έχει στο μπάνιο του τα δικά του καλλυντικά, και γνωρίζει άριστα, πώς να περιποιηθεί την επιδερμίδα του.Η φροντίδα με τη χρήση δερμοκαλλυντικών, με συνθέσεις πλούσιες σε βότανα και υαλουρονικό οξύ, που ενυδατώνουν και αναζωογονούν την ανδρική επιδερμίδα, αποτελεί μέρος της καθημερινής ρουτίνας των ανδρών!

Τα Luxurious men care καλύπτουν κάθε ανάγκη περιποίησης! ⇐🛒⇓

Η βάση της ανδρικής περιποίησης

Η καθημερινή ρουτίνα ξεκινά μετά το ξύρισμα με το After Shave Balm με διακριτικό άρωμα.  Χωρίς parabens και χρωστικές, με υαλουρονικό οξύ, αλλαντοΐνη, προβιταμίνη Β5 & βιταμίνη Ε, θα ενυδατώσει το πρόσωπο μετά το ξύρισμα, χαρίζοντας δροσιά και σφρίγος στην επιδερμίδα, θα καταπραΰνει τους ερεθισμούς και θα χαρίσει μία αίσθηση απαλότητας, την οποία έχει ανάγκη το άγριο- συχνά- δέρμα.

Intermed Luxurious Men’s Care 2in1 After Shave Balm ⇐🛒⇓

  • Το υαλουρονικό οξύ, προσφέρει ανάπλαση του δέρματος.
  • Η προβιταμίνη Β5 και η αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε, ενισχύουν την φυσική άμυνα του οργανισμού ενάντια στην οξειδωτική γήρανση
  • ενώ η αλλαντοΐνη προσφέρει επουλωτική δράση κατά των ερεθισμών.
Καθαρισμός σε βάθος

Το δεύτερο βήμα της περιποίησης, δεν είναι άλλο, από ένα προϊόν, 2 σε 1, για βαθύ καθαρισμό μαλλιών και σώματος.

To Intermed Luxurious Men’s Care 2in1 Shampoo & Shower Gel ⇐🛒⇓

με εκχυλίσματα βοτάνων και δερμοτονωτικές βιταμίνες, καθαρίζει σε βάθος και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση. Με κρυστάλλους Μενθόλης και Προβιταμίνη Β5 αναζωογονεί και ξυπνά τις αισθήσεις ενώ περιποιείται την επιδερμίδα.

Ενυδάτωση, όπως λέμε το οξυγόνο μας…

Η κρέμα ημέρας, με αντηλιακή προστασία SPF 15, με υαλουρονικό οξύ, το οποίο συγκρατεί την υγρασία της επιδερμίδας σε κυτταρικό επίπεδο.

Intermed Luxurious Men’s Care Face Cream SPF15 ⇐🛒⇓

με ελαφριά μη λιπαρή υφή για καθημερινή χρήση καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας, ακόμη και των πιο απαιτητικών ανδρών. Η αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε, ενισχύει την φυσική άμυνα του οργανισμού ενάντια στην οξειδωτική φθορά και την πρόωρη γήρανση.

Απολέπιση – όχι μόνο προνόμιο των γυναικών

Last but not least, το Body Scrub. Ναι καλά διαβάσατε…Πλέον η απολέπιση, δεν αποτελεί προνόμιο μόνο των γυναικών, αλλά και των ανδρών και με το προϊόν αυτό, μπορούν να περιποιούνται σε βάθος την επιδερμίδα τους.

Intermed Luxurious Men’s Care Body Scrub⇐ 🛒⇓

Τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα με εκχυλίσματα βοτάνων και βιταμίνες. Οι φλοίδες από κέλυφος αμυγδάλου και σκόνη από λούφα, χαρίζουν βαθιά απολέπιση με απόλυτα φυσικό τρόπο. Τα εκχυλίσματα από άγρια μολόχα, χαμομήλι και καμέλια προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση και απαλή επιδερμίδα. Εμπλουτισμένο με προβιταμίνη Β5 και την αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε, που ενισχύει την φυσική άμυνα του οργανισμού ενάντια στην οξειδωτική γήρανση.

Ανακάλυψε την travel size συσκευασία για να έχεις στις διακοπές σου τα αγαπημένα προϊόντα⇐🛒⇓

Πείτε Ναι!… στην ανδρική περιποίηση με υπέροχα συστατικά βοτάνων και δερμοκαλλυντικών, δερματολογικά ελεγμένα και δείτε κάθε μέρα το δέρμα σας να αναγεννάται…

Γνωρίστε.. την κορυφαία εκδοχή του εαυτού σας!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*