Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

H κρέμα ΒΒ που θα επιλέξεις θέλεις να τα έχει όλα: Υψηλή αντηλιακή προστασία, βαθειά ενυδάτωση, ανάπλαση και τέλεια κάλυψη!

Μπορεί η διάθεσή μας για το μακρύ γαλάζιο καλοκαίρι να είναι έντονη και να θέλουμε να διακτινιστούμε εδώ και τώρα στον Ιούλιο ή στον Αύγουστο, ωστόσο θα πρέπει να κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή.

Αν και τα μέτρα της πανδημίας έχουν αρθεί ο καιρός πότε κλαίει και πότε γελάει και εμείς προσπαθούμε να ονειρευτούμε το απέραντο ελληνικό καλοκαίρι, μετά από έναν μακρύ και ιδιαίτερα δύσκολο χειμώνα. Μέχρι τότε ωστόσο, μπορούμε να οργανώσουμε τις αγορές μας για την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Το πρώτο και κυρίαρχο προϊόν φυσικά που χρειαζόμαστε τους θερινούς μήνες – αλλά και όλο τον υπόλοιπο χρόνο- είναι μία ισχυρή αντηλιακή προστασία, η οποία θα μας προστατεύσει από  ρυτίδες, πρόωρη γήρανση, φωτοευαισθησία αλλά και αλλεργίες.

Αγαπάμε τον ήλιο και πολλοί από εμάς, είμαστε ίσως εθισμένοι στο χάδι του, ωστόσο ο ήλιος απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.

Εκτός από μία απλή αντηλιακή κρέμα, συχνά έχουμε την ανάγκη τους θερινούς μήνες, να χρησιμοποιήσουμε μία αντηλιακή με χρώμα και ήπια καλυπτικότητα, προκειμένου να αντικαταστήσουμε το βαρύ make up του χειμώνα. Η κρέμα αυτή, θα λειτουργήσει ως ιδανική βάση για το μακιγιάζ μας και εάν είναι εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ, θα σφραγίσει την υγρασία της επιδερμίδας ενισχύοντας τη φυσική αναπλαστική ικανότητα του δέρματος.

Η Intermed Luxurious Sun Silk Cover Face Cream⇐🛒

σε 2 χρώματα Natural Beige και Bronze Beige είναι εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ, περιέχει Βιταμίνη Ε, ενυδατώνει το δέρμα και προλαμβάνει τη φωτογήρανση και τις δυσχρωμίες εξαιτίας της ηλιακής ακτινοβολίας. ‘Εχει ματ αποτέλεσμα, μεταξένια υφή, είναι με αδιάβροχη σύνθεση και δερματολογικά ελεγμένη χωρίς να περιέχει Paraben, τεχνητά αρώματα και οινόπνευμα.

Η βιταμίνη Ε, είναι γνωστό, ότι προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική προστασία και ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Μία αντηλιακή κρέμα με χρώμα και ήπια κάλυψη, μπορεί εκτός από την πόλη, να εφαρμόζεται και στην παραλία, ιδανικά 30 λεπτά πριν την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

Και καλό μας καλοκαίρι!!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*